" Шеговита тема - кратки отговори на колегите "предлагам тази тема със следната идеяпонякога се пускат теми със заглавие "Какво масло да сложа? " - е логичния отговор е - "Машинно"идеята е да поразпуснем, МОЛЯ хора тънкообидни и без чувство за хумор да не четат тук започвам:***************************************** **************************"Трябва ли да се сменя спирачната течност ?" --- "ДА !""Къде мога да си сложа ABS ??" --- " На спирачките !""скърцане на спирачка" --- " Смажи я де""Върви ли това 20v или не върви" --- "Върви бе , как да не върви""Стареене на маслото?" --- " всичко старее, само столицата не ""бебока11 каза но дали е така" ---"ти на бебок ли верваш ?!?""ВИБРАЦИИ ПРИ ПОДАВАНЕ НА ГАЗ" ---"ПОДАЙ МУ БЕНЗИН ТОГАВА""Браво, ударено от два трамвая" --- " На кой викаш браво , не разбрах ""3-ти стоп" --- "4-ти старт""Вода в бензина?" ---"не, благодаря - чист за мен""2.4 JTD за Градско Каране ?" --- " Може, разрешавам"""Слаби спирачки"" ---"силни крака"""Слаби спирачки"" ---"силни НЕРВИ"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шеговита тема - кратки отговори на колегите
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
u_bo
всъщност идеята ми е да се обръща внимание на заглавията ... , а че и в самите теми има интересни мисли - спор няма... продължение"Отново акт - моля за мнение" --- ’питай си партньора, не нас’ "губи маслото на двигателя?" --- ’ а къде го намира ?’"някой може ли да ми направи прагове за Punto MK2" --- ’някой със сигурност може’
Коментар
-
u_bo написа:всъщност идеята ми е да се обръща внимание на заглавията ... , а че и в самите теми има интересни мисли - спор няма... продължение"Отново акт - моля за мнение" --- ’питай си партньора, не нас’ "губи маслото на двигателя?" --- ’ а къде го намира ?’"някой може ли да ми направи прагове за Punto MK2" --- ’някой със сигурност може’Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Айде и от мен малко. Да ме извиняват колегите "удивителен при подаване на газ" - и... въпросителен при натискане на спирачка..."Духане от капачката за масло" - Запуши дупката!"нямам горивен филтър на бравата" - Еми купи сиAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
u_bo
-
Банално ама :Видях те, ти ли беше ? - НЕ !Какъв акумулатор да си купя ? - Хубав П.П Мернах още едно :Dнямам горивен филтър на бравата - ми вземи си !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар