Здравейте!Искам да разбера с какво се занимавате докато си почивате и не карате любимия ФИАТ.Аз например разпускам слушайки музика и смеейки се с приятели в един сайтМодерирано! Премахни си и сайта от подписа. Следва официална предипреждение.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво правите в свободното си време?
Collapse
X
-
Като гледам, ти явно рекламираш сайтове.. :DИначе в свободното си време рисувам, ходя на езда, правя разни дреболии, като например саксия от кокосов орех или изкуствени плодове от хартия, аранжирам цветя. Това са по-скоро хобитата ми май...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
-
1.Ако е хубаво времето яхвам мотора и гледам да се кача на високо в балкана.Умората от каране не може да се замени с нищо.2.При лошо време в гаража човъркам къде мотора къде колата.От месец насам съм се захванал с изработката на ремарке-колесар за мотори и общо взето не скучая.3.Ако не правя горните две модерирам във форума и се старая да помагам на колеги.Не съм от сънливите и спя колкото да съм жизнен и бодър.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Като гледам, ти явно рекламираш сайтове.. :DИначе в свободното си време рисувам, ходя на езда, правя разни дреболии, като например саксия от кокосов орех или изкуствени плодове от хартия, аранжирам цветя. Това са по-скоро хобитата ми май...http://bgm8.bg/ - сайт пълен с интересни и забавни хора
Коментар
-
Tornado написа:1.Ако е хубаво времето яхвам мотора и гледам да се кача на високо в балкана.Умората от каране не може да се замени с нищо.2.При лошо време в гаража човъркам къде мотора къде колата.От месец насам съм се захванал с изработката на ремарке-колесар за мотори и общо взето не скучая.3.Ако не правя горните две модерирам във форума и се старая да помагам на колеги.Не съм от сънливите и спя колкото да съм жизнен и бодър.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
dimipetro написа:SokOtPraskova написа:Като гледам, ти явно рекламираш сайтове.. :DИначе в свободното си време рисувам, ходя на езда, правя разни дреболии, като например саксия от кокосов орех или изкуствени плодове от хартия, аранжирам цветя. Това са по-скоро хобитата ми май...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
tomazo написа:Tornado написа:1.Ако е хубаво времето яхвам мотора и гледам да се кача на високо в балкана.Умората от каране не може да се замени с нищо.2.При лошо време в гаража човъркам къде мотора къде колата.От месец насам съм се захванал с изработката на ремарке-колесар за мотори и общо взето не скучая.3.Ако не правя горните две модерирам във форума и се старая да помагам на колеги.Не съм от сънливите и спя колкото да съм жизнен и бодър.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Какво правите в свободното си време?
dimipetro написа:Здравейте!Искам да разбера с какво се занимавате докато си почивате и не карате любимия ФИАТ.Аз например разпускам слушайки музика и смеейки се с приятели вhttp://bgm8.bg/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Основна част посвещавам на малката ми дъщеричка, много обичаме да се возим в колата насам-натам и да посещаваме детските площадки из града, както и да ровим из плажа с разни шарени лопатки. Това, което остава, го разпределям между Фиата, Футбола и Форума, трите ФAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Основна част посвещавам на малката ми дъщеричка, много обичаме да се возим в колата насам-натам и да посещаваме детските площадки из града, както и да ровим из плажа с разни шарени лопатки. Това, което остава, го разпределям между Фиата, Футбола и Форума, трите Ф
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Основна част посвещавам на малката ми дъщеричка, много обичаме да се возим в колата насам-натам и да посещаваме детските площадки из града, както и да ровим из плажа с разни шарени лопатки. Това, което остава, го разпределям между Фиата, Футбола и Форума, трите ФA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Re: Какво правите в свободното си време?
emdless4 написа:dimipetro написа:Здравейте!Искам да разбера с какво се занимавате докато си почивате и не карате любимия ФИАТ.Аз например разпускам слушайки музика и смеейки се с приятели в ....Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар