Нищо не казваш за Томашич?! А кИловати според мен се изложи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ейре - България..???
Collapse
X
-
Humppa
-
Humppa написа:Нищо не казваш за Томашич?! А кИловати според мен се изложи.
Коментар
-
Humppa
Всъщност за мен генералният извод е един: тренер - чуждендец. Ако Мъри го беше еня за националния - щеше да напусне Литекс. За него националният отбор е просто още една заплата. Естествено не обвинявам Стоилов в нешо, но някакси глобално в целият мач срещу Ирландия не прозрях тактически идеи...
Коментар
-
LiGuru написа:От много време не бях гледал футбол с такова желание за победа от изпълнители с ограничени възможности. За мен Бербатов не трябва да се появява следващите пет месеца в националния отбор. Браво на Стенли, Мечо, Благой и Пелето. Здрав мач се получи, който не е играл футбол той не знае какво значи да влезнеш здраво в мача.Радвам се и за Мъри, че не загуби този мач, Левскар съм и съм доволен, че Велизар се включи добре. Манолев браво на това момче.Иванков ..... трябваше да извади гола, той го може..... късмет! Илиян има място в отбора, както и Живко... биха били перфектни резерви!Рангелов за мен се справи, един удър един аут... добре е! Макриев ми е любимец няма да го коментирам (ако не бе автогол той щеше да сцепи мрежата). Киш направи добър мач, но може още. Ивелин е следващия Берба, умело се крие по терена и може да е много опасен.Мечо, ах Мечооооо как ни набиха тоя гол, та не можа да влезнеш в мача. Брилянтен техник в тази ситуация няма шанс (грешка на Мъри)!Коментатора пак гледа друг мач, второто полувреме беше наше, не заради гола. Имаме шанс да влезем в големия футбол отново, дано това си проличи 2010, ако не след това сме машина ....Не плюите Мъри той е човека ....like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Ти за вчерашния мач с Ирландия ли говориш? Второто полувреме имахме ли удар към вратата? Браво на Манолев? От политика и икономика разбираш, ама от футбол... За едно съм съгласен - играеха с желание. За това поздравявам Мъри.
Коментар
-
bicho1976 написа:SokOtPraskova написа:yorik написа:SokOtPraskova написа:Аз мисля 1:1 Не, разбирам много, ама ще видите, че така ще стане! Приемам басове!Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Ами толкова можем, това са ни силите.То държави с висок стандарт като Швейцария или Норвегия, нямат кой знае колко добри национални отбори, та ние ли да искаме!Все пак играта си е игра.Тъпо е обаче да кажеш, че се отказваш да подкрепяш националите или да късаш нерви, само защото не мачкат всичко наред Българи Юнаци
Коментар
-
dikanio написа:EasternAlien написа:То държави с висок стандарт като Швейцария или Норвегия, нямат кой знае колко добри национални отбори, та ние ли да искаме!
Коментар
-
Стандартът е извинение. Говоря за икономическия.Футболният стандарт е важен. А при нас той девалвира. Чета, че някой харесал играта ни през второто полувреме вчера. Е това не го разбирам. Да нямаш удар към вратата и да си доволен? Доволни сме, че не ирландците не ни размятаха като кървав чаршаф след първа брачна нощ? Някакъв безумен футбол - пасове в първата третина, когато топката мине във втората мъката е тотална - не знаем какво да я правим, подаваме си по ширина, играта в последната трета никаква я няма. Типичният за Мъри футбол - много владеене на топката там, където няма полза, липса на фантазия в средата, където е нужна креативност и бавна игра там, където трябва бърза мисъл и изненада. Да не говорим, че имаше фрапантни грешки в защита.Това не е футбол с който можем да постигнем успехи.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар