Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

полицейски протест

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Лов, не знам на колко години си и какъв житейски опит имаш, но аз за моите скромни 27 години съществувание съм разбрал, че ВИНАГИ МОЖЕ ДА СТАНЕ ПО-ЛОШО!!! - как пък нито веднъж не попаднах на едно такова изключение в това стадо от мърши, А?!
    Не ми се ще да се хваля с житейски опит щото се сещам че прекалено много остарях. Но е почти двоен на твоя. И аз като тебе също съм се борил със системата. Цели осем години война със съдебна система и полиция. Човек обявен за национално издирване който ме е заплашвал мен и семейството ми. Утрепал двама и оставил пълен инвалид едно младо момче. Сигнализирам къде е да го задържат и след няколко часа отново е на свобода щото някой министър се е обадил е бил наш човек. Да не са ми виновни момчетата дето са на улицата и го прибраха на топло и после началниците им го пуснаха. Те си свършиха работата и нямат повече правомощия. После в съда същия сценарий като със Ставински. Да продължавам ли още. Ще си позволя да постна една изповед от друг форум малко за размисъл. Да но успееш да го изчетеш внимателно.:====================================== ================================http://www.focus-news.net/?id=n1149675След като прочетох тази статия ми стана смешно! Не че не одобрявам доставката на нови автомобили - тази нужда е крещяща! Не разбирам надъханото раздухване на този въпрос. Разбирам, че е поредната ПР акция на нашето министерство. Да, нови автомобили за всички поделения на МВР в цялата страна - идеално, но... както всички знаем до болка патрулните автомобили на редовите български полицаи са Опел Астра, Форд Ескорт, да не говорим, че има и Лади все още. От тук следва и другия факт - всички тези автомобили са в плачевно състояние - изкъртени седялки, протрити до желязо тапицерии - седим върху пружините, висящи безпомощно сенници и безброй пъти лепени панорамни огледала за задно виждане. Радиостанциите винаги имат собствено виждане за работното си време и качеството на работата си. Не можем да поддържаме и този трагикомичен "автопарк" поради липса на средства. Срам ме беше когато спрях водач заради неизправни светлини по време на акция Светлина. Човека беше много възпитан и видимо притеснен от това, че е в нарушение. Нямаше нищо против да понесе и съответното наказание, но... в един момент просто ми каза - Господин полицай, десния фар на патрулния ви автомобил не работи! Повече нищо не му казах - върнах му докумените и му пожелах приятен ден! Отидох в гаража и помолих да се смени крушката - Не може, нямало! До къде я докарахме - крушки да няма?! Във всяка една бензиностанция струват стотинки! Така и до днес този фар не работи. Имаме и една "нова" патрулка от последните подаяния на министерството - цялата и предница скърца заради накладки. Отговора отново е - Няма пари за накладки! Питам аз ако някой ден или вечер заради липсата на накладки бъде блъснат пешеходец или друг участник в движението кой ще е виновен - Водача на патрулния автомобил или министерството, че не е осигурило техническата изправност на собствените си автомобили. Знам отговора - виновен и наказан ще бъде наряда изпълнявал служебните си задължения във въпросния автомобил! От там не дай Боже да има пострадал - ще има и дело. Виновни ще са редовите полицаи - Движение със скорост несъобразена с пътните условия; Ти трябваше да го предвидиш - за какво си патрулен шофьор; Оправяй се - никой не те е викал тук на сила - 20 човека чакат за твоето място отвън! Всички сме чували тези думи по един или друг повод. Е и... какво се промени - само едно - Липсата и на двама души чакащи за нечие място в системата. Мисленето или по- скоро неговата липса си остава константна величина. Преди време... имахме един началник, който в началото на моята служба в МВР казваше - На мен не ми трябват мислители, тук един човек има мозък и това съм аз. Аз нареждам - вие изпълнявате! Мина време, започна да духа вятъра на приема в ЕС. Репликата се смени - На мен ми трябват мислещи подчинени /как звучи само, а /, които да умеят да поемат инициативата в сложната оперативна обстановка и да носят отговорността за своите действия /звучи познато нали?/ И така... минаха се няколко месеца и повечето хора повярваха, че има промяна. До първия случай когато някой, някъде настъпа нечие човече по малките нежни пръстчета. Същия този началник ни извика и каза - Вие да не мислите, че нещо се е променило? Не. Всичко е така, както си беше, от вас се иска само подчинение и изпълнение. Не се самозабравяйте - последствията и отговорността винаги са за вас! Та... да се върна на темата за новите автомобили - за какво са ни, като нямаме лимит за тях? Говоря ако въобще достигнат до патрулно постовата служба. За какво са ни като няма пари за части за тях. Аз наричам всичко това както го е казал народа - парлама. Ей така- някой седнал да си прави плюнка с нас за пореден път!============================================== ============================= * Докладвай * Отговори с цитатRe: Министър Миков:Средната заплата в МВР е 960 лева!Ново мнениеот GKrIvan » Вто Мар 17, 2009 8:04 pmс 25 г.трудов стаж кат Е дежурен АДЧ 730 лв.чисто. Ха смятайте сами.Ако не са процентите прослужено време съвсем съм я закъсал.========================================== =================================Ако това не е демагогия на управляващите задраве му кажи. Същата гавра беше с лекари учители миньори селскостопански производители.До къде стигнахме http://www.dnesplus.bg/Business.aspx?f=102&d=272184Кой как и защо ни управлява http://www.de-zorata.de/forum/index....0.htmlЗащо ли всичките ми приятели напуснаха тая държава и нямат желание да се връщат. Защо ли и аз вече съм почти убеден че трябва да увелича бройката с още един на вече повече от 2 милиона български емигранти. Пътувам постоянно и знам как се живее там така че коментарите са излишни. Повече няма да пиша по темата просто нямам думи. П.П. Да винаги може да стане и по лошо но аз не искам. Не искам да страдат децата и внуците ми, защото те ще страдат от нашето безхаберие какво става в тая държава.
    BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

nai7 написа:
      Слушай МА аз съм си от село и така си искам да мисля и расъждавам и не си ти човека който ще ми дава наклон на,тука има червена точка.Това се отнася и за теб ма,ти си най пресния пример че винаги се заяждаш със някой който иСказва по различно мнение от твоето.Вземи си подобри УтнУшението ама ти мъж намяш ли се да ти напука шортите.
      то вярно си селско парче, спор няма. тя селянията ходи по хората.... нали знаеш. Колегата беше наказан за горния пост. Тъй като беше предизвикана, засега се разминаваш само с неофициално предупреждение.Моля, без лични нападки занапред!Модераторски екип на fiat-bg.org
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Immortal написа:
        т.е. от най-невъзможното Едно време Моисей е разхождал народа си 40 год из пустинята, за да измрат всички, родени в робство.На нас колко години ще са ни нужни? Или първо трябва да си направим пустиня?
        с нащо здравеопазване, поведение на пътя и отношение един към друг ще ни трябва много по-малко време да умрем от болест, от която хората обикновено не умират, да се изтрепем и избием.... давам 10 години максимумможе да дадем неограничено количество гориво на nai7 - той ще ни изпомачка за още по-кратко време

Коментар

Добре, я сега кажете какви искания имате спррямо ченгетата?
          FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

mitaka85 написа:
            да си вършат работата както в нормалните държави - много ли е? Аз ако не си върша работата - никой няма да ми праща такава. Ако ти не си вършиш работата - ще те уволнят. Какъв е проблемът и те да си вършат работата съвестно???

Коментар

колега аз си я върша щото съм съветен и съм ченге между другото. а и н съм от КАТ.
              FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

mitaka85 написа:
                колега аз си я върша щото съм съветен и съм ченге между другото. а и н съм от КАТ.
                то няма значение какъв полицай си, важното да си вършиш работата. Има много, които само отбиват номера, че са на работа, има и много, които си скъсват задника от работа.

Коментар

ele написа:
                  mitaka85 написа:
                  да си вършат работата както в нормалните държави - много ли е? Аз ако не си върша работата - никой няма да ми праща такава. Ако ти не си вършиш работата - ще те уволнят. Какъв е проблемът и те да си вършат работата съвестно???
                  Ти май не знаеш какво искаш веднъж си доволна от тях а сега да си били вършели съвестно работат........................................... ...

Коментар

nai7 написа:
                    ele написа:
                    mitaka85 написа:
                    Ти май не знаеш какво искаш веднъж си доволна от тях а сега да си били вършели съвестно работат........................................... ...
                    ти май четеш само кавото ти отърва. Да доволна съм, но има и такива, които само отчитат че работят - какъв ти е на теб проблемът????? Заключвам темата, поради развихрилите се лични нападки.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Working...
                    X