очевидно няма последователи на идеята ЯМКС, така че темата спокойно може да се доразвие в метерологична посока
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Слънце грее, дъжд вали...
Collapse
X
-
Ето и малко легенда, за не до там запознатитеСимитли - града приел отбора на Македонска Слава, който в последствие бива преименуван на Пирин, опитвайки се да унищожат или претопят истинския Пирин, откъде пък се отприщава и цялата тая жлъч относно Симитли.Стара Кресна - изначалния град на ФК Македонска СлаваВенко Попов - Изпълнителен директор на ФК Македонска СлаваКайо - Кайо Дебърски и Шайката. Известни ненормалници (със истински сериозно психични отклонения) в Благоевград, фенове на истински Пирин.Поли - някогашен кмет на Симитли. Може и още да е... не знам... но след толкова псувни и клетви се съмняваш да е оцелял
-
Пич, Поли си е още кмет на Симитли за твое сведение - втори мандат. А ти наистина ли се кефиш на тези идиотщини? Това са глупавите творения на шайка идиоти които за нищо не стават - може да ги видиш във фейсбука какви идиоти са... Разбирам да си се мразят на футболна тематика - съгласен съм ,ама да сипят такива простотии за цял град, и че жителите му са били турци , резани и какви ли не (което въобще не е вярно) е ненормално за мен
Коментар
-
Е... съмнявам се, че някой взима на сериозно тези писания... факт е обаче, че стихчетата са повече от забавни. Поне за мен де.А това да твърдиш, за хора, които не познаваш, че са шайка идиоти не ставащи за нищо... освен всичко е мнооооооооооого далеч от истината. Познавам се от години с тях... идиоти - да, и то висок клас идиоти. Шайка... категорично не. Не ставащи за нищо... даже няма да го коментирам. Сред тях има лекари (ХХ!), адвокати, преподаватели в АУБГ... Симитли е единствено и само име, което е изкупителната жертва в целия този абсурд преди години, който се опита да затрие една икона на Българския футбол и Благоевград.
Коментар
-
Re: Слънце грее, дъжд вали...
zloben9000 написа:а сутринта снежинкиаз пък сложих летни гуми--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Като всяка година от 2001 се ядосвам ,че не мога да се наситя и нарадвам на сняг.Това Карлово и Казанлък загубена работа откъм сняг особенно Казанлък.Нищо утре вечер или най-рано събота сутрин поемам през Шипка за В.Търново.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Като всяка година от 2001 се ядосвам ,че не мога да се наситя и нарадвам на сняг.Това Карлово и Казанлък загубена работа откъм сняг особенно Казанлък.Нищо утре вечер или най-рано събота сутрин поемам през Шипка за В.Търново.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар