Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За кого бихте гласували на предстоящите избори?
Collapse
X
-
Lane Staley написа:Ако това 71 в ника ти е годината ти на раждане, то,опасявам се, е безмислено да обяснявам.Четене с разбиране се усвояваше през първите години в училище.Такива мнения не се толерират в този форум!При следващо засечено такова - ще получиш официално предупреждение.Модераторски екип на fiat-bg.orglike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ей, ама то назад почти сте се скарали... Аз мога да се аргументирам съвсем точно, защо никога не бих гласувал не за лява партия, а именно за БСП - ми погледнете времената в които те ни управляват - времето на Луканов (свален от народно недоволство), времето на Виденов (свален заради тотална доказана некадърност), времето на Станишев (почти постоянни протести и стачки по отрасли, застой в икономиката, срив в отношенията с ЕС)...ТУк не става въпрос за ляво и дясно управление. Става въпрос за доказаната вече 20 години абсолютна некадърност на една партия, която всеки път когато вземе властта дърпа България назад. И странно защо, обикновения прост българин гласува пак за нея...може би защото мазохизма ни е вграден още от време оно.П.П. Lane Staley, горните ти мнения ме хвърлят в недоумение. Ама що не дойде на Цигов чарк?!?
Коментар
-
На тези досега им се нагледах,май ще е за бат Бойко,но има времеMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Ще изпращам жената в блиц командировка и и трябваха малко дни да си почине, че билетите и са едни нощни полети... Защо се изненадваш, просто не се издържах - нападат се хора без да е ясно какво ги мотивира да гласуват по този начин, разни хора се бият в гърдите, че са десни обаче нямат идея кое е ляво и кое дясно. Аз например напълно разбирам защо баба ми гласува за БСП. И според мен тя е в правото си. Знам защо аз искам да гласувам за дясна партия. И знам защо няма да го направя. И както виждаш не съм засегна никой на тема политически пристрастия. Всъщност квалификациите започнаха от един човек, който не за пръв път обижда инакомислещите - дали ще е за футбол, политика или нещо друго...А защо модераторите се криете зад "Модераторски екип"like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Lane Staley написа:Ако това 71 в ника ти е годината ти на раждане, то,опасявам се, е безмислено да обяснявам.Четене с разбиране се усвояваше през първите години в училище.Такива мнения не се толерират в този форум!При следващо засечено такова - ще получиш официално предупреждение.Модераторски екип на fiat-bg.orglike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Съжалявам че няма отговор - няма да гласувам.Аз няма да гласувам, и смея да твърдя ,че и това е израз на гражданска позиция. А защо няма да гласувам?Защото ролитическия живот в БГ поразително прилича на вип брадър.Едни хора се псуват, обиждат,показват си задните части,коалират се,пият маркови питиета и взимат даже и хонорари за това.С една едничка цел - каква е тя ли? Отговора го знаете всички.Колкото до подръжниците на ГЕРБ елате в Пловдив и вижте управлението им.Толкова мръсен градът не е бил никога,продължават да се застрояват междублоковите пространства с нови кооперации , а за дупките по улиците просто нямам думи,колкото до приказките за подпомагане на малкия и среден бизнес .......... пак оставам безмълвен и озадачен след едно мое посещение в общината.Питам се какво ли би станало ако 10% отидат на избори, ще имат ли моралното право да управляват които и да спечелят ? И дали пак по стария сценарий всички партии ще са постигнали голям успех?И дали пък те неискат точно това да се караме и конфронтираме,както се случва и тук, за да не се обединим и изхвърлим.HONDA I-VTEC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар