Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честита Пролет! (зимата се върна...)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хахаха Баба Марта е Рейсърка :D дава ни още малко време да се пързаляме без да си хабим гумите .
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Да, бяла пролет, ама не от цъфнали дръвчета..
      Прикачени файлове
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Майче таз’ криза влияе и на времето!

Коментар

В двора в Кюстендил измерихме около 75см. Единствената кола, която успя да излезе от улицата беше моята, а това ми е втория сняг като шофьор :DИзглежда родствените връзки с 4х4(на една база са) си казват думата

Коментар

vital написа:
            В двора в Кюстендил измерихме около 75см. Единствената кола, която успя да излезе от улицата беше моята, а това ми е втория сняг като шофьор :DИзглежда родствените връзки с 4х4(на една база са) си казват думата
            Да там някъде е 70-75 см, а продължава да вали...В понеделник ще пусна няколко снимки - ужас е ..
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Е чак ужас това е зимна приказка.Колко деца мечтаят за този сняг.Такъв сняг в Кюстендил за тази зима май ви е втори а?
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Във Варна пак сме прекарани без сняг...

Коментар

В Пловдив засега вали само дъжд за щастие че сложих и летните гуми
                  BRAVA 1,4 12V
                  Nissan Navara

Коментар

georgiarg написа:
                    В Карлово и дъжд не вали , и аз съм с летните вече
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                      georgiarg написа:
                      Утре идва и към вас -няма да се плашите .Насе слагай пак зимните :D
                      MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                      "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                      R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg написа:
                        Atanas71 написа:
                        georgiarg написа:
                        Утре идва и към вас -няма да се плашите .Насе слагай пак зимните :D
                        Е ако дойде и при нас ще пробвам летните на сняг , те са нови с ДОТ 08. В краен случай ще мятам пак зимните Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          vital написа:
                          Да там някъде е 70-75 см, а продължава да вали...В понеделник ще пусна няколко снимки - ужас е ..
                          Аз не мога да разбера-вие праздник ли имате или ще ставате синоптици та мерите снежната покривка .Кире да не изтървете Килъра с тия миски дето ги дадоха по новините ,че ще изтърве срещата в Батак
                          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

И тук го обърна на сняг Честито! Аз дръпнах една ръчна и за вас :D на почти 360 градуса се врътнах :D много пържи :D
                            Grande Punto 1.3 75 hp
                            Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Помислих си че нас ще ни пропусне този път снега, ама не, нощес е заваляло и сега си продължава, но има само към 3-4 см. снежна покривка.

Коментар

и стара загора почна да вали сняг

Коментар

Working...
                                X