"Данъци, а срещу тях какво?!?!?" - "Лай..""Оборотите на празен ход падат." - " И нефта пада, споко""Нещо взе да ми "вие" двигателя" - "Запиши го в Мюзик Айдъл""Пунто 1.1 моно - работи като дизел" - "Сипвай нафта тогава, късметлия !"
"Нещо пуши от пред " - " кажи му да спре цигарите ""Какви цигари пушим?!" - " нали вече казах да ги спрете бе ""На кой фиата му е на най много километри" - "продадения ФИАТ ще е на най-много км , нали ""Боята пада! " - " Цената на парното също ""Проблем с кофти паркиращ съсед" - " Есть человек - есть проблем, нет человека - нету проблема "" Продавам Peugeot 307HDI - най-добрата бройка на пазара. " - " Като прекараш някоя/й се казва ’бройка’ нали "
"Дайте инфо за барчета" - Има едно барче на центъра - много е хубаво - лятото пускат климатик. Хахах темата е супер прилича на "бисерите", но определено трябва да стои забавлява ме искрено
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
една тема на един обиден колега... цък...какво масло се слага за скоростната кутия. Нямам сервизната книжка и съм в шах с пешката - Маслото за скоростите е чесново
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака ИТАЛФЕСТ 2007
"Ниама ли пунто?" - явно ниама"ниама ли едно пунто което да не се продава на 4асти,с лек удар или блокирал мотор а има има само некакжи прекопва4и от лулин и област" - "Пробвай при прекопва4ите от дупница и област , ама явно моторите на тези Пунтота са много корави и чак след тежък удар раждат Rolling Eyes"хубава темичка
Колата бяга надясно. .. Споко, идват избори. Ако за следващите избори бяга на ляво, то за по следващите със сигурност ще хване средата, т.е. правия път.
Коментар