Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиатаджиите се увеличават!!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиатаджиите се увеличават!!!!!

Напълно е възможно в следващите 7 месеца отборът на феновете на \\\фиат да се увеличи с още един член!Моята съпруга,която е един всеопрощаващ човек и е много търпелива носи нашето второ дете!
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

честито
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Честито и от мен, и ние ще ги увеличим, ама да видим кога
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Честито !!! То и аз мисля за увеличение ,но достигам до извод ,че само с мислене не става трябва си и работа
        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Честито , живи и здрави да се множим :D
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Евала!Само Фиатаджиите мислим трезво... да сте виждали голфаджия да мисли за дете ?! :D

Коментар

Честито колега, живи и здрави
              Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
              Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

martui написа:
                Евала!Само Фиатаджиите мислим трезво... да сте виждали голфаджия да мисли за дете ?! :D
                еххх значи съм гоуфаджия по душа рано ми е и за сега стреет никакви деца
                Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

Честито колега
                  Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

kik73bg написа:
                    Честито !!! То и аз мисля за увеличение ,но достигам до извод ,че само с мислене не става трябва си и работа
                    И аз тъй си мисля... Ама то не е каква да е работа,ами си е направо къртовски труд,питай Фихи да ти каже...
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Re: Фиатаджиите се увеличават!!!!!

avvasilev написа:
                      Напълно е възможно в следващите 7 месеца отборът на феновете на \\\фиат да се увеличи с още един член!Моята съпруга,която е един всеопрощаващ човек и е много търпелива носи нашето второ дете!
                      Извини ме за въпроса,колега,но какво общо има всеопрощението и търпеливостта с бременността й?Да не ти е хоби да газиш лука? Пожелавам й лека бременност и да се похвалите за пола,като разберете.
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Честито :D
                        FIAT Marea ex
                        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Irka_fihi написа:
                          kik73bg написа:
                          И аз тъй си мисля... Ама то не е каква да е работа,ами си е направо къртовски труд,питай Фихи да ти каже...
                          xaxaxaxa
                          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

честито колега и от мен да сте живи и здрави да му се радвате и мен след няколко месеца ме очаква сащото с парво и сме много радостни :D

Коментар

Честито колега нека и женати да е жива и здрава и бебето също и аз съм още много млад за да ставам баща но след няколко години (3-5) може и да се замисля нека първо малко ми се поизбистри главата че на 18-19 баща си е живо наказание
                              Subaru B9 tribeca 3.0
                              Peugeot 307 04
                              Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                              Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Working...
                              X