Братовчед ми си капарира една подпряна Селика и още се чуди дали да я вземе...така като го гледате на снимката колко според вас ще дойде ремонта?то не знам целият детайл ли се сменя..малко са им редки частите това го притесняваа момчето.[img][/img]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тенекеджийско запитване?
Collapse
X
-
Няма да е около 300... повече ще е... само боята ще ти излезне някъде към 200/250лв.. Ще ти дам един телефон само на тенекеджия обаче... много добре работи и има подходящата апаратура за да ти оправи колата... за бояджия в момента не се сещам кой може да ти вземе малко пари и да я направи качествено, но като се сетя ще ти пиша... Тененекеджията 0897 960472 - Бони Събев...Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
Не че няма да го оправят, но много грозно е ударена колата, ламарината се е накъдрила като хартия. Качественото изправяне хич няма да е лесна задача. Всички кори, които са от вътрешната страна, ще трябва да се свалят, а после дали ще легнат по същия начин и няма да се счупи нещо, може само да се гадае.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Преди 2 години тука в Ловеч на детайл говоря примерно врата или калник с изчукване боядисване искаха по 80 кинта. Не говоря за гаражни майстори. Съвсем професионален сервиз. И цената е по фактура щото си търсех обещетението от застраховател. Сега и двойно че и тройно да са вдигнали цената пак идва не повече от 250 кинта. Те си търсят части и се разправят. Но като гледам в твоя случай как се е накъдрила ламарината по добре е ако се намери парче и да се подмени. Не че не е възможно да се изппъне но е за предпочитане.
Коментар
-
Ако погледнеш в мобилето има точно същата такава на части и само тази част от ламарините е здрава, която на теб ти трябва, дори и цвета май е същия, хващаш ъглошлайфа и си готов. http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...36617411201906--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
да но това е било преди 2 години... сега цените за детаил започват от 150лв... като има и значение колко е голям детаила... по принцип цената е с включена боята и консумативи... Кит, шприц шкурки използвани за заглаждане, боята, лак и вече самия труд отделно, като си слагат и малко надценка на самите консумативи...лепенка ако се наложи... Боята предполагам е металик, а тя е малко по скъпа...Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
Бе ти изобщо прочети ли какво съм написал и ли караш като кварталния гаражен тенекеджия. Кой ти разправя за консумативи и т.н. боята ми да не е постна или латекс говорим за авто бои металик пък и каквато и да е друга няма кой знае каква съществена разлика. Говорим за изпичане в камера. Аз ти казвам за тройно увеличение ти пишеш за двойно. Оставяш колата и те си берат грижата всичко си влиза в цената. Бои китове тенекета.А като ти говоря че става въпрос за цена с фактура да не би да си мислиш че са направили отстъпка заради милите очи на застрахователя. Парите не ги давам аз и хич не ми пука искам само да е направено добре.
Коментар
-
Абе пич.. какъв ти е проблема... аз му обеснявам на момчето как седят нещата... и как се определят цените и горе доло да си направи някаква сметка... И да.... има съществена разлика... има бои всякакви на базата ,на които също се определя цената.Има водоразтворими бой, има една боя където е буквално като блажна(забравих как се казва), металик, перла и т.н и т.н. Тук в софия за моята Фиятка ми искат по 160лв на детаел за боядисване и ИЗПИЧАНЕ в КАМЕРА. Да в КАМЕРА... Казах че цените започват от 150лв - НАГОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, не че е по 150лв... Пича ако иска може да си боядиса колата при бай гошо в неговия гараж от горни богров за 60лвПродавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
300-400 лева максимум и стреляш. Може да се изчука. Литъра на водна боя излиза околко 120-130 лева(не е за препоръчване), на конвекционална 80-100 лева, това металик с перлите малко отгоре. Наема на камерата е 50-60 лева + 10-15лева за нафта. Това са цените тук. За 300 лева колата ти ще бъде повече от добре направена. Вече в софето незнам как е, но знам че бая на сухо бръснат!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар