Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Kарфур" и "Кауфланд" с цени от Татово в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Kарфур" и "Кауфланд" с цени от Татово в

В "резон" с кризата по света в Бургас се появиха МОЛ и маркет с цени "убийци". Всеки ден получавам брошури с промоционални цени и недоумявам. На 23.03.09г. излезе брошура на Кауфланд, само след 3 дена бе открит МОЛ-а на Карфур със съответната промоционална брошура с цени по-ниски от тези на конкурента си. Тази сутрин Кауфланд отговориха подобаващо и се получиха следните цени ( не изброявам всичко )-кисело мляко - 0,19 лв., банани кг. 0,94 лв, пиле (кг.) 1,56 лв, хляб Добруджа 0,36 лв., Кашкавал Гауда (немски продукт) кг. 3.00 лв, месо ( свинско - бут) 5.60 кг. Недоумявам и си давам сметка, че и при тези цени търговците печелят, а тогава на кого и за какво сме плащали досега? ( не че не се досещам )
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Re: "Kарфур" и "Кауфланд" с цени от Тато

ntodorov написа:
    В "резон" с кризата по света в Бургас се появиха МОЛ и маркет с цени "убийци". Всеки ден получавам брошури с промоционални цени и недоумявам. На 23.03.09г. излезе брошура на Кауфланд, само след 3 дена бе открит МОЛ-а на Карфур със съответната промоционална брошура с цени по-ниски от тези на конкурента си. Тази сутрин Кауфланд отговориха подобаващо и се получиха следните цени ( не изброявам всичко )-кисело мляко - 0,19 лв., банани кг. 0,94 лв, пиле (кг.) 1,56 лв, хляб Добруджа 0,36 лв., Кашкавал Гауда (немски продукт) кг. 3.00 лв, месо ( свинско - бут) 5.60 кг. Недоумявам и си давам сметка, че и при тези цени търговците печелят, а тогава на кого и за какво сме плащали досега? ( не че не се досещам )
    Бъзикаш се а
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Не човека не се базика тези цени са много верни.Толкова много работи съм си купил от кауфланда в Плевен и нито едно от нещата неможах да го намеря на по ниска цена от там.За това сам много доволен от този магазин

Коментар

Re: "Kарфур" и "Кауфланд" с цени от Тато

Atanas71 написа:
        ntodorov написа:
        Бъзикаш се а
        Не, напротив дори в дир бг. на първа страница е писано заглвие: Свалят цените през час.
        A17DTС/S

Коментар

Преди малко научих, че и Била се включват в битката. Юруш народе. Петък е - ден за пазар.
          A17DTС/S

Коментар

Стига бе, онзи ден си купих парче кашкавал за 3 лева (200 грама)... То вярно, в малките градове е много скъпо, ама чак толкова...

Коментар

Днес ще се убеждавам в действителност. Много мои приятели се възползваха вече и "немеят" пред пълните си колички и значително по-ниските капиталовложения за тях. Карфур е първия магазин в България ( от тази верига ) и политиката му е регулаторна. Кауфланд и Билла пък са основните играчи в отношение - конкурентни цени. Що се касае за този кашкавал Гауда аз го купувам отдавна, но на цена 7,80 от кварталния маркет Болеро... Така, че ще пълня количката довечера. ПС. За съжаление опашките били огромни и 2 часа пред касата на Карфур не ми мърдат, но пък си заслужава.
              A17DTС/S

Коментар

Къде се намира магазина Карфур в Бургас? На 17 и 18 април ще съм в Бургас и да се облажа и аз.

Коментар

на първото колето на входа от София в ляво посока Слънчев Брягслед 400-500 метра от лявата страна
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                    на първото колето на входа от София в ляво посока Слънчев Брягслед 400-500 метра от лявата страна
                    до сервиза на фиат :D където обаче май не е толкова евтно...
                    N.Y. State of Mind

Коментар

Била и Метро също излизат на арената на цирка.Преди няколко дни Била обявиха цена на бананите 90 ст./кгВчера Карфур ги пуснаха на 80 ст./кгДнес в Метро са 60 ст./кг
                      Alfa 159 SW 2.4 Ti
                      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

sachma написа:
                        Sev написа:
                        до сервиза на фиат :D където обаче май не е толкова евтно...
                        ... и никак качествено
                        Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Airfan написа:
                          Къде се намира магазина Карфур в Бургас? На 17 и 18 април ще съм в Бургас и да се облажа и аз.
                          Да, колегите са те ориентирали. Веднага след входа на Бургас от София - първото колело (пътя за Сл. Бряг). Има указателни табели. Магазина се пада зад Метро, няма как да не се види, но си приготви най-малко 3 "загубени" часа. Моите родители ( млади пенсионери ) са там от 9.00 часа и нямат намерение да излизат ( когато пиша е 11.00 ч., а гореописаните от мен цени са актуални + "замайващо" ниски цени на други продукти). Аз пристъпвам, защото със съпругата ми ще се пускаме в битката след 18.00 часа, но преди да се потопим в Карфур, ще наминем през Билла, защото там бананите са били вече 0,85 лв., а детето ми ги обожава. Някаква лудост е обзела всички мои познати, колеги, роднини. Еуфорията е голяма, а Кауфланд, Карфур и Билла се пукат по шевовете.
                          A17DTС/S

Коментар

Това е практика първите 1-2 седмици да има промоции "до изчерпване на количествата", те пенсионерите ги изчерпват бързо.Но и Кауфланд и Карфур обещават ниски цени, а Метро с ужасно бедния си асортимент и особено Била хич не ги чака добро бъдеще. Особено се радвам за Била с надутите им цени на всичко. 4лв БГ ябълки, с нафта ли го поливат д***а!Миналата седмица ходихме да купуваме едно LCD TV от Технополис и се чудех що има само 3 коли на паркинга, а то къде бил ключа към палатката
                            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Боро, луд си да купуваш нещо от технополис, всичко им е адски надуто.

Коментар

Working...
                              X