Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гледахте ли дебата м/у Бойко и Сергей? Какво мислите?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sugarboy написа:
    Така че, гледайте обективно на нещата - подкрепяйте, когото си искате, но снощи дебати нямаше - имаше от едната страна хората на Станишев, а от другата нямаше никого.
    Аз мисля,че не е точно този извод,който би трябвало да се направи.Не съм привърженик на Бойко,а още по малко на Станишев,но като наблюдавах внимателно дебата не може да се отрече по-голямата школуваност на Станишев и опита му да се говори безкрайно много по дадена тема с порой от думи и в резултат на което нищо не казващи се.Не трябва да се забравя,че Станишевци са все пак в кухнята на проблемите и са запознати с тях по добре от опонентите си.Но дали са в състояние да ги решават успешно всеки сам би трябвало да си отговори.Според мене има друг човек,който би ги решил значително по успешно от Станишев.

Коментар

На предните избори бившият ми колега упорито ме убеждаваше да отида да гласувам , но аз твърдо бях убеден че който и идиот да дойде на власт е все тая и не отидох да гласувам. Е сега след почти 4 години съм твърдо убеден че съм сбъркал и даже смятам да упражня известна доза насилие спрямо половинката за да я накарам да гласува. А дебата дали не са го качили нейде че ми е любопитно да го изгледам , а съм го пропуснал ....
      Brava 1.6 ELX

Коментар

Аз силно се надявам, бъдещото правителство да е на коалиция между ГЕРБ и СДС-ОДС. Всички останали варианти са неприемливи.А Станишев и сие са школувани точно за това - да приказват популистки и надменно. Те друго цял живот не са и правили. Някой да се сеща какво е работил Станишев, преди да стане министър-председател? Точно така - нищо!Винаги съм гласувал и пак ще гласувам!П.П. Дебатът не го гледах, даже не го и слушах, защото ми е писнало от глупостите на БСП и компания и знаех какво ще кажат пак. А на Бойко не съм му фен.

Коментар

Гледах дебата или поне част от него, просто защото нямаше какво друго да се гледа. Иначе дебата изобщо не ме интересува, партията за която аз бих гласувал, не присъства на дебата и все още не я виждам. В общи линии споделям мнението на sugarboy за дебата. ББ си знае неговото за корупцията и не може да говори по никакви конкретни проблеми по простата причина, че е икономически некомпетентен. Арогантното държане на някои от хората около Станишев и мен ме подразни. Има двама министри в това правителство, които ме кефят с пичовското си поведение и компетентността си: министъра на образованието Даниел Вълчев и министъра на финансите Пламен Орешарски. Дебатът потвърди мнението ми за Орешарски.П.П. Личните нападки в темата вече започнаха и е ясно накъде отива тя - към коша.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Immortal написа:
            Аз силно се надявам, бъдещото правителство да е на коалиция между ГЕРБ и СДС-ОДС. Всички останали варианти са неприемливи.А Станишев и сие са школувани точно за това - да приказват популистки и надменно. Те друго цял живот не са и правили. Някой да се сеща какво е работил Станишев, преди да стане министър-председател? Точно така - нищо!Винаги съм гласувал и пак ще гласувам!П.П. Дебатът не го гледах, даже не го и слушах, защото ми е писнало от глупостите на БСП и компания и знаех какво ще кажат пак. А на Бойко не съм му фен.
            Да това е най-добрия вариант за бъдещо коалиционо правителство . Всичко друго......
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Предлагам ФФБ (Фиат форум България) да излъчи следващото правителство, мисля че можем да спретнем много добър кабинет .
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                Предлагам ФФБ (Фиат форум България) да излъчи следващото правителство, мисля че можем да спретнем много добър кабинет .
                Абсолютно, та дори и ще е работещ кабинет.

Коментар

peho написа:
                  snake написа:
                  Абсолютно, та дори и ще е работещ кабинет.
                  Със сигурност тогава правителствените коли ще бъдат италиански Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Кеф
                  Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Сакън, като гледам писанията във форума първата промяна в ЗДП ще е ’Карай както ти е кеф и както прецениш че е безопасно, всички знаци са пожелателни, ама ти нали си внимателен, няма драми’.Дебата не съм го гледал, има го на арената (за колегата който попита). Според мен тепърва ще се завъртат дебати за проследяване.Истината в тая държава за жалост е - всеки се спасява поединично (посемейно) и оцелява въпреки държавата.Аз надежда за оправяне нямам, скоро не, но след десетина години може и да реша да науча немски, Австрия и Германия нещо ми се струват приятни държави.

Коментар

ls1 написа:
                      Аз надежда за оправяне нямам, скоро не, но след десетина години може и да реша да науча немски, Австрия и Германия нещо ми се струват приятни държави.
                      Австрия,Германия-аа остави тези мераци.Труден език е немския.Я се ориентирай към Русия-близки езици,готини хора.По лесно ще тие.Я го виж Станишчо как се е ощракал там.Станал е като Фидел Кастро-три часа може да говори и нищо да не казва.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                        Щом не гласуваш,нямаш право да критикуваш ситуацията в страната,нито "дръвцето",защото си избрал да бъдеш Господин НИКОЙ.Ако малко беше запознат с българската избирателна система щеше да знаеш,че независимо че не си гласувал,твоя глас отива реално там където вероятно най малко би искал.Разумното е да гласуваш все пак с твоя избор,отколкото друг без твое съгласие да ти използва вота.
                        Запознат съм достатъчно колега с избирателната ни система, а моя глас при кой ще отиде ми е все тая, защото ми е пак все тая кой ще ме ограбва. В случай, че знаеш за някоя политическа формация, чийто членове и лидери са идеалисти - сподели коя е. А на всчики колеги, които виждат ББ като спасител
                        Прикачени файлове

Коментар

profit написа:
                          Stefan Hadjov написа:
                          Щом не гласуваш,нямаш право да критикуваш ситуацията в страната,нито "дръвцето",защото си избрал да бъдеш Господин НИКОЙ.Ако малко беше запознат с българската избирателна система щеше да знаеш,че независимо че не си гласувал,твоя глас отива реално там където вероятно най малко би искал.Разумното е да гласуваш все пак с твоя избор,отколкото друг без твое съгласие да ти използва вота.
                          Запознат съм достатъчно колега с избирателната ни система, а моя глас при кой ще отиде ми е все тая, защото ми е пак все тая кой ще ме ограбва. В случай, че знаеш за някоя политическа формация, чийто членове и лидери са идеалисти - сподели коя е. А на всчики колеги, които виждат ББ като спасител
                          Ми какво се нервиш тогава . Ти си човек без глас и няма какво да се месиш в темата . В твое лице виждам не малка част от обществото които постояно хленчат но никога не са се запитали те самите как могат да помогнат на тази държава. Пускаш снимки които всеки ги е виждал , това ми напомня преди години за " оня списък". Осъзнайсе ти имаш бъдеще опитай се да го направиш по-добро.

Коментар

Защо БСП излезе с разни министри итемп подобни които са в "кухнята", това им беше голям коз. и за това пък на среща ГЕРБ се представиха доблестно. ЛИЧНО аз мисля, че не трябваше да излизат на лагери, а един срещу друг на дуел. Бойко VS Станишев.
                            FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

Преди поне имаше мат’риал :http://www.vbox7.com/play:f9563aebА сега гласуват предимно циганите, пенсионерите, "туристи" с автобуси ......
                              mitaka85 написа:
                              Бойко VS Станишев
                              Мортал Комбат
                              Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Atanas71 написа:
                                Ми какво се нервиш тогава . Ти си човек без глас и няма какво да се месиш в темата . В твое лице виждам не малка част от обществото които постояно хленчат но никога не са се запитали те самите как могат да помогнат на тази държава. Пускаш снимки които всеки ги е виждал , това ми напомня преди години за " оня списък". Осъзнайсе ти имаш бъдеще опитай се да го направиш по-добро.
                                Май ти се нервиш, а не аз. Имам право на избор дали ще гласувам или не, така както ти имаш право на избор за кого да гласуваш. Помагам на държавата, като си плащам всички данъци, не руша, не крада, не убивам, не мамя. Колкото до снимката или по-точно твоя коментар, че всеки я е виждал - ами точно там е проблема, че виждат хората, но не си правят изводи. Аз пък в твое лице виждам също не малка част от обществото, която въпреки всичко продължава да вярва в новия Индже войвода.

Коментар

Working...
                                X