Atanas71 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гледахте ли дебата м/у Бойко и Сергей? Какво мислите?
Collapse
X
-
stenli написа:Atanas71 написа:stenli написа:Преди около 9 години се появи Симеончо 2 ри почна да говори едни "умни" приказки /всички си спомняме какви / и за 4 години си оправи живота. Като питах мои познати тогава за какво гласувахте за него - всички казаха "ами да видим как ще е". Видяхме. Нещата май пак ще се повторят. Ще видим как ще е и Бойко и след 4 години ще сме пак на изходна позиция ако не и по-назад. Прекалено бедна държава сме да издържаме парламент с 240 ....... всеки може да си ги нарече както си иска аз ще се въздържа от нецензурни изрази. Имаше публикации, че хора от ГЕРБ са си заложили апартаментите за да теглят кредити за изборите. Аз бих си заложил апартамента само при условие, че ще имам 200 % гарантирана и поне десетократно възвращаема инвестиция повечето от вас сигурно също са на това мнение. Явно влизането в парламента е нещо такова ако не и по-добро. Как да гласувам за подобни "инвеститори".Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:stenli написа:Atanas71 написа:stenli написа:Преди около 9 години се появи Симеончо 2 ри почна да говори едни "умни" приказки /всички си спомняме какви / и за 4 години си оправи живота. Като питах мои познати тогава за какво гласувахте за него - всички казаха "ами да видим как ще е". Видяхме. Нещата май пак ще се повторят. Ще видим как ще е и Бойко и след 4 години ще сме пак на изходна позиция ако не и по-назад. Прекалено бедна държава сме да издържаме парламент с 240 ....... всеки може да си ги нарече както си иска аз ще се въздържа от нецензурни изрази. Имаше публикации, че хора от ГЕРБ са си заложили апартаментите за да теглят кредити за изборите. Аз бих си заложил апартамента само при условие, че ще имам 200 % гарантирана и поне десетократно възвращаема инвестиция повечето от вас сигурно също са на това мнение. Явно влизането в парламента е нещо такова ако не и по-добро. Как да гласувам за подобни "инвеститори".
Коментар
-
Най-после една смислена тема, дано не я развалим. Засърбя ме клавиатурата чак...Малко ще опонирам на колегата Immortal, чието мнение много уважавам - Станишев не ми е л==бимец, но направи някои положителни неща. Плоския данък - странен ход за социалист, с който доста хитро дръпна чергата изпод краката на десните. Няколко добри попадения в МС - Вълчев, Орешарски, Василев ( да, може да изглежда смешно, но май Сергей му намери мястото - Ники е работлив и ентусиазиран глупак, а администрацията има нужда от човек с първите две качества, третото, както за съжаление знаем, е присъщо на 99% от политиците ни, така че го приемаме за константа в уравнението ) и Миков - за съжаление късно. Не залитна в популизъм и избегнахме унгарски събития. В момента сме относително стабилни на фона на останалите бивши соц страни. И Станишев има заслуга за това - дори само заради подкрепата си за Орешарски.Станишев се показа и като сравнително добър балансьор.Още нещо - няманачин безработицата да стане отрицателна. Нито е възможно, нито е полезно. За нулева безработица се смятат нива под 5%. Все пак статистиката хваща като безработни и хора, които си сменята работата, скоро завършили и нерешили къде да работят и прочее. Безработица в рамките на 6-7% е нещо полезно. Иначе настава една криза за хора, ние почти бяхме на ръба на подобна допреди година - работодателите са рпинудени да плащат луди пари дори на неопитни и некадърни хора, което се отразява на производителността. Накратко - много хубаво не е на хубаво. Има много негативи в това управление, но за съжаление Бойко не е алтернатива.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Плоския данък - странен ход за социалист, с който доста хитро дръпна чергата изпод краката на десните.
Коментар
-
Lane Staley написа:... работодателите сa принудени да плащат луди пари дори на неопитни и некадърни хора, което се отразява на производителността. Накратко - много хубаво не е на хубаво...Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
simeon3000 написа:Lane Staley написа:... работодателите сa принудени да плащат луди пари дори на неопитни и некадърни хора, което се отразява на производителността. Накратко - много хубаво не е на хубаво...
Коментар
-
simeon3000 написа:Lane Staley написа:... работодателите сa принудени да плащат луди пари дори на неопитни и некадърни хора, което се отразява на производителността. Накратко - много хубаво не е на хубаво...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Най-после една смислена тема, дано не я развалим. Засърбя ме клавиатурата чак...Малко ще опонирам на колегата Immortal, чието мнение много уважавам - Станишев не ми е л==бимец, но направи някои положителни неща. Плоския данък - странен ход за социалист, с който доста хитро дръпна чергата изпод краката на десните. Няколко добри попадения в МС - Вълчев, Орешарски, Василев ( да, може да изглежда смешно, но май Сергей му намери мястото - Ники е работлив и ентусиазиран глупак, а администрацията има нужда от човек с първите две качества, третото, както за съжаление знаем, е присъщо на 99% от политиците ни, така че го приемаме за константа в уравнението ) и Миков - за съжаление късно. Не залитна в популизъм и избегнахме унгарски събития. В момента сме относително стабилни на фона на останалите бивши соц страни. И Станишев има заслуга за това - дори само заради подкрепата си за Орешарски.Станишев се показа и като сравнително добър балансьор.Още нещо - няманачин безработицата да стане отрицателна. Нито е възможно, нито е полезно. За нулева безработица се смятат нива под 5%. Все пак статистиката хваща като безработни и хора, които си сменята работата, скоро завършили и нерешили къде да работят и прочее. Безработица в рамките на 6-7% е нещо полезно. Иначе настава една криза за хора, ние почти бяхме на ръба на подобна допреди година - работодателите са рпинудени да плащат луди пари дори на неопитни и некадърни хора, което се отразява на производителността. Накратко - много хубаво не е на хубаво. Има много негативи в това управление, но за съжаление Бойко не е алтернатива.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Lane Staley написа:... 1000 лева за току-що завършил са "луди пари". ... Говоря за нашите стандарти ...Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
simeon3000 написа:Lane Staley написа:... 1000 лева за току-що завършил са "луди пари". ... Говоря за нашите стандарти ...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ако получаваш заплата, с която не си покриваш разходите не работиш нали се сещаш? Не мога да разбера защо се смята заплата от 1000 лева за голяма заплата?Какво й е голямото?Освободете се от психическата зависимост за четирите цифри, ако обичате С хиляда лева в София може да живее сам човек без да си позволява удоволствия.И това наричате голяма заплата???Съжалявам, че ще те разочаровам, не знам каква фирма имаш, на колко си години и колко опит имаш в това, което правиш, но разсъжденията са ти наивни, глупави и своенравни.За твое сведение само половината от тези пари отиват за храна докато СИ НА РАБОТА и транспорт, за да можеш въобще да СТИГНЕШ ДО РАБОТНОТО СИ МЯСТО.Ако не ти се свиди да плащаш на хора дето вършат "нищо" можеш и сам да си го вършиш значи Лек ден и всичко добро== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Ако получаваш заплата, с която не си покриваш разходите не работиш нали се сещаш? Не мога да разбера защо се смята заплата от 1000 лева за голяма заплата?Какво й е голямото?Освободете се от психическата зависимост за четирите цифри, ако обичате С хиляда лева в София може да живее сам човек без да си позволява удоволствия.И това наричате голяма заплата???Съжалявам, че ще те разочаровам, не знам каква фирма имаш, на колко си години и колко опит имаш в това, което правиш, но разсъжденията са ти наивни, глупави и своенравни.За твое сведение само половината от тези пари отиват за храна докато СИ НА РАБОТА и транспорт, за да можеш въобще да СТИГНЕШ ДО РАБОТНОТО СИ МЯСТО.Ако не ти се свиди да плащаш на хора дето вършат "нищо" можеш и сам да си го вършиш значи Лек ден и всичко доброlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
От достатъчно дълго време съм се убедил, че е безмислено да спориш с човек, особено във форум.То са едни доводи, едни глупости, едно чудо простотии...За по-лесно ще оставим времето да покаже искаш ли така?Аз ти казвам най-отговорно, че масовите заплати в България са безсрамно ниски и няма човек, който да не потвърди това.Ако ти твърдиш обратното си или политик или крадец, но не знам дали тези двете "професии" са различни :D Освен това е хубаво да се гледа освен заплатата, която получава човек и какво може да си позволи за тази заплата.Бъди спокоен.Кадърните хора, ако не им харесва заплатата, която си "заработват" при теб или при който и да било друг или напускат или почват свой собствен бизнес.Няма как да задържиш умен и способен човек без да му дадеш някакъв стимул, независимо от това дали ти лично си решил дали го заслужава или не...всичко е относително и е безумно да се вкарва в някакви постулати и граници.Ако не е тайна с какво се занимава твоята фирма, че така ревностно браниш коефициента заработка=>плащане? П.П. Дали да не направим отделна тема, защото леко се откланяме от духа на старата тема?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар