Във вторник вечерта се очакват температури около -17, в северна България и по високите места до -24.Ако някой се съмнява в антифриза може да вземе мерки, за да няма неприятни изненади.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задава се адски студено време
Collapse
X
-
Re: Задава се адски студено време
sev написа:Във вторник вечерта се очакват температури около -17, в северна България и по високите места до -24.Ако някой се съмнява в антифриза може да вземе мерки, за да няма неприятни изненади.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
това е положението ... на на -14.2 в 07.45 - палим от раз ....Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
sev написа:Във вторник вечерта се очакват температури около -17, в северна България и по високите места до -24.Ако някой се съмнява в антифриза може да вземе мерки, за да няма неприятни изненади.TEMPRA 1.6 i.e. S
Коментар
-
z написа:sev написа:Във вторник вечерта се очакват температури около -17, в северна България и по високите места до -24.Ако някой се съмнява в антифриза може да вземе мерки, за да няма неприятни изненади.
Коментар
-
И тука дойдоха "белите мечки"! На мен ми е студено, но на фиятката сутринта явно не и беше студено :D , щото "бъстър копче-бръм машина"!!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Sluncho написа:По повод на тези страхотни студове забелязвам, че трафика значително е понамалял. Явно повечето хора са си "зазимили" временно автомобилите.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
NPD написа:А моята днес ми направи номер.Не я бях палил 3 дни и днес отвам да я пробвам-акумулатора падна на първото завъртане Много се ядосах и в момента го зареждам в кащи.Утре ще я пробвам пак.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Снощи цяла вечер се зарежда акумулатора и днес на обед го сложих.Още с първото въртене на ключа и запали.Направо неможах да повярвям,че чак толкова голямо е значението на заредения акумулатор P.S Забравих да кажа,че се наложи да доливам дестилирана вода защото нивото в акумулатора беше под минимума,почти до самите клетки.COUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар