какво ще кажете да направим един IRC канал в UniBG на "ФИАТ България"аз си позволих да запазя името #fiat-bgако админите и собственика проявите интерес, пишете ми на л.с. да се разберем за паролите!...очаквам мненията ви!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво ще кажете за IRC канал?
Collapse
X
-
аз лично от отдавна се занимвам с mIRC и затова си имам собствен канал от скоро е защото претърпя промени иначе в него съм си пуснал 2 бота като 1-ния е от нас др от 1 пр от вд дето и тои кара фиат но е просто по малак дори няма книжка но е голям фен канала ми е #FIAT_TUNING които иска да влиза нямам нищо против иначе ника ми там сащо е Iv4o_M заповядаите въпреки че в канала не са само фенове на тунинга и фиат а и др мои приятели )) и ПРИЯТЕЛКИ т®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.
Коментар
-
wwweb
По-добре да се помисли за Live Chat модул на форума ....Ето една добавка за phpBB:http://phpopenchat.org/screenshots.php
Коментар
-
wwweb
Ти как разбра, че са ненадеждни, обясни ми? И за какво натоварване на сървъри говориш, обоснови се?
Коментар
-
wwweb написа:Ти как разбра, че са ненадеждни, обясни ми?FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
wwweb
-
wwweb написа:Мда, ти ма уби направо! ... "Добре" се защити! ... както и да е ...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
3kila ...
Фактологически много по добре е в IRC. Много по разширено е ползването му. По горе в темата потребителите се отзоваха на поканата в IRC. Няма смисъл да се трудиш над уеб аплета след като с mIRC е далеч по удобно. Виж може да заседнеш над дизайна на сайта, ако искаш. Нужни са ни способни хора :DАйде влизайте в IRC-To
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар