към днешния ден в свободното си време се занимавам с изработката на Angel Eyes за една 320-ка отделно събирам информация как да си направя няколко неща по колата по точно се колебая м/у тапициране на таблото и другите елементи с кожа или правене на "фуги" от силикон. Другото е смяна на хидравлична помпа. Отделно събирам писани и неписани теории за дрифт с FWD. Отделно разцъкваме редовно мрежичка на НФСМВ с колегата и очакваме доставка на ПС2 също много обичам да пътувам и най-често като имам повече от един свободен ден съм зад волана. Даже ми се чудят как в почивките си тръгвам да минавам по 500-600км и повече. Удоволствие това е...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво правите в свободното си време?
Collapse
X
-
Чета коментари из форума на фиатFiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Оф,и аз правя май доста неща - обичам да пробвам нови рецепти,ходя на репетиции,ровя се в енциклопедии,чета книги.Гледам интересни предавания по "образователните" канали,записвам се за участия в разни игри,търся интересни въпроси за "Минута е много".Когато мъжът ми е свободен - пътуваме,посещаваме интересни места и си събираме печати от 100-те нац.обекта."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Явор Митев
Irka_fihi написа:Оф,и аз правя май доста неща - обичам да пробвам нови рецепти,ходя на репетиции,ровя се в енциклопедии,чета книги.Гледам интересни предавания по "образователните" канали,записвам се за участия в разни игри,търся интересни въпроси за "Минута е много".Когато мъжът ми е свободен - пътуваме,посещаваме интересни места и си събираме печати от 100-те нац.обекта.
Коментар
-
Мия/Чистя си фиатката, тя е всичко за менПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
чакаи да помисля .... ако ми остане 1 час свобоно време гледам да дремна че от 2 седмици нямам време дори да спяШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар