mitaka85 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гледахте ли дебата м/у Бойко и Сергей? Какво мислите?
Collapse
X
-
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
profit написа:Atanas71 написа:Ми какво се нервиш тогава . Ти си човек без глас и няма какво да се месиш в темата . В твое лице виждам не малка част от обществото които постояно хленчат но никога не са се запитали те самите как могат да помогнат на тази държава. Пускаш снимки които всеки ги е виждал , това ми напомня преди години за " оня списък". Осъзнайсе ти имаш бъдеще опитай се да го направиш по-добро.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
zloben9000 написа:само да питам ... Има ли тука някои които се съмнява че БОЙКО ЩЕ спечели изборите ?Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
simeon3000 написа:zloben9000 написа:само да питам ... Има ли тука някои които се съмнява че БОЙКО ЩЕ спечели изборите ?Bravo GT 1.8
Коментар
-
zloben9000 написа:само да питам ... Има ли тука някои които се съмнява че БОЙКО ЩЕ спечели изборите ?
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:zloben9000 написа:само да питам ... Има ли тука някои които се съмнява че БОЙКО ЩЕ спечели изборите ?Bravo GT 1.8
Коментар
-
Европарите никак не са много. Нали видяхте как реагираха на спирането на няколко фонда управляващите - дреме им.България ще дръпне само ако излъчва стабилност, ако излъчва 100% Евро-ориентираност и спре да поглежда с едното око на изток. Русия трябва да бъде за България само един търговски партньор и нищо повече. Едва тогава ще дойдат сериозни инвестиции в страната, ще се отворят (Дай Боже) нови фабрики, филиали на световни фирми, с което ще се повиши стандарта и безработицата ще стане отрицателна. Едва тогава, когато работниците могат да избират в коя фабрика да отидат да работят, ще могат да искат и по-високи заплати. Едва тогава нещата ще тръгнат към оправяне.Докато ни управляват бившите комунисти или техни производни, това се счита от западните инвеститори за недобър знак. Докато съдебната система е неработеща на практика за големите корупционни сделки (като тази за БТК или вече развалената за магистрала Тракия), никой няма да дойде да инвестира на зелено, да не кажа и по-лошия вариант - тези които са дошли, да си тръгнат (както на времето направи Ровър).Докато хората с готовност се хващат да работят за 240 лв, нищо добро не ни чака.Поискай, и ще ти се даде - пише в Библията. Само да знаехме как да си поискаме...
Коментар
-
Immortal написа:Европарите никак не са много. Нали видяхте как реагираха на спирането на няколко фонда управляващите - дреме им.България ще дръпне само ако излъчва стабилност, ако излъчва 100% Евро-ориентираност и спре да поглежда с едното око на изток. Русия трябва да бъде за България само един търговски партньор и нищо повече. Едва тогава ще дойдат сериозни инвестиции в страната, ще се отворят (Дай Боже) нови фабрики, филиали на световни фирми, с което ще се повиши стандарта и безработицата ще стане отрицателна. Едва тогава, когато работниците могат да избират в коя фабрика да отидат да работят, ще могат да искат и по-високи заплати. Едва тогава нещата ще тръгнат към оправяне.Докато ни управляват бившите комунисти или техни производни, това се счита от западните инвеститори за недобър знак. Докато съдебната система е неработеща на практика за големите корупционни сделки (като тази за БТК или вече развалената за магистрала Тракия), никой няма да дойде да инвестира на зелено, да не кажа и по-лошия вариант - тези които са дошли, да си тръгнат (както на времето направи Ровър).Докато хората с готовност се хващат да работят за 240 лв, нищо добро не ни чака.Поискай, и ще ти се даде - пише в Библията. Само да знаехме как да си поискаме...Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Преди около 9 години се появи Симеончо 2 ри почна да говори едни "умни" приказки /всички си спомняме какви / и за 4 години си оправи живота. Като питах мои познати тогава за какво гласувахте за него - всички казаха "ами да видим как ще е". Видяхме. Нещата май пак ще се повторят. Ще видим как ще е и Бойко и след 4 години ще сме пак на изходна позиция ако не и по-назад. Прекалено бедна държава сме да издържаме парламент с 240 ....... всеки може да си ги нарече както си иска аз ще се въздържа от нецензурни изрази. Имаше публикации, че хора от ГЕРБ са си заложили апартаментите за да теглят кредити за изборите. Аз бих си заложил апартамента само при условие, че ще имам 200 % гарантирана и поне десетократно възвращаема инвестиция повечето от вас сигурно също са на това мнение. Явно влизането в парламента е нещо такова ако не и по-добро. Как да гласувам за подобни "инвеститори".
Коментар
-
stenli написа:Преди около 9 години се появи Симеончо 2 ри почна да говори едни "умни" приказки /всички си спомняме какви / и за 4 години си оправи живота. Като питах мои познати тогава за какво гласувахте за него - всички казаха "ами да видим как ще е". Видяхме. Нещата май пак ще се повторят. Ще видим как ще е и Бойко и след 4 години ще сме пак на изходна позиция ако не и по-назад. Прекалено бедна държава сме да издържаме парламент с 240 ....... всеки може да си ги нарече както си иска аз ще се въздържа от нецензурни изрази. Имаше публикации, че хора от ГЕРБ са си заложили апартаментите за да теглят кредити за изборите. Аз бих си заложил апартамента само при условие, че ще имам 200 % гарантирана и поне десетократно възвращаема инвестиция повечето от вас сигурно също са на това мнение. Явно влизането в парламента е нещо такова ако не и по-добро. Как да гласувам за подобни "инвеститори".Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
stenli написа:Имаше публикации, че хора от ГЕРБ са си заложили апартаментите за да теглят кредити за изборите. Аз бих си заложил апартамента само при условие, че ще имам 200 % гарантирана и поне десетократно възвращаема инвестиция повечето от вас сигурно също са на това мнение. Явно влизането в парламента е нещо такова ако не и по-добро. Как да гласувам за подобни "инвеститори".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар