spark написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Kарфур" и "Кауфланд" с цени от Татово в
Collapse
X
-
Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
-
mnpenchev написа:Боро, луд си да купуваш нещо от технополис, всичко им е адски надуто.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Още по темата в днешния брой на вестник Стандарт: :D Покрай млякото за 15 ст. изкупиха и табуреткитеНатискат веригите да свалят печалбитеex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
ntodorov написа:Airfan написа:Къде се намира магазина Карфур в Бургас? На 17 и 18 април ще съм в Бургас и да се облажа и аз.
Коментар
-
Карфур, като първи магазин в България се изхвърли бая ( не без помоща на Кауфлан ) и лудницата стана пълна. До 4-5 дена няма да има бургазлия, който да не влезе в тези магазини. Паркинзите им са претъпкани, хората са обезумели и ...щастливи.ПС: Към 12.00ч. моите родители все още не бяха се упътили към касите И вече започвам да се притеснявам, че от 17.00ч. няма кой да поеме инициативата върху малката ми дъщеря за да се гмурнем с майка и в океана на абсурдните цени. Спарк и аз съм се ориентирал към такова ТВ и мисля, че днес ми е момента. Брат ми е доволен и то много ( той ме разболя)...Побърквам се, слънцето блесна, дланите ме засърбяха, полудях - днес ще хвърлям пари, много пари...Ех кризааа.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Airfan написа:ntodorov написа:Airfan написа:Къде се намира магазина Карфур в Бургас? На 17 и 18 април ще съм в Бургас и да се облажа и аз.A17DTС/S
Коментар
-
Внимавайте в Кауфланд като пазарувате. Наистина там всичко е най-евтино но има и доста..... развалени стоки с изтекъл срок на годност. Винаги проверявайте срока. Преди време купих 1 бутилка вино от там (за 4-5 лева май ) И като я отворих в нас виното беше сравнително хубаво... и как няма да е срока му беше изтекъл преди една година :D...Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
ходих в неделя на Кауфланд... ами 20 лв. не можах да изхарча... цените в Метро са по-тънки... не говорим за некои боклуци като мляко от 15 стотинки /от какво ли всъщност е направено???/ лудницата беше пълна, не можеш да влезнеш, на паркинга нема место, вътре се изсипала целата селения и айтоския балкан с дълбоките гащи... харесаха ми некои други атрактивни клиентки на магазина и толкова...п.п. баси - 3 кебапчета и хлебче за лев и седесе и нещо... и опашка... в Русе на Кауфланд и кучета не се навъртат...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:ходих в неделя на Кауфланд... ами 20 лв. не можах да изхарча... цените в Метро са по-тънки... не говорим за некои боклуци като мляко от 15 стотинки /от какво ли всъщност е направено???/ лудницата беше пълна, не можеш да влезнеш, на паркинга нема место, вътре се изсипала целата селения и айтоския балкан с дълбоките гащи... харесаха ми некои други атрактивни клиентки на магазина и толкова...п.п. баси - 3 кебапчета и хлебче за лев и седесе и нещо... и опашка... в Русе на Кауфланд и кучета не се навъртат...A17DTС/S
Коментар
-
разбрах, че ше правят и трета Била в М.Р. п.п. Туй Карфура и аз съм му любопитен, ама сега дипля пачки и чекам да се размине лудницата все пак е най-голямата търговска верига в Европа и втора в света...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
пратете някой карфур и насам... къде софията. вчера за 20лв. напълних половин торба в била, хем половината неща, които купих не са нещо особено... някои неща бяха и "клевър" (да си купува никак не си струва...)."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Ееее стига бе мошенници преди час гледах в Билата при нас нама никакви промоции, бананите са по 3,60лв. Бахти яките промоции в Бургас, ние във ВТ кучета ни яли. Ще взема да разходя Фиат-чето утре до морцето--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Ееее стига бе мошенници преди час гледах в Билата при нас нама никакви промоции, бананите са по 3,60лв. Бахти яките промоции в Бургас, ние във ВТ кучета ни яли. Ще взема да разходя Фиат-чето утре до морцетоA17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар