Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Виждалили ли сте такова чудо :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Виждалили ли сте такова чудо :(

притискателния ми диск и част от скоростната кутия ....скоростите http://tipo-repairs.hit.bg/9ti%20mart.JPGкорпуса http://tipo-repairs.hit.bg/HPIM1557.JPGпритискателния диск http://tipo-repairs.hit.bg/HPIM1558.JPG
    Fiat Punto 1.4 gt turbo
    Ford Fiesta 1.3 new port

Честно казано, изобщо не съм и виждала такива неща, така че определено е чудо.. :D
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Какво се случи точно за да има такъв резултат!?
      now. BMW E39 523i '98 170hp
      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

бая зор е видяло за да се счупи.Или е някои начинаещ шофиор го е направил това или се е счупи притискателния лагер и това е довело до това нещо.Друго обяснение си нямам

Коментар

или пък предишния собственик на колата е бил малумен сменял е саединител и понеже притискателния диск е имал драскотини тои го е занесъл на стругар...
          dimmX написа:
          Какво се случи точно за да има такъв резултат!?
          тръгнах на светофар навлезнах в крастовището и до там ... :D
          Fiat Punto 1.4 gt turbo
          Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

hibryd написа:
            или пук предишния собственик на колата е бил малумен сменял е саединител и понеже притискателния диск е имал драскотини тои го е занесъл на стругар...
            И така да е било не се е получило от отнемане на метал освен ако не е отнет повече от 5-6 мм такъв.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
              hibryd написа:
              или пук предишния собственик на колата е бил малумен сменял е саединител и понеже притискателния диск е имал драскотини тои го е занесъл на стругар...
              И така да е било не се е получило от отнемане на метал освен ако не е отнет повече от 5-6 мм такъв.
              ами да ти кажа честно доста тънък е... пък и така като го огледах на едното място маи е имал стара пукнатинка...
              Fiat Punto 1.4 gt turbo
              Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

И по-зле съм виждал. 1/4 от скотостната кутия да липсва . Това от 5-та с 160км/ч директно 3-та ... каза само пук и колата си продължи по инреция.

Коментар

Mupo написа:
                  И по-зле съм виждал. 1/4 от скотостната кутия да липсва . Това от 5-та с 160км/ч директно 3-та ... каза само пук и колата си продължи по инреция.
                  успокоително :P
                  Fiat Punto 1.4 gt turbo
                  Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

И при мен беше нещо подобно притискателният лагер беше заминал от предишният собственик но за жалост ас трябваше да сменям целият комплект съединител ,ама касмет .
                    преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

ем то и аз така съединител притискателн диск лагера корпуса... ъ просто на идиоти не трябва да се дават фиати
                      Fiat Punto 1.4 gt turbo
                      Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

От износен феродов диск и прегряване от боксуването му освен строшен притискателен диск като твоя се беше отлепил и венеца на маховика за пораженията по кутията няма да говоря - бяха подбни.

Коментар

stenli написа:
                          От износен феродов диск и прегряване от боксуването му освен строшен притискателен диск като твоя се беше отлепил и венеца на маховика за пораженията по кутията няма да говоря - бяха подбни.
                          хмм ти знаеш ли че венеца не съм го погледнал благодаря че ме подести
                          Fiat Punto 1.4 gt turbo
                          Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

Виждал съм и счупен колянов вал през средата на ФИАТ 125, счупена биела която се показва през блока на Жигула и т.н. Желязо е всичко може да се случи.
                            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
                              Виждал съм и счупен колянов вал през средата на ФИАТ 125, счупена биела която се показва през блока на Жигула и т.н. Желязо е всичко може да се случи.
                              Погледни в Алфа форума на колко им изкокнаха биелите, че на една точно по пътя към Италфеста миналата година Аз се разминах само с прогорено бутало на моята, а на колегата на Ланчия Епсилон едната биела беше останала без долната част където седи биелния лагер. На Вектра Б 2.0 дизел съм виждал колянов вал на две строшен, бях много учуден но впоследствие разбрах че това не било единствен случай.

Коментар

Working...
                              X