Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За кого бихте гласували на предстоящите избори?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

chapat написа:
    има ли значение за кого си даваш гласът.до сега се смениха токова управници и все по надоло затъва тази държава
    Има значение!Или може би забрави времената от времето на управлението на Жан Виденов или Луканов?Купони,празни магазини,липса на гориво за ладите и москвичите,хиперинфлация.И кой оправи нещата след тези две кризи?Отговора е еднозначен СДС. Осъзнайте се малко!
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
      chapat написа:
      има ли значение за кого си даваш гласът.до сега се смениха токова управници и все по надоло затъва тази държава
      Има значение!Или може би забрави времената от времето на управлението на Жан Виденов или Луканов?Купони,празни магазини,липса на гориво за ладите и москвичите,хиперинфлация.И кой оправи нещата след тези две кризи?Отговора е еднозначен СДС. Осъзнайте се малко!
      Хайде дане му се сърдим на колегата . Тогава е бил на 10-12 години и на дали знае за какво става въпрос. Но дано да усмисли нещата , ще има възможност да гласува за втори път на парламентарни избори. Интересно ми е гласува ли на предишните избори.
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

dudulia написа:
        chapat написа:
        Браво колега.С малко думи-точен отговор.Още по точния отговор е:Костов оправи нещата склед поредицата провли на БСП.

Коментар

Това с празните магазини и липсата на гориво беше /било е по-правилно да кажа / най-малкия проблем Yellow_Flash_Colorz_PDT_48 ! Панираните и прищипани мозъци е страшното...лошото е обаче ,че за една нощ не става. Трябва да се израсте и дори изстрада това което е важно за едно гражданско общество.Винаги гласувам за по-малкото зло...докато може, след тва ше го мислим!п.п.най-голямата грешка преди 8 години беше,че хората се "разсръдиха" на ... и те незнаят на кой и гласуваха за дедовия...
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

EasternAlien написа:
            tomazo написа:
            БСП-БСП-БСП
            Тогава защо не си купиш Москвич ми караш Браво?
            аз не карам Браво ама като имах москвич кво гъзе бях щото за лада се чакаше много
            фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
              EasternAlien написа:
              tomazo написа:
              БСП-БСП-БСП
              Тогава защо не си купиш Москвич ми караш Браво?
              аз не карам Браво ама като имах москвич кво гъзе бях щото за лада се чакаше много
              тогава кво караш бе колега ?
              Bravo GT 1.8

Коментар

и колело е по-добър вариант даже
                фиатче Браво 2.0

Коментар

Само мен ли ме дразни тази тема и споделянето на мъдрите мисли на някои хора кое е правилно и кое не и колко са глупави тези, които не са осъзнали правилната линия ? Та дори и неофициално предупреждение за един от уважаваните от мен потребители.И да, вероятно ще гласувам за БСП.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Радостното в констатацията, че форумът е десен, е във факта, че извадката не е представителна, и деснотата на форума ще си остане само за собствена консумация, защото вчера социолозите обявиха, че подкрепата за бат’ Бойко е спаднала с цели 5 пункта в резултат на блестящото представяне на сборната им формация "експерти" на дебатите. Днес чета, че дори и Кеворк Кеворкян, когото никой не може да упрекне в левичарство, коментира представянето на гербаджиите на този суперуспешен за тях диспут като катастрофално. А то това не е нужно да ни го казва даже и Кеворкян, а е видно за всеки трезвомислещ и непредубеден зрител.
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

snake написа:
                      Само мен ли ме дразни тази тема и споделянето на мъдрите мисли на някои хора кое е правилно и кое не и колко са глупави тези, които не са осъзнали правилната линия ? Та дори и неофициално предупреждение за един от уважаваните от мен потребители.И да, вероятно ще гласувам за БСП.
                      и мен ме дразни ама какво ти пука .Сектантството е е водещо начало за просперитет
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

Не знам защо другаря КИМИ все още не се е изказал подобаващо :D ?

Коментар

snake написа:
                          Форума леко започна да мирише на мухал , да вони .....Правилната линия да я обесняват по партийните си сбирки един на друг. Започнаха и конспирации с социалогически проучвания спонсорирани от партийната централа. Изобщо всичко се прави по най-долния и мръсен начин съпоставим само с мръсните мушенически душици на партийните ръководители на столетницата. Тази сган[предупреждавам че невизирам някой от форума] трябва да се изрине , тя заразява млади хора като ги заблуждава с разни социални програми и идеи , но в действителнос виждаме за какво става въпрос. Корупцията е обладала държавата до неузнаваемост , краде стихийно , пренебрегват се заключения на ЕС за състоянието на страната които пряко уличават управниците в безхаберие. Не се обиждайте но човек трябва да е сляп и глух зада не разбире че тази партия е ВРЕДНА за държавата. Хайде колеги убедете ни че изброените по-горе от мен неща са лъжа. Или да ви припомня великата фраза на рошавата озъбена госпожа от БСП[която беше на дебата] която каза преди време "Нашата социалистическа идея даже и утопична тя е много красива" Е как да вярвам на такива налудничави идеи.Колега, всеки от нас има право на мнениеНо това не ти дава право да изразяваш по подобен начин, който е обиден за другите !Следващия път ще бъдеш предупрeдeн официалноМодераторски екип на fiat-bg.org
                          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

като стане дума за политика и видно е ,че народа изтрещява
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

Atanas71 написа:
                              snake написа:
                              Форума леко започна да мирише на мухал , да вони .....Правилната линия да я обесняват по партийните си сбирки един на друг. Започнаха и конспирации с социалогически проучвания спонсорирани от партийната централа. Изобщо всичко се прави по най-долния и мръсен начин съпоставим само с мръсните мушенически душици на партийните ръководители на столетницата. Тази сган[предупреждавам че невизирам някой от форума] трябва да се изрине , тя заразява млади хора като ги заблуждава с разни социални програми и идеи , но в действителнос виждаме за какво става въпрос. Корупцията е обладала държавата до неузнаваемост , краде стихийно , пренебрегват се заключения на ЕС за състоянието на страната които пряко уличават управниците в безхаберие. Не се обиждайте но човек трябва да е сляп и глух зада не разбире че тази партия е ВРЕДНА за държавата. Хайде колеги убедете ни че изброените по-горе от мен неща са лъжа. Или да ви припомня великата фраза на рошавата озъбена госпожа от БСП[която беше на дебата] която каза преди време "Нашата социалистическа идея даже и утопична тя е много красива" Е как да вярвам на такива налудничави идеи.
                              Щом си цитирал мен, разбирам, че моите постове ти миришат на мухъл и вонят. Е това, ако не е обида... А иначе за миризмите нали знаеш как е, кой подуши, той отпуши. Моля модераторите да предупредят въпросния потребител и да му забранят да ми пише лични !

Коментар

1. За протокола държа да кажа, че лично аз гласувах за СДС-ДСБ. Винаги съм гласувал с възможно най-тъмносинята бюлетина. Така ще гласувам и на следващите избори. Действително смятам, че сред електората на БСП има "бетонирани глАви", които нищо старо не са забравили, нищо ново не са научили и няма и да научат и след 1000 години демокрация. Бетонирани глАви има сред всеки електорат - както се казва, "простотията по хората ходи".2. Предполага се, че в този форум би следвало да ни свързва общата страст към италианските автомобили, а не единодушието ни по политическите въпроси. Ето защо, редно е да се уважаваме (макар и да не се познаваме всички) независимо от политическите си възгледи и да не се наричаме, дори и обобщаващо, "бетонирани глАви".3. Във връзка с гореизложеното, напълно подкрепям колегата Lane Staley. И то далеч не защото сме на едно мнение, напротив - на диаметрално противоположни позиции сме! Не и защото мисля, че е прав по отношение на Atanas71 - един друг уважаван от мен колега. Не е прав и за него!!! Просто смятам, че действително е редно да се знае кой от Модераторския екип на форума му е наложил неофициално предупреждение За да се прецени дали това предупреждение е наложено по обективни или субективни съображения Много по-спокоен бих бил ако предупреждението идва от страна на Immportal, например. Но нещо ми подсказва, че случаят не е такъв...By the way, БСП вече има 11 гласа. Lane Staley е прекалил с откриването на нови акаунти само и само да им вдигне рейтинга
                                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Working...
                                X