spark написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Kарфур" и "Кауфланд" с цени от Татово в
Collapse
X
-
Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
-
mnpenchev написа:Боро, луд си да купуваш нещо от технополис, всичко им е адски надуто.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Още по темата в днешния брой на вестник Стандарт: :D Покрай млякото за 15 ст. изкупиха и табуреткитеНатискат веригите да свалят печалбитеex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
ntodorov написа:Airfan написа:Къде се намира магазина Карфур в Бургас? На 17 и 18 април ще съм в Бургас и да се облажа и аз.
Коментар
-
Карфур, като първи магазин в България се изхвърли бая ( не без помоща на Кауфлан ) и лудницата стана пълна. До 4-5 дена няма да има бургазлия, който да не влезе в тези магазини. Паркинзите им са претъпкани, хората са обезумели и ...щастливи.ПС: Към 12.00ч. моите родители все още не бяха се упътили към каситеИ вече започвам да се притеснявам, че от 17.00ч. няма кой да поеме инициативата върху малката ми дъщеря за да се гмурнем с майка и в океана на абсурдните цени. Спарк и аз съм се ориентирал към такова ТВ и мисля, че днес ми е момента. Брат ми е доволен и то много ( той ме разболя)...Побърквам се, слънцето блесна, дланите ме засърбяха, полудях - днес ще хвърлям пари, много пари...Ех кризааа.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Airfan написа:ntodorov написа:Airfan написа:Къде се намира магазина Карфур в Бургас? На 17 и 18 април ще съм в Бургас и да се облажа и аз.A17DTС/S
Коментар
-
Внимавайте в Кауфланд като пазарувате. Наистина там всичко е най-евтино но има и доста..... развалени стоки с изтекъл срок на годност. Винаги проверявайте срока. Преди време купих 1 бутилка вино от там (за 4-5 лева май) И като я отворих в нас виното беше сравнително хубаво... и как няма да е срока му беше изтекъл преди една година :D...
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
ходих в неделя на Кауфланд... ами 20 лв. не можах да изхарча... цените в Метро са по-тънки... не говорим за некои боклуци като мляко от 15 стотинки /от какво ли всъщност е направено???/ лудницата беше пълна, не можеш да влезнеш, на паркинга нема место, вътре се изсипала целата селения и айтоския балкан с дълбоките гащи... харесаха ми некои други атрактивни клиентки на магазина и толкова...п.п. баси - 3 кебапчета и хлебче за лев и седесе и нещо... и опашка... в Русе на Кауфланд и кучета не се навъртат...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:ходих в неделя на Кауфланд... ами 20 лв. не можах да изхарча... цените в Метро са по-тънки... не говорим за некои боклуци като мляко от 15 стотинки /от какво ли всъщност е направено???/ лудницата беше пълна, не можеш да влезнеш, на паркинга нема место, вътре се изсипала целата селения и айтоския балкан с дълбоките гащи... харесаха ми некои други атрактивни клиентки на магазина и толкова...п.п. баси - 3 кебапчета и хлебче за лев и седесе и нещо... и опашка... в Русе на Кауфланд и кучета не се навъртат...A17DTС/S
Коментар
-
разбрах, че ше правят и трета Била в М.Р.п.п. Туй Карфура и аз съм му любопитен, ама сега дипля пачки и чекам да се размине лудницата
все пак е най-голямата търговска верига в Европа и втора в света...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
пратете някой карфур и насам... къде софията. вчера за 20лв. напълних половин торба в била, хем половината неща, които купих не са нещо особено... някои неща бяха и "клевър" (да си купува никак не си струва...)."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Ееее стига бе мошенници преди час гледах в Билата при нас нама никакви промоции, бананите са по 3,60лв.Бахти яките промоции в Бургас, ние във ВТ кучета ни яли. Ще взема да разходя Фиат-чето утре до морцето
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Ееее стига бе мошенници преди час гледах в Билата при нас нама никакви промоции, бананите са по 3,60лв.Бахти яките промоции в Бургас, ние във ВТ кучета ни яли. Ще взема да разходя Фиат-чето утре до морцето
) Портокалите са по левче вече. Ябълките са още лукс - 1.10 лв, но има и по 0,80 ст. Брашното паднало на 0,30 ст. за килограм...Абе битовизми малко, но какво да се прави всичко се върти около ядене и е...( цензура)
A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар