Недей слага предупредителни бележки. В момента в който видят че е ’забранено’ ще им стане цел на живота постоянно да дерат, че да те ’научат’ и да ти ’покажат’.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой ми дере колата-днес пак
Collapse
X
-
tomazo написа:вчера един бакшиш така ме беше затиснал ,че излезнах с 20 маневри ,ако бях с някоя бангия щях да му се врежа в таксито .след като излезнах ,му направих на фльонга 2-те антени ,чупене на 2-те огледала ,и изкривяване на шофьорската врата ....Замислете се дали не предизвиквате с нещо агресия у хората
Коментар
-
Re: Някой ми дере колата.
petar2202 написа:Значи,спирам си винаги така че да не преча на никой.През деня на един паркинг до универсиада,а през ноща пред нас - отдясно на пътя,където спират всички останали.За първи път преди 8-9 дни видях една черна драскотина на задния десен калник,но си помислих че някой ме е забърсал просто.Преди 3-4 дни върху тая драскотина,вероятно същия тоя "гений",имаше и драснато с ключ.Днес сутринта бях приятно изненадан като видях,че вече си имам чисто нова,пак отдясно,само че вече почва от предния калник и свършва на задния.Е не мога да разбера закакво е тая цялата тъпотия.А по-тъпото е,че не знам какво да не правя че да се спре тоя боклук.И пред всички тук най-искрено пожелавам на тоя помияр да му исъхне тая ръка дето дере по колата ми.Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Честно, ако това се случи на моята кола, веднага си затъмнявам задните три стъкла (с най-тъмното фолио) и докато не го пипна, няма да изляза от нея. Цяла нощ, ако трябва, ще седя вътре, докато не го пипна и не му счупа ръцете!!! Успех колега в търсенето на този келеш!!! Моят съвет е това, което ти казах, аз какво бих направил!NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Аз, бих направил следното ---> Вземам един термос с кафенце, вада ключа за гумите от багажника, влизам в колата, и чакам... и като дойде късметлията ела гледай какво става... ще драска колата...Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
fast_ghost написа:Аз, бих направил следното ---> Вземам един термос с кафенце, вада ключа за гумите от багажника, влизам в колата, и чакам... и като дойде късметлията ела гледай какво става... ще драска колата...SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
VooDoo написа:fast_ghost написа:Аз, бих направил следното ---> Вземам един термос с кафенце, вада ключа за гумите от багажника, влизам в колата, и чакам... и като дойде късметлията ела гледай какво става... ще драска колата...Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Махни гумите на колата, разкачи акумолатора, бушоните ги остави и закачи за калника два кабела и пусни 220 волта ток!!! (кви филми). Възможностите са много. Нервен Голфар, бабичка с торби.... . Трудната част е да го хванеш колега. След това идва приятната частFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
Колега, ти написа че си на първия етаж и спирашточно пред вас.Според мен няма нужда да не спиш и т.н.една обикновенна уеб камера и подходящ софтуер ще свършат работа.Камерата е 30-50 лева. Софтуера не помня точно как се казваше но ако питаш гугъл ще ти каже. Софта следи постоянно но записва на харда само ако има движение. Нагласи си компа така че да е близо до прозореца, сложи камерката,вечер преди да си легнеш слез прегледай за нови надрасквания, пусни софта и си лягай. На сутринта ако няма надрасквания трий записа. Ако има - ще се наложи да отделиш един час да гледаш записа - както казах има софтуер който "реагира на движение", наскоро даже го срещнах някаде и се зачудих дали да него сваля...
Коментар
-
Аз бих направил като колегата svetkos_ с тази разлика, че като го хвана, ще пусна тема във форума "Хванах този който дере колите с пирон" , с подзаглавие "Публичен бой, ..и сръбска музика" с дата и час и упоменато място където ще можете да си го изкарате за всички. И моята кола я одраха, а май още нямаше и месец откак я купих. Одраха я едни мангали черни цигански цигани тъмни негри кюмур кюнци прости миризливи дето и за сапун не стават, ама така и не разбрах кой точно.
Коментар
-
ogi28b написа:Аз бих направил като колегата svetkos_ с тази разлика, че като го хвана, ще пусна тема във форума "Хванах този който дере колите с пирон" , с подзаглавие "Публичен бой, ..и сръбска музика" с дата и час и упоменато място където ще можете да си го изкарате за всички. И моята кола я одраха, а май още нямаше и месец откак я купих. Одраха я едни мангали черни цигански цигани тъмни негри кюмур кюнци прости миризливи дето и за сапун не стават, ама така и не разбрах кой точно.Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Леле в кви филми се вкарахте Запис от камера не служи като доказателство в съдът. Отделно дори и да запише кой му я драска няма да види нищо на записите тъй като евтините камери са със лошо качество,особенно на тъмно. Свиквайте с тези черти.Така ще е.Мойта от както на нищо не мяза от мръсотия и драскотини никой не я бара,за разлика от съседа ми който като му видяха лъскавото,ново Ауди веднага му теглиха чертата.Щом искаш да го хванеш незаспиването му е майката.
Коментар
-
За камерата става ама сградата е нова и няма интернет още,а между другото колата вече е одрана и от ДРУГАТА СТРАНА.Така че днес мисля да не спя.Колкото до агресията - никога не спирам по такъв начин,че да преча на някой.Не искам никакви полиции или пари от тоя лайнар,искам просто да го видя кой е ако ще и пред целия блок и пред децата му.Иначе нека си е здравеняк и аз съм 100 кила,ама имам и кръстачка.Много ми се иска някой да снима като го намеря,че дави го пусна тука и кой където го види да му "напомня",че форумски фиатки ме е здрвословно да се драскат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар