Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Игрички за бебета?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Игрички за бебета?

Абе колеги, някой знае ли някакви игрички за бебета 1+ годинки? Малкия е нахитрял напоследък, имитира всичко а на компа е цар... гледам го от няколко дена, кат се докопа до мишката си я мурда, натиска копчетата и гледа после какво става на джама... Пипа плахо клавиетурата и пак гледа... Та ми се щеше да му намеря някакви игрички за бебешоци каът него, да квакат, квикат, мърдат и да го радват... Явно това му е занимателно, от плюшени играчки и къбчета не се интересуваме, ама ако е нещо с повече от едно копче или издава много шум - това е нашата играчка и колкото по-сложно изглежда толко е по-доволен...Та така, ако някой има идеи да подмята...

Доста крехка възраст за компютър, но...Мога да ти предложа Jazz Jackrabbit. Има няколко части, много нива, много шарена, крясъци и блясъци по екрана. Хубавото е че даже и с бой по клавиатурата пак се случва нещо на екрана . Не е трудна и е 2д аркадна игра. Има я в арената.Повече информация и картинки тука:http://www.gamershell.com/pc/jazz_ja...htmlСещам се за още една игра, но ми убягва точно името. Може би някой ще ме подсети. В горната част на екрана се нареждат блокчета, една топка хвърчи, а ти я отбиваш отдолу с една сопичка (движиш я наляво надясно). Като я отбиеш - тя удря горе някое от блокчетата и то се разпада, оттам може да ти падне бонус който ако уловиш печелиш разни екстри - примерно можеш да стреляш, или ти се разтроява топката. Много нива, много шарения и дандания. Смятам който я е играл вече се сеща и може да подскаже името.Хрумва ми също и за Пинбол. Има много варианти, нещо такова. Предполагам има доста из нета даже безплатни. Търсиш с Pinball.

Коментар

ls1 написа:
      Доста крехка възраст за компютър, но...Мога да ти предложа......
      колега, не се заяждам , но да знаеш ,че се хващам на каквото кажеш на бас, че ти деца нямаш а на автора на темата - щом е на 1 год. - има достатъчно ’пискливи’ детски лаптопи по 30 -40 лв. - може да видиш кой и дали ще му хареса

Коментар

Малко надценявате възможностите на едногодишно дете Пробвайте тези:http://www.fisher-price.com/fp.aspx?...i.com/kids.php
        Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Нямам Чакам скоро! И ще питам тези дето имат за акъли по разни въпроси, но това в друга тема Аз гледах да подскажа игри дето са шарения и дандания. Специално Джаз съм гледал да го играе двегодишно дете, разбирай удряше по клавишите и се кефеше като скача заека. Бяха го научили и да натиска бързо клавиша за движение два пъти, при което заека надава боен вик (дублиран от хлапето) и се втурва напред.

Коментар

И все пак пазете зрението на децата . Точно в тази възраст не е много за препоръчване игра в която се ползва монитор. Опитай се да му отклониш вниманието с друга шаренийка. Като пример колегата u_bo даде пример за тези детски "лаптопи" също имаи "синтезатори" с различни тонове и записани песнички. Ние бяхме взели едно кръстовище със светофари , линейки ,мотори , пешеходци , пожарна всичко това на един плот . Като натиснеш един от тези елементи започваше определна музика и след това глас които напътства кой елемент е следващ. Голяма игра падаше и то дълго време , още е здрава тази игра. :D
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Има една игричка декстоп трошачка ето линк към нея http://store1.data.bg/erazor/FUN/GAM...rs.exeдано му хареса издава различни звуци има различни неща за трошене и.т.н.С една дума занимателна игра за малки и големи

Коментар

Аз мисля че му е раничко на твоя да го пускаш на компа - не знаеш с какво се захващаш...Нека поне 3 да мине и тогава. Моя снощи ми изяде душата за Tomb Rider Underworld - видял племенницата ми да играе на него и айде...А е само на 5...
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Пробвайте да му отвлечете вниманието с нещо друго - колички, конструктор или нещо от този род. По-лесно е с компютъра ама ще съжаляваш след известно време. Засега ти препоръчвам да му пускаш на компютъра филмчета или клипчета. Това е от личен опит от последните няколко месеца.
                  Brava 1.6 ELX

Коментар

ruNNer написа:
                    Пробвайте да му отвлечете вниманието с нещо друго - колички, конструктор или нещо от този род. По-лесно е с компютъра ама ще съжаляваш след известно време. Засега ти препоръчвам да му пускаш на компютъра филмчета или клипчета. Това е от личен опит от последните няколко месеца.
                    и аз съм на това мнение иначе по темата www.dechica.com
                    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                    UNO 1.0 FIRE

Коментар

syrbina написа:
                      Има една игричка декстоп трошачка ето линк към нея http://store1.data.bg/erazor/FUN/GAM...rs.exeдано му хареса издава различни звуци има различни неща за трошене и.т.н.С една дума занимателна игра за малки и големи
                      Това е много яко че , чак аз се зарибих .
                      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Мерси на всички за предложениятаТези ирички определено не стават за дечко... Колкото и да е начетен, няма начин все още да разбере за какво иде реш в тях. Най много до това което търся се доближава тази на Дисни която е предложил Симеон Аз манерих една пак на Дисни интерактив, нещокато улица сезам - с Мики учиш буквите (английските де) докат се криятпо един двор, с Мини учиш формичките, с Гуфи цветовете, с Доналд свуците и с Плуто - цифрите.... Супер забавна и красива направена е наистина като за около годишни хлапета, даже и не се налага да кликаш, само требе да местиш мишкатаА относно зрението - компа е забранена територия попринцип, гледам и аз докат бачкам да не се заседява повечко от 10-15 мин. около мен, защото първо че пипа много, а другото е, че се взира яко и се навира в монитора... Същото е и с телевизора, та водим много голяма борба да се научим, че се седи далече от тях и като чели се понаучи вече.

Коментар

Working...
                        X