мача е равен... лошото е, че равен не ни устройва изобщо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ейре - България..???
Collapse
X
-
donnna написа:мача е равен... лошото е, че равен не ни устройва изобщоТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Малко са оптимистите сред колегите май.Ако гледам мача като неутрален зрител бих казал че ще завърши наравно.Просто и двата отбора са еднакво слаби.Ирландците вземаха двата мача с Грузия с по 2-1 с голяма доза шанс,а шанса им беше облечен в черно.Биха и Кипър с гол от съблекалнята като домакини,и завършиха наравно с Черна гора.Така че не виждам защо е този песимизъм.Чета в темата какъв състав имали Ирландците,Гивън (Нюкасъл),О’Шей (Манчестър Юнайтед),Дъф (Нюкасъл),Кийн (Тотнъм).Това им е състава всичко друго е съшата класа като нашите момчета.И накрая патриотизма и добрият коефицент във еврофутбол(3,05),ме кара да мисля че този мач ще бъде за нас.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
bicho1976 написа:Чета в темата какъв състав имали... О’Шей (Манчестър Юнайтед)bicho1976 написа:И накрая патриотизма и добрият коефицент във еврофутбол(3,05),ме кара да мисля че този мач ще бъде за нас.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:bicho1976 написа:Чета в темата какъв състав имали... О’Шей (Манчестър Юнайтед)bicho1976 написа:И накрая патриотизма и добрият коефицент във еврофутбол(3,05),ме кара да мисля че този мач ще бъде за нас.
Коментар
-
Humppa
-
Определено ! 1 минута - 1ви гол ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Humppa
-
SokOtPraskova написа:yorik написа:SokOtPraskova написа:Аз мисля 1:1 Не, разбирам много, ама ще видите, че така ще стане! Приемам басове!Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
От много време не бях гледал футбол с такова желание за победа от изпълнители с ограничени възможности. За мен Бербатов не трябва да се появява следващите пет месеца в националния отбор. Браво на Стенли, Мечо, Благой и Пелето. Здрав мач се получи, който не е играл футбол той не знае какво значи да влезнеш здраво в мача.Радвам се и за Мъри, че не загуби този мач, Левскар съм и съм доволен, че Велизар се включи добре. Манолев браво на това момче.Иванков ..... трябваше да извади гола, той го може..... късмет! Илиян има място в отбора, както и Живко... биха били перфектни резерви!Рангелов за мен се справи, един удър един аут... добре е! Макриев ми е любимец няма да го коментирам (ако не бе автогол той щеше да сцепи мрежата). Киш направи добър мач, но може още. Ивелин е следващия Берба, умело се крие по терена и може да е много опасен.Мечо, ах Мечооооо как ни набиха тоя гол, та не можа да влезнеш в мача. Брилянтен техник в тази ситуация няма шанс (грешка на Мъри)!Коментатора пак гледа друг мач, второто полувреме беше наше, не заради гола. Имаме шанс да влезем в големия футбол отново, дано това си проличи 2010, ако не след това сме машина ....Не плюите Мъри той е човека ....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар