chapat написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За кого бихте гласували на предстоящите избори?
Collapse
X
-
Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
-
dudulia написа:chapat написа:има ли значение за кого си даваш гласът.до сега се смениха токова управници и все по надоло затъва тази държаваФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
dudulia написа:chapat написа:има ли значение за кого си даваш гласът.до сега се смениха токова управници и все по надоло затъва тази държава
Коментар
-
Това с празните магазини и липсата на гориво беше /било е по-правилно да кажа / най-малкия проблем Yellow_Flash_Colorz_PDT_48 ! Панираните и прищипани мозъци е страшното...лошото е обаче ,че за една нощ не става. Трябва да се израсте и дори изстрада това което е важно за едно гражданско общество.Винаги гласувам за по-малкото зло...докато може, след тва ше го мислим!п.п.най-голямата грешка преди 8 години беше,че хората се "разсръдиха" на ... и те незнаят на кой и гласуваха за дедовия...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Само мен ли ме дразни тази тема и споделянето на мъдрите мисли на някои хора кое е правилно и кое не и колко са глупави тези, които не са осъзнали правилната линия ? Та дори и неофициално предупреждение за един от уважаваните от мен потребители.И да, вероятно ще гласувам за БСП.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Радостното в констатацията, че форумът е десен, е във факта, че извадката не е представителна, и деснотата на форума ще си остане само за собствена консумация, защото вчера социолозите обявиха, че подкрепата за бат’ Бойко е спаднала с цели 5 пункта в резултат на блестящото представяне на сборната им формация "експерти" на дебатите. Днес чета, че дори и Кеворк Кеворкян, когото никой не може да упрекне в левичарство, коментира представянето на гербаджиите на този суперуспешен за тях диспут като катастрофално. А то това не е нужно да ни го казва даже и Кеворкян, а е видно за всеки трезвомислещ и непредубеден зрител.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
snake написа:Само мен ли ме дразни тази тема и споделянето на мъдрите мисли на някои хора кое е правилно и кое не и колко са глупави тези, които не са осъзнали правилната линия ? Та дори и неофициално предупреждение за един от уважаваните от мен потребители.И да, вероятно ще гласувам за БСП.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
snake написа:Само мен ли ме дразни тази тема и споделянето на мъдрите мисли на някои хора кое е правилно и кое не и колко са глупави тези, които не са осъзнали правилната линия ? Та дори и неофициално предупреждение за един от уважаваните от мен потребители.И да, вероятно ще гласувам за БСП.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:snake написа:Само мен ли ме дразни тази тема и споделянето на мъдрите мисли на някои хора кое е правилно и кое не и колко са глупави тези, които не са осъзнали правилната линия ? Та дори и неофициално предупреждение за един от уважаваните от мен потребители.И да, вероятно ще гласувам за БСП.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
1. За протокола държа да кажа, че лично аз гласувах за СДС-ДСБ. Винаги съм гласувал с възможно най-тъмносинята бюлетина. Така ще гласувам и на следващите избори. Действително смятам, че сред електората на БСП има "бетонирани глАви", които нищо старо не са забравили, нищо ново не са научили и няма и да научат и след 1000 години демокрация. Бетонирани глАви има сред всеки електорат - както се казва, "простотията по хората ходи".2. Предполага се, че в този форум би следвало да ни свързва общата страст към италианските автомобили, а не единодушието ни по политическите въпроси. Ето защо, редно е да се уважаваме (макар и да не се познаваме всички) независимо от политическите си възгледи и да не се наричаме, дори и обобщаващо, "бетонирани глАви".3. Във връзка с гореизложеното, напълно подкрепям колегата Lane Staley. И то далеч не защото сме на едно мнение, напротив - на диаметрално противоположни позиции сме! Не и защото мисля, че е прав по отношение на Atanas71 - един друг уважаван от мен колега. Не е прав и за него!!! Просто смятам, че действително е редно да се знае кой от Модераторския екип на форума му е наложил неофициално предупреждение За да се прецени дали това предупреждение е наложено по обективни или субективни съображения Много по-спокоен бих бил ако предупреждението идва от страна на Immportal, например. Но нещо ми подсказва, че случаят не е такъв...By the way, БСП вече има 11 гласа. Lane Staley е прекалил с откриването на нови акаунти само и само да им вдигне рейтингаShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар