Писаха ми фиш за без колан - 50 лвНа него единственио пише че не може да се обжалва и съм съгласен да платя в 7 дневен срок.Какво става ако закъснея ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиш за без колан
Collapse
X
-
До колкото знам тези фишове май имат срок на годност 3 години ако не е така моля някои колега да ме поправи Но ако срока им да годност не изтича докато не си го платиш тея лихви ще са умопомрачителни.Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Аз имах фишове от 2005г. и миналото лято 2008 си плащах актовете и двата фиша излизаха в разписката, но ми ги зачеркнаха и не съм ги плащал. Сега не знам как е, но бяха направили 3г. давност и пак си излизаха, а защо ме отърваха от тях не знам.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Сега да Ви светна какво става ако не платиш (поне в Русе). Имах 2 фиша, един от 2004 и един от 2005. Нищо не бях плащал и никой не ме е търсил за нищо, до момента в който не трябваше да си подновя книжката. Тогава стана ясно, че ако не си платя фишовете не мога да си я подновя. Първо ми искаха една бележка че съм ги платил в банката и тогава ми приеха другите документи. Та така."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
ogi28b написа:По принцип май ще ти дойде с данъците, ама аз например от преди 7 години имам фиш за превишена скорост, а преди 4 г имам друг фиш, и двата не съм ги платил и нищо не става. За моментаThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
До колкото знам тези фишове май имат срок на годност 3 години ако не е така моля някои колега да ме поправи Smile Ето поправям те:терминът е "давностен срок"Иначе за фишовете не знам как стоят нещата.Отдавна не се мъча да ги помня,коя година,месец и т.н...Имал съм вземане- даване с КАТ и данъчни през това време и Между другото имам акт за ПТП от 2006-неплатен,и същата година ми смениха книжката с "С"кат. без проблем.Изобщо в нашта държава приказки и закони да търсиш...ама кой ги изпълнява===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар