Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за Fiat Stilo 2.4 20v Abarth

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнение за Fiat Stilo 2.4 20v Abarth

Колеги набелязъл съм си фиатчето отзаглавието като моя следваща бъдеща кола но ме притеснява факта че е 170 коня а както може би някои от вас знаят в нашата мила родина над 163 коня се заплаща акциз по 63 лева за всеки кон. И кво става кола за 7-8 хиляди трябва да платя кам 9000 лева отгоре за акциз и недай си боже утре изпуши мотора щото кой знае колко му е взиман акъла в чужбина и още 2000 за ремонт.Кво мислите по въпроса
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Моето лично мнение е че няма никакъв смисъл човек в нашата държава да си купува толкова мощна кола.1.Високи данъци,акцизи2.Пътищата ни са много хубави всички знаем 3.Като цяло не мисля че си заслужава.Вярно якичко е да имаш коне под капака ама с тея глоби
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Акциза на абартчето е точно 4375 лв. Трябва колата да е много ама много читава - като нова, за да оправдае плащането на тези пари на изедническата ни държава. Мое мнение...

Коментар

Е б***и акциза няма ли някакъв начин с документи за друг двигател да се проадде колата или да я регистрирам в друга държава.Като за пример давам в моя град повечто баровски коли ги карат с немски регистрации сигурно за да не плащат акциз
        Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Ако имаш сухи кинти го вземаи поне ще си накефен максимално Мое мнение+.
          Subaru B9 tribeca 3.0
          Peugeot 307 04
          Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
          Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

и другия вариант е да я търся да я купя направо регистрирана...
            Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Преди около месец мисля, че видях подобно нещо в нашето Мобиле

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

кинти нямам ами замисъла е да я купя възможно най евтино => и най окотена и да и хвърля 2 бона за ремонти ама да знам поне че всичко е сменено а не да дам 7-8 хиляди и ккато сменя маслото да серазхлопа двигателя всички много добре знаем че на тези коли им се взима акъла преди да се продадат затова според мене по правилната инвестиция е да се вземе окотена
                Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

акциза за до 200 коня е 35лв на киловат !4300лв акциз имаш
                  Bravo GT 1.8

Коментар

с тия 2к не знам кое по напред ще смениш на тоя двигател...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

абе незнам ко ше сменям ама приятел си взе 5 цилиндрово браво и го изпъна един път и ся му сменят биелните лагери срещу скромните 1000 лева и то само труд без частите... и други случаи е имало 5 цилиндров мотор да си похапва лагери...това става заради лошата еьсплоатация назапад най веч нередовна смяна на масло
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

http://auto.mitnica.com/index.php?p=exciseВъведени 170 к. с. по DINПриравнено към 125 KW по DIN---------------------------------------------------------Акциз: 4375 лв.
                        Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Working...
                        X