Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гледахте ли дебата м/у Бойко и Сергей? Какво мислите?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mitaka85 написа:
    Защо БСП излезе с разни министри итемп подобни които са в "кухнята", това им беше голям коз. и за това пък на среща ГЕРБ се представиха доблестно. ЛИЧНО аз мисля, че не трябваше да излизат на лагери, а един срещу друг на дуел. Бойко VS Станишев.
    ДУЕЛ Двубоя трябва да е в кал и да е широчко да си погледаме как бат" Бойко гони Станишев преди да го нагъне Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

profit написа:
      Atanas71 написа:
      Ми какво се нервиш тогава . Ти си човек без глас и няма какво да се месиш в темата . В твое лице виждам не малка част от обществото които постояно хленчат но никога не са се запитали те самите как могат да помогнат на тази държава. Пускаш снимки които всеки ги е виждал , това ми напомня преди години за " оня списък". Осъзнайсе ти имаш бъдеще опитай се да го направиш по-добро.
      Май ти се нервиш, а не аз. Имам право на избор дали ще гласувам или не, така както ти имаш право на избор за кого да гласуваш. Помагам на държавата, като си плащам всички данъци, не руша, не крада, не убивам, не мамя. Колкото до снимката или по-точно твоя коментар, че всеки я е виждал - ами точно там е проблема, че виждат хората, но не си правят изводи. Аз пък в твое лице виждам също не малка част от обществото, която въпреки всичко продължава да вярва в новия Индже войвода.
      Опазил те господ да ме видиш
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

profit, ти сигурно не симпатизираш на никоя партия и да, имаш право да не гласуваш, но с призива си да не се гласува, понеже нямало смисъл, си точно като един агитатор на БСП и ДПС, защото само тези двете партии имат изгода от малката избирателна активност.

Коментар

само да питам ... Има ли тука някои които се съмнява че БОЙКО ЩЕ спечели изборите ?
          Bravo GT 1.8

Коментар

zloben9000 написа:
            само да питам ... Има ли тука някои които се съмнява че БОЙКО ЩЕ спечели изборите ?
            То, хубаво ще ги спечели, въпросът е с колко. Щото ако вземе например 31%, а БСП 29, какво правим - нищо. Или може би ще си спретнат коалиция?!? И дали ще има учудени после?
            Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

simeon3000 написа:
              zloben9000 написа:
              То, хубаво ще ги спечели, въпросът е с колко. Щото ако вземе например 31%, а БСП 29, какво правим - нищо. Или може би ще си спретнат коалиция?!? И дали ще има учудени после?
              коалицция с Атака може би ?
              Bravo GT 1.8

Коментар

zloben9000 написа:
                Абе,може и да спечели,но това не е достатъчно.Много е важно какво ще се случи след като спечели.А това зависи от това какви ще ги е надробил българския народ на изборите.Отново се канят някои да не гласуват,без да подозират че фактически гласуват за БСП и ДПС.Как да им го налееш в главите като не могат да го разберат.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                  zloben9000 написа:
                  Абе,може и да спечели,но това не е достатъчно.Много е важно какво ще се случи след като спечели.А това зависи от това какви ще ги е надробил българския народ на изборите.Отново се канят някои да не гласуват,без да подозират че фактически гласуват за БСП и ДПС.Как да им го налееш в главите като не могат да го разберат.
                  виж ся България ще дръпне от евро-фондовете не от политически решения.просто трябва да не се осерат от герб и ще издърпаме с евро-парите
                  Bravo GT 1.8

Коментар

Европарите никак не са много. Нали видяхте как реагираха на спирането на няколко фонда управляващите - дреме им.България ще дръпне само ако излъчва стабилност, ако излъчва 100% Евро-ориентираност и спре да поглежда с едното око на изток. Русия трябва да бъде за България само един търговски партньор и нищо повече. Едва тогава ще дойдат сериозни инвестиции в страната, ще се отворят (Дай Боже) нови фабрики, филиали на световни фирми, с което ще се повиши стандарта и безработицата ще стане отрицателна. Едва тогава, когато работниците могат да избират в коя фабрика да отидат да работят, ще могат да искат и по-високи заплати. Едва тогава нещата ще тръгнат към оправяне.Докато ни управляват бившите комунисти или техни производни, това се счита от западните инвеститори за недобър знак. Докато съдебната система е неработеща на практика за големите корупционни сделки (като тази за БТК или вече развалената за магистрала Тракия), никой няма да дойде да инвестира на зелено, да не кажа и по-лошия вариант - тези които са дошли, да си тръгнат (както на времето направи Ровър).Докато хората с готовност се хващат да работят за 240 лв, нищо добро не ни чака.Поискай, и ще ти се даде - пише в Библията. Само да знаехме как да си поискаме...

Коментар

Immortal написа:
                      Европарите никак не са много. Нали видяхте как реагираха на спирането на няколко фонда управляващите - дреме им.България ще дръпне само ако излъчва стабилност, ако излъчва 100% Евро-ориентираност и спре да поглежда с едното око на изток. Русия трябва да бъде за България само един търговски партньор и нищо повече. Едва тогава ще дойдат сериозни инвестиции в страната, ще се отворят (Дай Боже) нови фабрики, филиали на световни фирми, с което ще се повиши стандарта и безработицата ще стане отрицателна. Едва тогава, когато работниците могат да избират в коя фабрика да отидат да работят, ще могат да искат и по-високи заплати. Едва тогава нещата ще тръгнат към оправяне.Докато ни управляват бившите комунисти или техни производни, това се счита от западните инвеститори за недобър знак. Докато съдебната система е неработеща на практика за големите корупционни сделки (като тази за БТК или вече развалената за магистрала Тракия), никой няма да дойде да инвестира на зелено, да не кажа и по-лошия вариант - тези които са дошли, да си тръгнат (както на времето направи Ровър).Докато хората с готовност се хващат да работят за 240 лв, нищо добро не ни чака.Поискай, и ще ти се даде - пише в Библията. Само да знаехме как да си поискаме...
                      От твоите уста в божийте уши

Коментар

*Докато хората с готовност се хващат да работят за 240 лв, нищо добро не ни чака. *България не дава никакви социялни помощи !затова ше има хора които работят и за 200 лева !ако държавата ти даваше 500 лв както е в гърция .. много ясно че нема да бачкаш за 250лв или за 600лв
                        Bravo GT 1.8

Коментар

Преди около 9 години се появи Симеончо 2 ри почна да говори едни "умни" приказки /всички си спомняме какви / и за 4 години си оправи живота. Като питах мои познати тогава за какво гласувахте за него - всички казаха "ами да видим как ще е". Видяхме. Нещата май пак ще се повторят. Ще видим как ще е и Бойко и след 4 години ще сме пак на изходна позиция ако не и по-назад. Прекалено бедна държава сме да издържаме парламент с 240 ....... всеки може да си ги нарече както си иска аз ще се въздържа от нецензурни изрази. Имаше публикации, че хора от ГЕРБ са си заложили апартаментите за да теглят кредити за изборите. Аз бих си заложил апартамента само при условие, че ще имам 200 % гарантирана и поне десетократно възвращаема инвестиция повечето от вас сигурно също са на това мнение. Явно влизането в парламента е нещо такова ако не и по-добро. Как да гласувам за подобни "инвеститори".

Коментар

stenli написа:
                            Преди около 9 години се появи Симеончо 2 ри почна да говори едни "умни" приказки /всички си спомняме какви / и за 4 години си оправи живота. Като питах мои познати тогава за какво гласувахте за него - всички казаха "ами да видим как ще е". Видяхме. Нещата май пак ще се повторят. Ще видим как ще е и Бойко и след 4 години ще сме пак на изходна позиция ако не и по-назад. Прекалено бедна държава сме да издържаме парламент с 240 ....... всеки може да си ги нарече както си иска аз ще се въздържа от нецензурни изрази. Имаше публикации, че хора от ГЕРБ са си заложили апартаментите за да теглят кредити за изборите. Аз бих си заложил апартамента само при условие, че ще имам 200 % гарантирана и поне десетократно възвращаема инвестиция повечето от вас сигурно също са на това мнение. Явно влизането в парламента е нещо такова ако не и по-добро. Как да гласувам за подобни "инвеститори".
                            А ми според мен за такива "инвеститори" отколкото за доказани крадци и мушеници които направо крадът от бюджета и ти се смеят в очите по БНТ

Коментар

stenli написа:
                              Имаше публикации, че хора от ГЕРБ са си заложили апартаментите за да теглят кредити за изборите. Аз бих си заложил апартамента само при условие, че ще имам 200 % гарантирана и поне десетократно възвращаема инвестиция повечето от вас сигурно също са на това мнение. Явно влизането в парламента е нещо такова ако не и по-добро. Как да гласувам за подобни "инвеститори".
                              Kолега,ти си много наивен.Как може да вярваш на публикации..Публикации всякакви и всеки ден.А до изборите не знам дали се усещаш какви публикации ше се появят.Особенно при тези платени медии.Трябва да си достатъчни интелигентен и да може обективно да се ориентираш в пороя от всякакви публикации.Точно това ни липсва на нас избирателите.Лесно се манипулираме.Искаме да слушаме това което ни се иска да чуеме.Будалкат ни и ние им вярваме и после защо ни излъгаха.Когато има кой да бъде лъган,винаги ще има лъжци.Спомни си лъжите на Станишев преди изборите.Но предполагам са ги забравили хората и някои се канят отново да бъдат излъгани.

Коментар

Е ако не може да се вярва на шефа на ГЕРБ и на Бойко Борисов които лично го казаха по телевизията даже показаха и какво залагат ...

Коментар

Working...
                                X