Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За кого бихте гласували на предстоящите избори?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За кого бихте гласували на предстоящите избори?

Колеги,пускам тази анкета провокиран от темата за дебата между Борисов и Станишев.Искам да видя каква е политическата ориентация на форума.Знам,че не сме политически форум и ако модераторите сметнат темата за излишна,могат да я изтрият.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

е, давай първо ти
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Аз съм за ГЕРБ поне тях още не сме видели на власт колко пари струват, другите ги знаем .
      http://vbox7.com/play:1631a342
      http://www.vbox7.com/play:316f1b62
      http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
      http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

За-ГЕРБ-.
        Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

ГЕРБ . Трябва да се гласува не трябва да се допусне управляващата тройка отново да застане начело на управлението. Еврофондове на кукуво лято ще видим ако БСП спечели. Те хората недвусмислено го казаха че на това правителство пари няма да се дават повече. А при новото мониторинга ще е голям. Може би тогава да дойдат така бленуваните от Станишев експерти , които явно неискат да работят с него От страх може би да не се оплетат в корупционите му схеми :D
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Аз още не съм взел решение за кого ще гласувам, но за сметка на това знам за кого няма да гласувам, това са БСП, ДПС и царя. Тази тройна коалиция и тяхното нагло правителство са ....... нямам думи ( или по-скоро цензурирано ).

Коментар

за бате Ваньо Костов и Мартин Димитров... Много компетентни на икономически теми хора... ако бяха на дебато у понеделник до бат Бойко, Станишев щеше да изглежда като първокурсник у УНСС-то... баси арогантното копеле....
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ако и на изборите сме толкова активни както и в тази анкета, мога да ви кажа, че гласовете ни ще отидат за ДПС. С това активно продаване на гласове можем да се преборим, само ако гласуваме всички до един.
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

И аз съм за Ваньо Костов.

Коментар

Категорично за Ваньо Костов!
                    Fiat Brava 1.4 97

Коментар

А защо няма отговор "няма да гласувам" ? Отвратих се тотално от всички. Знам, че и това не е решение, ама който и да иде в парламентО, все ще гледа собствения си келепир и няма да го грее от къде е тръгнал

Коментар

////Punto//// написа:
                        А защо няма отговор "няма да гласувам" ? Отвратих се тотално от всички. Знам, че и това не е решение, ама който и да иде в парламентО, все ще гледа собствения си келепир и няма да го грее от къде е тръгнал
                        Всички сме отвратени но трябва все пак да се гласува , колегата van_dal правилно писал защо по-горе в темата
                        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Ама кефи ме БСП на каква здрава подкрепа се радват в нашия форум (поне засега)
                          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
                            Ама кефи ме БСП на каква здрава подкрепа се радват в нашия форум (поне засега)
                            Я виж пак :D
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                            X