Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За кого бихте гласували на предстоящите избори?
Collapse
X
-
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
kiro_of_the_day написа:Lane Staley написа:kiro_of_the_day написа:Явно много малко червени бабички и "бетонирани глАви" следят форума...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Всички така се преплетоха , че ако не се бяха епилирали под ръбатите панталончета щяха да си останат сплетени за цял живот, а ние да си мислим, че настъпват промени...Въпреки това ще гласувам, но чакам да видя кой с кого ще се коалира ( сплита ). Клоня към ГЕРБ.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
gantcho написа:kiro_of_the_day написа:Така ли!? Като съм модератор - дай да нямам собствено мнение и да не го изразявам както аз намеря за добре.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Lane Staley написа:kiro_of_the_day написа:Lane Staley написа:kiro_of_the_day написа:Явно много малко червени бабички и "бетонирани глАви" следят форума...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Не съм разбрал кой е, не съм Баба Ванга и в никакъв случай не е лична нападка. Ти го изтълкува като дявала евангелието. Мнението ми за хората които подкрепят и гласуват за т.н. партия БСП е, че или имат пряка финансова изгода от това, или са синове и дъщери на такива хора или са червени бабички без капка мозък в главата, или са толкова силно облъчени, че главата им е "бетон", или представляват някаква особена форма на мазохизъм. Това е една мафия, която е извършила най-големите национални предателства в цялата история на България, една сбирщина, която е навредила за 45 години повече на България отколкото 500 години османско робство, една сган от изпечени лъжци и демагози, която отучи българската нация от труд, съсипа ценностната и система, изби физически интелигенцията, присвои си имотите и другите ценности на заможната класа и прочее и прочее и прочее...Так че, ако ще майка ми или баща ми да са гласували за тях в този форум или където и да било - ще им кажа, че са такива.Това е положението в най-общи линии!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:kiro_of_the_day написа:Не съм разбрал кой е, не съм Баба Ванга и в никакъв случай не е лична нападка. Ти го изтълкува като дявала евангелието. Мнението ми за хората които подкрепят и гласуват за т.н. партия БСП е, че или имат пряка финансова изгода от това, или са синове и дъщери на такива хора или са червени бабички без капка мозък в главата, или са толкова силно облъчени, че главата им е "бетон", или представляват някаква особена форма на мазохизъм. Това е една мафия, която е извършила най-големите национални предателства в цялата история на България, една сбирщина, която е навредила за 45 години повече на България отколкото 500 години османско робство, една сган от изпечени лъжци и демагози, която отучи българската нация от труд, съсипа ценностната и система, изби физически интелигенцията, присвои си имотите и другите ценности на заможната класа и прочее и прочее и прочее...Так че, ако ще майка ми или баща ми да са гласували за тях в този форум или където и да било - ще им кажа, че са такива.Това е положението в най-общи линии!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
u_bo
хм, нали форума е за положителни емоции ? е защо тогава не я заключите тази тема?истината е , че за който и да се гласува - разлика няма да има - просто системата е така направена - липса на лична отговорност.колективната отговорност = колективна безотговорностнеработеща съдебна системакорумпирано държавно ’обвинение’ - в щатите добре ги наричат ’ обществени адвокати’ - защитават интересите на обществото , а тук?недопускане на опозицията в контролни органи - от който и да е на власт се прави това , без изключениятова се вижда от всички , само не от червените, сините, жълтите и пембяните бабички , или пък от бетонните, дървените и тнт глави --> това са хора за които политиката е като футбола за запалянковците от ’ултра’ агитките - важното е ’нашите’ да победят, а че се играе някакво далечно подобие на футбол - това няма значение.по-скоро анкетата трябва да е с въпрос - ’Колко некорумпирани политици познавате ?’ - аз познавам 0 (нула) , а Вие?ПАК апелирам за заключване на темата.
Коментар
-
u_bo
kiro_of_the_day написа:Е защо да не се изпокараме и за политика?
Коментар
-
Аз ще гласувам за изпитаните копелдаци. Бившето ОДС... Защото:1.0 В тая ситуация на измислена криза, Костов е човек дето знае как се "затягат коланите".2.0 Малкото останало за гепене ще бъде разпределено по ясна схема.3.0 Политическата обстановка ще ми хареса, в ъгъла ДПС, във въздуха БСП и ГЕРБ на опашка за кебапчета от 40 стинки.Малко са хората, които могат да позакърпят одупеното ни самочувствие пред ЕС , Русия, САЩ. И отделно все още не мога да разбера как можеш да си позволиш да рискуваш парите на много хора с цел да гепиш некой смешен лев, това Костов няма да го позволи. Щеше да усвой всичкото фонд и да получи медал от ЕС за коректно отношение въпреки всичките машинации дето ще спретне.Позволявам си да ви призова, не гласувайте за ГЕРБ... Това ще е пагубно за НАС. По-добре комунистите от колкото тяхните фекалии... Бойко разсипва Столицата, представям си какво ще причини на Държавата....
Коментар
-
Humppa
За десните ще гласувам, LiGuru е казал защо за тях. Или ще гласувам за всички едновременно, както направих на президентските избори.
Коментар
-
LiGuru написа:Аз ще гласувам за изпитаните копелдаци. Бившето ОДС... Защото:1.0 В тая ситуация на измислена криза, Костов е човек дето знае как се "затягат коланите".2.0 Малкото останало за гепене ще бъде разпределено по ясна схема.3.0 Политическата обстановка ще ми хареса, в ъгъла ДПС, във въздуха БСП и ГЕРБ на опашка за кебапчета от 40 стинки.Малко са хората, които могат да позакърпят одупеното ни самочувствие пред ЕС , Русия, САЩ. И отделно все още не мога да разбера как можеш да си позволиш да рискуваш парите на много хора с цел да гепиш некой смешен лев, това Костов няма да го позволи. Щеше да усвой всичкото фонд и да получи медал от ЕС за коректно отношение въпреки всичките машинации дето ще спретне.Позволявам си да ви призова, не гласувайте за ГЕРБ... Това ще е пагубно за НАС. По-добре комунистите от колкото тяхните фекалии... Бойко разсипва Столицата, представям си какво ще причини на Държавата....Fiat Brava 1.4 97
Коментар
-
Lane Staley написа:kiro_of_the_day написа:Lane Staley написа:kiro_of_the_day написа:Явно много малко червени бабички и "бетонирани глАви" следят форума...Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
LiGuru написа:Аз ще гласувам за изпитаните копелдаци. Бившето ОДС... Защото:1.0 В тая ситуация на измислена криза, Костов е човек дето знае как се "затягат коланите".2.0 Малкото останало за гепене ще бъде разпределено по ясна схема.3.0 Политическата обстановка ще ми хареса, в ъгъла ДПС, във въздуха БСП и ГЕРБ на опашка за кебапчета от 40 стинки.Малко са хората, които могат да позакърпят одупеното ни самочувствие пред ЕС , Русия, САЩ. И отделно все още не мога да разбера как можеш да си позволиш да рискуваш парите на много хора с цел да гепиш некой смешен лев, това Костов няма да го позволи. Щеше да усвой всичкото фонд и да получи медал от ЕС за коректно отношение въпреки всичките машинации дето ще спретне.Позволявам си да ви призова, не гласувайте за ГЕРБ... Това ще е пагубно за НАС. По-добре комунистите от колкото тяхните фекалии... Бойко разсипва Столицата, представям си какво ще причини на Държавата....Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар