Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смях или сълзи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смях или сълзи

Абе човек да се смее ли да плаче ли .....Днеска се пребирам и гледам те тва чудоПърво от далече ми приличаше на детска играчка (от тия старите дървените) дето са с дръшка отгоре после видях че е от нашата марка само не беше ясно зашо такъв хубав нов автомобил се използва за тези цели
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Toвa се нарича реклама и има за цел да рекламира нещо си. Рекламата бива успешна и неуспешна, не добра или лоша. В случая е доста успешна - кара хората не само да се обръщат, но и да снимат и качват в интернет. А автомобилът се използва за тази цел, за да се правят пари - нищо лошо няма в това - автомобилът не е само окраса, той трябва да носи и пари на фирмата, която го е купила. Може пък някой да е продал външната част на автомобила за рекламни цели....
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

FIAT Marea ex
      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Копират Редбулите , които са доста атрактивни , на мен лично ми харесва и не мисля , че загрозява колата.
        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

ele написа:
          Toвa се нарича реклама и има за цел да рекламира нещо си. Рекламата бива успешна и неуспешна, не добра или лоша. В случая е доста успешна - кара хората не само да се обръщат, но и да снимат и качват в интернет. А автомобилът се използва за тази цел, за да се правят пари - нищо лошо няма в това - автомобилът не е само окраса, той трябва да носи и пари на фирмата, която го е купила. Може пък някой да е продал външната част на автомобила за рекламни цели....
          знам че е реклама и как се печели от нея в случея си беше фирмен автомобил щот един чичко слезе и свали един не много голям кашон с рекламни надписи на фирматапросто се чудех защо не използват някои по евтини автомобили а точно 500

Коментар

todorshalev написа:
            знам че е реклама и как се печели от нея в случея си беше фирмен автомобил щот един чичко слезе и свали един не много голям кашон с рекламни надписи на фирматапросто се чудех защо не използват някои по евтини автомобили а точно 500
            щото ако беше взел Клио, в рено форума щяха да питата защо клио не фиат 500.... такава кола си е избрал човека, все пак се и кара, не само рекламира, или собственика на представителя, от който я е купил, му е роднина, познат, направили са му отстъпка... причини много Все пак red bull са направили по-добър и не по-евтин избор
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Началото постави старото "Мини" на "РедБул" - всичко друго е бледо копие!А, защо точно "500" - може да има хиляди причини и цената е най-маловажна в случая - "евтино" и "реклама" НЕ са много съвместими понятия

Коментар

ПС: колата беше с австрииска регистрация

Коментар

Според мен я използват, защото е малка и сладка. Имитират рекламата на Ред Бул. А щом е с чужди номера, какво се чудим - явно там си е нормално, просто тук сме виждали само едничка. А пък попринцип не мисля, че цената на Фиат 500 е висока, а и определено е Ред Бул колата е по-скъпа, дооста по-скъпа от 500.
                  Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Преди време в нашия град много бръмчаха 2 мацки с такива ипсилончета като на снимката, сега гледам че са сменили на гранде пунтота. Рекламират си хората и явно избират моделчета които приличат на купър-а за да наподобяват редбул А това Голдън кик са някакви енергийни дражета Баси какво ли вече не измислят
                    Прикачени файлове

Коментар

Най се излагат от Lindt с тия пластмасови кенефи с уши, по-известни като Smart Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 При положение, че някой рекламира с това, що да не го затапиш с тва чинко...адски много ми харесва, сладко е автомобилчето :D
                      Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

В тези случай колата е инструмент за постигането на определена цел, марката й и модела са без значение, можеха да използват и ЗАЗ от 1961 г със същия ефект.
                        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Или ФИАТ 500, ама от 60-те
                          Прикачени файлове

Коментар

Явно още с първия модел на Фиат 500 концепцията е била да е супер грозен P.S. Знам, че не разбирам нищо
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ele написа:
                              не Окраса, украса е думата Ама що ли те поправям, като оставяш впечатление на безпогрешна в тоя форум...
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                              X