Интересуваме как два абоната да са едновременно в Skype от един компютър?Чувал съм за MultiSkype - това ли е решението и има ли друг по-добър вариант?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Споделете вариант за Skype - 2 абоната на 1 PC
Collapse
X
-
Re: Споделете вариант за Skype - 2 абоната на 1 PC
doofiat написа:Интересуваме как два абоната да са едновременно в Skype от един компютър?Чувал съм за MultiSkype - това ли е решението и има ли друг по-добър вариант?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Re: Споделете вариант за Skype - 2 абоната на 1 PC
Tornado написа:doofiat написа:Интересуваме как два абоната да са едновременно в Skype от един компютър?Чувал съм за MultiSkype - това ли е решението и има ли друг по-добър вариант?
Коментар
-
david.bd написа:или с програмата SkypeLauncher става много лесно и е удобно с неяAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Има и друг начин правиш нов user акаунт и после при стартирване на скайп просто го стъртираш с другия акаунт(новия който сега си направил) и това е в общи линий.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
bubachko
Skype 4 е съкс.... Махнали са опцията за пращане на съобщения с Alt+S и са сменили много брутално интерфейса, и маса народ са се подписали, че това е най-голямата им грешка и си се връщат на 3.8... Та и аз така...Инак СкайпЛаунчъра е перфектен, са го изтествах Проблема е само на Виндовс обаче, за няколкото месеца дет бях с Линукс нямаше тоя яд, там си се пускат колкото искаш скайпове без допълнителни програми или пренаписвабия на шорткъта към програмата
Коментар
-
snake написа:6ma7ka7a написа:Има и друг начин правиш нов user акаунт и после при стартирване на скайп просто го стъртираш с другия акаунт(новия който сега си направил) и това е в общи линий.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар