Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задава се адски студено време

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Задава се адски студено време

Във вторник вечерта се очакват температури около -17, в северна България и по високите места до -24.Ако някой се съмнява в антифриза може да вземе мерки, за да няма неприятни изненади.
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Re: Задава се адски студено време

sev написа:
    Във вторник вечерта се очакват температури около -17, в северна България и по високите места до -24.Ако някой се съмнява в антифриза може да вземе мерки, за да няма неприятни изненади.
    А същo и ДИЗЕЛДЖИИТЕ да внимават къде и какво зареждат и не забравят ДОБАВКИТЕ ПРЕДИ ДА НАЛЕЯТ горивото!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

това е положението ... на на -14.2 в 07.45 - палим от раз ....
      Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

sev написа:
        По повод антифриза ... не знам вие как проверявате вашия. Аз имам много прост изпитан метод :P източваме в малка пластмасова чашка малко от антифриза - и за 24 часа във фризера, който е настроен на -30 градуса....
        TEMPRA 1.6 i.e. S

Коментар

z написа:
          sev написа:
          По повод антифриза ... не знам вие как проверявате вашия. Аз имам много прост изпитан метод :P източваме в малка пластмасова чашка малко от антифриза - и за 24 часа във фризера, който е настроен на -30 градуса....
          това еи аз така правя
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

По повод на тези страхотни студове забелязвам, че трафика значително е понамалял. Явно повечето хора са си "зазимили" временно автомобилите.
            Типо 1.6

Коментар

И тука дойдоха "белите мечки"! На мен ми е студено, но на фиятката сутринта явно не и беше студено :D , щото "бъстър копче-бръм машина"!!!
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Sluncho написа:
                По повод на тези страхотни студове забелязвам, че трафика значително е понамалял. Явно повечето хора са си "зазимили" временно автомобилите.
                Ами да! Като не карат тия "скапани италиянски бангии" !! Всичко друго замръзва!!
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Фиатката пали от първия път :D
                  ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Абсолютно никави проблеми със стартирането. Даже днес дадох ток на един приятел с Е36

Коментар

А моята днес ми направи номер.Не я бях палил 3 дни и днес отвам да я пробвам-акумулатора падна на първото завъртане Много се ядосах и в момента го зареждам в кащи.Утре ще я пробвам пак.
                      COUPE 1.8 16V
                      Volvo XC90 T6

Коментар

NPD написа:
                        А моята днес ми направи номер.Не я бях палил 3 дни и днес отвам да я пробвам-акумулатора падна на първото завъртане Много се ядосах и в момента го зареждам в кащи.Утре ще я пробвам пак.
                        Пиши какво е станало утре!! Не е нормално да ти падне акумулатора при -10 или -15 градуса!!! Те са проектирани да издържат до близо -40!!! Ако ти е бил вече на свършване, то може и да е паднал... но ако ти е работел нормално от едно врътване не може да се скапе!
                        FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Снощи цяла вечер се зарежда акумулатора и днес на обед го сложих.Още с първото въртене на ключа и запали.Направо неможах да повярвям,че чак толкова голямо е значението на заредения акумулатор P.S Забравих да кажа,че се наложи да доливам дестилирана вода защото нивото в акумулатора беше под минимума,почти до самите клетки.
                          COUPE 1.8 16V
                          Volvo XC90 T6

Коментар

И аз не бях палил колата 2-3 дни и сноши запали от първия път. Малко се позамисли но запали.
                            Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                            Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                            Совалката средно на LPG
                            Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Мерца ми пък вчера въобще не се замисли и още не бях сложил ключа и запали
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                              X