Забелязали сте сигурно жълтото Пунто пред Булгартабак на Попа. Аз подобно такова в БГ не съм виждал.Пунто е ама не точно - спортната версия и почти всеки видим детайл е пипнат допълнително: страхотен волан има...гумените лайсни отстрани...интериора...жълтото....еърбег мисля че имаше итн. - изпепеляваща кола :P ...и сега, за да не правя сто теми само да попитам наличието на черните гуми отстрани по вратите от какво се определя....от модела ли, годината ли, за пребоядисвано е ясно моето го купих без тях, но е пребоядисвано
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунтото пред Булгартабак
Collapse
X
-
blondy_driver
Аз пък редовно пред университета в който уча виждам едно пунто, което е доста странна модификация черно с оригинален опичен тунинг (прагове) отзад си пише Sporting и е със 6 степенна скоростна кутия като по интересно е че и от пред и отзаде с дискови спирачки , джантите са си фиатовски а може би да са 15".
Коментар
-
blondy_driver написа:Аз пък редовно пред университета в който уча виждам едно пунто, което е доста странна модификация черно с оригинален опичен тунинг (прагове) отзад си пише Sporting и е със 6 степенна скоростна кутия като по интересно е че и от пред и отзаде с дискови спирачки , джантите са си фиатовски а може би да са 15".
Коментар
-
Re: Пунтото пред Булгартабак
pepsi написа:Забелязали сте сигурно жълтото Пунто пред Булгартабак на Попа. Аз подобно такова в БГ не съм виждал.Пунто е ама не точно - спортната версия и почти всеки видим детайл е пипнат допълнително: страхотен волан има...гумените лайсни отстрани...интериора...жълтото....еърбег мисля че имаше итн. - изпепеляваща кола :P ...и сега, за да не правя сто теми само да попитам наличието на черните гуми отстрани по вратите от какво се определя....от модела ли, годината ли, за пребоядисвано е ясно моето го купих без тях, но е пребоядисвано_______________________________________
0885261834
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар