Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За кого бихте гласували на предстоящите избори?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lane Staley написа:
    kiro_of_the_day написа:
    Явно много малко червени бабички и "бетонирани глАви" следят форума...
    Модератор си, не би трябвало да използваш подобни квалификации за инакомислещите.
    Точно пък инакомислешти от този вид описан от колегата "червени бабички и бетонирани глАви" епитетите са слаби дори и гальовни. Явно защото е модератор използва толкова леки и нежни епитети
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      Lane Staley написа:
      kiro_of_the_day написа:
      Модератор си, не би трябвало да използваш подобни квалификации за инакомислещите.
      Така ли!? Като съм модератор - дай да нямам собствено мнение и да не го изразявам както аз намеря за добре.
      Виж, изразяването на мение е едно, но съчетаването му с подигравателни епитети е нещо, което ти като модератор не би трябвало да допускаш другите да правят, следователно не трябва да правиш ти самият.Аз гласувах за БСП. А ти за кого? Ако искаш може да спорим. Ако искаш да използваме цветущи изрази - и това мога. Ти не за пръв път си агресивен към хората, които мислят различно. Според мен това е признак на тесногръдие, не особено висока емоционална интелигентност и тотална липса на аргументи.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Всички така се преплетоха , че ако не се бяха епилирали под ръбатите панталончета щяха да си останат сплетени за цял живот, а ние да си мислим, че настъпват промени...Въпреки това ще гласувам, но чакам да видя кой с кого ще се коалира ( сплита ). Клоня към ГЕРБ.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

gantcho написа:
          kiro_of_the_day написа:
          Така ли!? Като съм модератор - дай да нямам собствено мнение и да не го изразявам както аз намеря за добре.
          Когато за БСП има един-единствен гласувал и вече вероятно всички (в това число и ти) са разбрали кой е той, да го наричаш "червена бабичка" и "бетонирана глАва" действително е равносилно на лична нападка и обида към политически инакомислещ. Който по една случайност е и уважаван (поне от мен) член на форума, с когото се познавам лично. Като модератор действително не би следвало да го правиш. Никой не оспорва ничие право на мнение. Надявам се да видиш истината и да не приемаш моето изказване за нападка към теб.Иначе, за наистина червените бабички и бетонните глави, аз съм точно на твоето мнение. Но не и в случая.
          Не съм разбрал кой е, не съм Баба Ванга и в никакъв случай не е лична нападка. Ти го изтълкува като дявала евангелието. Мнението ми за хората които подкрепят и гласуват за т.н. партия БСП е, че или имат пряка финансова изгода от това, или са синове и дъщери на такива хора или са червени бабички без капка мозък в главата, или са толкова силно облъчени, че главата им е "бетон", или представляват някаква особена форма на мазохизъм. Това е една мафия, която е извършила най-големите национални предателства в цялата история на България, една сбирщина, която е навредила за 45 години повече на България отколкото 500 години османско робство, една сган от изпечени лъжци и демагози, която отучи българската нация от труд, съсипа ценностната и система, изби физически интелигенцията, присвои си имотите и другите ценности на заможната класа и прочее и прочее и прочее...Так че, ако ще майка ми или баща ми да са гласували за тях в този форум или където и да било - ще им кажа, че са такива.Това е положението в най-общи линии!
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Lane Staley написа:
            kiro_of_the_day написа:
            Lane Staley написа:
            kiro_of_the_day написа:
            Виж, изразяването на мение е едно, но съчетаването му с подигравателни епитети е нещо, което ти като модератор не би трябвало да допускаш другите да правят, следователно не трябва да правиш ти самият.Аз гласувах за БСП. А ти за кого? Ако искаш може да спорим. Ако искаш да използваме цветущи изрази - и това мога. Ти не за пръв път си агресивен към хората, които мислят различно. Според мен това е признак на тесногръдие, не особено висока емоционална интелигентност и тотална липса на аргументи.
            Голям психолог се извъди, няма що.Твоето много повече бие на квалификации - моето не е адресирано към никой конкретно. Благодзаря за урока какво би трябвало и какво не би трябвало да си позволявам като модератор.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              Не съм разбрал кой е, не съм Баба Ванга и в никакъв случай не е лична нападка. Ти го изтълкува като дявала евангелието. Мнението ми за хората които подкрепят и гласуват за т.н. партия БСП е, че или имат пряка финансова изгода от това, или са синове и дъщери на такива хора или са червени бабички без капка мозък в главата, или са толкова силно облъчени, че главата им е "бетон", или представляват някаква особена форма на мазохизъм. Това е една мафия, която е извършила най-големите национални предателства в цялата история на България, една сбирщина, която е навредила за 45 години повече на България отколкото 500 години османско робство, една сган от изпечени лъжци и демагози, която отучи българската нация от труд, съсипа ценностната и система, изби физически интелигенцията, присвои си имотите и другите ценности на заможната класа и прочее и прочее и прочее...Так че, ако ще майка ми или баща ми да са гласували за тях в този форум или където и да било - ще им кажа, че са такива.Това е положението в най-общи линии!
              Всичко е точно така. 100% съм съгласен. Лично аз и моето семейство също са засегнати от комунистите. Ненавиждам ги!Но минаха много години. И вече има и една нова прослойка сред привържениците им (но не и сред членовете им), колкото и да ми е неприятно да го констатирам - модерни млади хора, високо образовани, които просто одобряват част от водената от това правителство политика. Както се вижда от гласуването, те са много малко. Досега само един. И не е правилно да го обиждаш, но се получи точно това. А подобни хора заслужават уважение, защото в България по принцип има дефицит на интелект.
              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
                kiro_of_the_day написа:
                Всичко е точно така. 100% съм съгласен. Лично аз и моето семейство също са засегнати от комунистите. Ненавиждам ги!Но минаха много години. И вече има и една нова прослойка сред привържениците им (но не и сред членовете им), колкото и да ми е неприятно да го констатирам - модерни млади хора, високо образовани, които просто одобряват част от водената от това правителство политика. Както се вижда от гласуването, те са много малко. Досега само един. И не е правилно да го обиждаш, но се получи точно това. А подобни хора заслужават уважение, защото в България по принцип има дефицит на интелект.
                Още не мога да разбера защо си мислиш, че съм го обидил.Сигурно съм тъп.

Коментар

хм, нали форума е за положителни емоции ? е защо тогава не я заключите тази тема?истината е , че за който и да се гласува - разлика няма да има - просто системата е така направена - липса на лична отговорност.колективната отговорност = колективна безотговорностнеработеща съдебна системакорумпирано държавно ’обвинение’ - в щатите добре ги наричат ’ обществени адвокати’ - защитават интересите на обществото , а тук?недопускане на опозицията в контролни органи - от който и да е на власт се прави това , без изключениятова се вижда от всички , само не от червените, сините, жълтите и пембяните бабички , или пък от бетонните, дървените и тнт глави --> това са хора за които политиката е като футбола за запалянковците от ’ултра’ агитките - важното е ’нашите’ да победят, а че се играе някакво далечно подобие на футбол - това няма значение.по-скоро анкетата трябва да е с въпрос - ’Колко некорумпирани политици познавате ?’ - аз познавам 0 (нула) , а Вие?ПАК апелирам за заключване на темата.

Коментар

Е защо да не се изпокараме и за политика?

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Е защо да не се изпокараме и за политика?
                      "Защо не ?" май имаше такова предаване нали

Коментар

Аз ще гласувам за изпитаните копелдаци. Бившето ОДС... Защото:1.0 В тая ситуация на измислена криза, Костов е човек дето знае как се "затягат коланите".2.0 Малкото останало за гепене ще бъде разпределено по ясна схема.3.0 Политическата обстановка ще ми хареса, в ъгъла ДПС, във въздуха БСП и ГЕРБ на опашка за кебапчета от 40 стинки.Малко са хората, които могат да позакърпят одупеното ни самочувствие пред ЕС , Русия, САЩ. И отделно все още не мога да разбера как можеш да си позволиш да рискуваш парите на много хора с цел да гепиш некой смешен лев, това Костов няма да го позволи. Щеше да усвой всичкото фонд и да получи медал от ЕС за коректно отношение въпреки всичките машинации дето ще спретне.Позволявам си да ви призова, не гласувайте за ГЕРБ... Това ще е пагубно за НАС. По-добре комунистите от колкото тяхните фекалии... Бойко разсипва Столицата, представям си какво ще причини на Държавата....

Коментар

За десните ще гласувам, LiGuru е казал защо за тях. Или ще гласувам за всички едновременно, както направих на президентските избори.

Коментар

LiGuru написа:
                            Аз ще гласувам за изпитаните копелдаци. Бившето ОДС... Защото:1.0 В тая ситуация на измислена криза, Костов е човек дето знае как се "затягат коланите".2.0 Малкото останало за гепене ще бъде разпределено по ясна схема.3.0 Политическата обстановка ще ми хареса, в ъгъла ДПС, във въздуха БСП и ГЕРБ на опашка за кебапчета от 40 стинки.Малко са хората, които могат да позакърпят одупеното ни самочувствие пред ЕС , Русия, САЩ. И отделно все още не мога да разбера как можеш да си позволиш да рискуваш парите на много хора с цел да гепиш некой смешен лев, това Костов няма да го позволи. Щеше да усвой всичкото фонд и да получи медал от ЕС за коректно отношение въпреки всичките машинации дето ще спретне.Позволявам си да ви призова, не гласувайте за ГЕРБ... Това ще е пагубно за НАС. По-добре комунистите от колкото тяхните фекалии... Бойко разсипва Столицата, представям си какво ще причини на Държавата....
                            Евала Ако всички хора мислеха като теб колега, доста по добре щяхме да сме ама на..... Някой казал че Костов краде и го изкараха, че видиш ли съсипал държавата, сякаш не помнят какво беше преди да я поеме. Е то няма как да не взимаш кинти, няма как никой да не е корумпиран, важното е въпреки това да успяваш да вдигаш жизнения стандарт на хората и да набутваш тумори като ДПС на кучето в гъза. Ама неее Костов краде и това си е... останалото са празни приказки
                            Fiat Brava 1.4 97

Коментар

Lane Staley написа:
                              kiro_of_the_day написа:
                              Lane Staley написа:
                              kiro_of_the_day написа:
                              Колега едно лично мнение , признак на тесногръдие е това да гласвам за БСП. Просто не се въздържах да ти отговоря. Тук сега какво партията ли ще защитаваш. Ако искаш може да спорим. В кое ще ме убеждаваш че не окрадаха държавата.
                              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

LiGuru написа:
                                Не, не е по-добре да гласуваме за комунистите вярвай ми. В новата ни история преживях :D две тяхни правителства , участвах в свалянето на първото не не е по-добре

Коментар

Working...
                                X