Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За кого бихте гласували на предстоящите избори?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lane Staley написа:
    EasternAlien написа:
    Аууу, изтекоха ми очите....имаме цели 9 комунисти във Форума...засега Аз гласувам за някой от десните, няма голямо значение май, само да няма комунисти и турци повече.....
    Айдееее, още един "десен"
    Хей, ако има нещо лошо....да се извиня?Айде пък да не обяснявам защо мисля така....ако може де:D ...пък и всичко "У лево" нещо не ми е по вкуса, от всякаква гледна точка
    Ползвайте мигачи!
    Sometimes I feel like screaming

Коментар

Да стига да имам възможност ще гласувам.
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Като гледам резултатите от гласуването досега...ех, мечти. Де да можеше това да са реалните резултати от изборите Форумът има правилна ориентация Ама щото сме умни, красиви и ЕнтЕлигентни

Коментар

Lane Staley написа:
          Ако това 71 в ника ти е годината ти на раждане, то,опасявам се, е безмислено да обяснявам.Четене с разбиране се усвояваше през първите години в училище.Такива мнения не се толерират в този форум!При следващо засечено такова - ще получиш официално предупреждение.Модераторски екип на fiat-bg.org
          Кое по-точно не се толерира?Моля да ми бъде посочено кое в поста ми е по-обидно от изказването на модератор, квалифициращ потребители от форума като "бетонирани глАви?1.10. От правилата:Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. Квалификацията "бетонирани глАви" не е дадена по отношение на нито един член на форума а по отношение на цяла група хора от обществото ни - ако някой се е разпознал - негова си работа.Твоя пост е насочен срещу конкретен потребител и поставя под съмнение негови лични качества.Ще Ви замоля да престанете да правите от мухата слон и да извъртате нещата. Това е последното обяснение, което получаваш4.2. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение е недопустимо. Това важи и за неофициалните предупреждения.Модераторски екип на fiat-bg.org
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ей, ама то назад почти сте се скарали... Аз мога да се аргументирам съвсем точно, защо никога не бих гласувал не за лява партия, а именно за БСП - ми погледнете времената в които те ни управляват - времето на Луканов (свален от народно недоволство), времето на Виденов (свален заради тотална доказана некадърност), времето на Станишев (почти постоянни протести и стачки по отрасли, застой в икономиката, срив в отношенията с ЕС)...ТУк не става въпрос за ляво и дясно управление. Става въпрос за доказаната вече 20 години абсолютна некадърност на една партия, която всеки път когато вземе властта дърпа България назад. И странно защо, обикновения прост българин гласува пак за нея...може би защото мазохизма ни е вграден още от време оно.П.П. Lane Staley, горните ти мнения ме хвърлят в недоумение. Ама що не дойде на Цигов чарк?!?

Коментар

На тези досега им се нагледах,май ще е за бат Бойко,но има време
              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Ще изпращам жената в блиц командировка и и трябваха малко дни да си почине, че билетите и са едни нощни полети... Защо се изненадваш, просто не се издържах - нападат се хора без да е ясно какво ги мотивира да гласуват по този начин, разни хора се бият в гърдите, че са десни обаче нямат идея кое е ляво и кое дясно. Аз например напълно разбирам защо баба ми гласува за БСП. И според мен тя е в правото си. Знам защо аз искам да гласувам за дясна партия. И знам защо няма да го направя. И както виждаш не съм засегна никой на тема политически пристрастия. Всъщност квалификациите започнаха от един човек, който не за пръв път обижда инакомислещите - дали ще е за футбол, политика или нещо друго...А защо модераторите се криете зад "Модераторски екип"

Коментар

Бат Бойко разбира се
                  "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                  не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

за Костов разбира се
                    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

БСП-БСП-БСП
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

Lane Staley написа:
                        Lane Staley написа:
                        Ако това 71 в ника ти е годината ти на раждане, то,опасявам се, е безмислено да обяснявам.Четене с разбиране се усвояваше през първите години в училище.Такива мнения не се толерират в този форум!При следващо засечено такова - ще получиш официално предупреждение.Модераторски екип на fiat-bg.org
                        Кое по-точно не се толерира?Моля да ми бъде посочено кое в поста ми е по-обидно от изказването на модератор, квалифициращ потребители от форума като "бетонирани глАви?1.10. От правилата:Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. Квалификацията "бетонирани глАви" не е дадена по отношение на нито един член на форума а по отношение на цяла група хора от обществото ни - ако някой се е разпознал - негова си работа.Твоя пост е насочен срещу конкретен потребител и поставя под съмнение негови лични качества.Ще Ви замоля да престанете да правите от мухата слон и да извъртате нещата. Това е последното обяснение, което получаваш4.2. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение е недопустимо. Това важи и за неофициалните предупреждения.Модераторски екип на fiat-bg.org
                        Моля да бъда предупреден Само да уточним - не е допустимо да се поставят под съмнение лични качества ( макар в случая да става въпрос за умения, но ще приема трактовката на Модератора), но може да се отправят квалификации към цяла група хора? Й. В. Сталин наистина е бил прав - когато е за един е трагедия, когато е за милиони - статистика. Ave Moderatum

Коментар

tomazo написа:
                          БСП-БСП-БСП
                          Тогава защо не си купиш Москвич ми караш Браво?
                          Ползвайте мигачи!
                          Sometimes I feel like screaming

Коментар

Съжалявам че няма отговор - няма да гласувам.Аз няма да гласувам, и смея да твърдя ,че и това е израз на гражданска позиция. А защо няма да гласувам?Защото ролитическия живот в БГ поразително прилича на вип брадър.Едни хора се псуват, обиждат,показват си задните части,коалират се,пият маркови питиета и взимат даже и хонорари за това.С една едничка цел - каква е тя ли? Отговора го знаете всички.Колкото до подръжниците на ГЕРБ елате в Пловдив и вижте управлението им.Толкова мръсен градът не е бил никога,продължават да се застрояват междублоковите пространства с нови кооперации , а за дупките по улиците просто нямам думи,колкото до приказките за подпомагане на малкия и среден бизнес .......... пак оставам безмълвен и озадачен след едно мое посещение в общината.Питам се какво ли би станало ако 10% отидат на избори, ще имат ли моралното право да управляват които и да спечелят ? И дали пак по стария сценарий всички партии ще са постигнали голям успех?И дали пък те неискат точно това да се караме и конфронтираме,както се случва и тук, за да не се обединим и изхвърлим.
                            HONDA I-VTEC

Коментар

Re: За кого бихте гласували на предстоящите избори?

за които и да гласувате герб ще спечели
                              Bravo GT 1.8

Коментар

има ли значение за кого си даваш гласът.до сега се смениха токова управници и все по надоло затъва тази държава
                                uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

Working...
                                X