Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
полицейски протест
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
nai7 написа:Слушай МА аз съм си от село и така си искам да мисля и расъждавам и не си ти човека който ще ми дава наклон на,тука има червена точка.Това се отнася и за теб ма,ти си най пресния пример че винаги се заяждаш със някой който иСказва по различно мнение от твоето.Вземи си подобри УтнУшението ама ти мъж намяш ли се да ти напука шортите.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Immortal написа:т.е. от най-невъзможното Едно време Моисей е разхождал народа си 40 год из пустинята, за да измрат всички, родени в робство.На нас колко години ще са ни нужни? Или първо трябва да си направим пустиня?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
mitaka85 написа:Добре, я сега кажете какви искания имате спррямо ченгетата?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
mitaka85 написа:колега аз си я върша щото съм съветен и съм ченге между другото. а и н съм от КАТ.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:mitaka85 написа:Добре, я сега кажете какви искания имате спррямо ченгетата?
Коментар
-
nai7 написа:ele написа:mitaka85 написа:Добре, я сега кажете какви искания имате спррямо ченгетата?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар