Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

полицейски протест

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #46
    Добре де всеки плюе Бойко. Аз НЕ съм му фен или привърженик, или по-скоро в политиката има такива задкулисни игри, че едва ли някой от нас е наясно с тях, но кажете и по-точно ти колега mitakkk, понеже казваш, че народа не се учи от грешките си, за кой трябва да гласувам? Питам съвсем сериозно, не следя изкъсо политиката, но за БСП и за тоя противен нагляр Станишев няма да гласувам. ДПС не ги коментирам изобщо. Десните се разделят, преразпределят и те не знаят какво правят непрекъснато. Атака са голямото зле, като знам кои са членовете им в Ямбол и ми е ясна схемата. Така че е нормално хората да търсят новото и различното, защото има надежда някаква.
    Защо точно аз трябва да ти казвам за кого да гласуваш? Нормално е да се търси нещо ново но не слепешката да се хващаме като удавници за сламка.А по отношение на надеждата , преди няколко години надеждата беше в Царя - огромна победа на НДСВ на изборите, сега едва ли ще минат бариерата да влязат в парламента, Преди царя един смешник Жоржи Ганчев ако си го спомняте също нова надежда се натика в парламента със 7 %, в настоящия парламент пак се натика отново новата надежа Сидеров. Е сега и Бат Бойко да натикаме. Изключително арогантен и нагъл човек, който се боготвори и се има за безгрешен, никога не си признава грешките като мъж, и ако нещо се провали друг е виновен. Като стане премиер познайте кой ще е виновен за неуспехите му - парламента разбира се, ще има изказвания от вида " Колко се старая ама законите такива..." Ми аз предлагам да го направим едноличен лидер в държавата, той да е премиер, президент, парламент. и всичко ще оправи, момчето има потенциал.

    Коментар


      #47
      Добре, Митака, оплаквате се, че не ви дават правомощия, че ви тъпчат и ви мачкат.... ами аз да попитам ли, кой ви дава право (умишлено не визирам лично теб) да се усмихвате и да се правите, че не виждате мутрите правещи системни нарушения, вместо директно да ги закопчавате?!Не е трудно да се досетиш, защо се случва това, от което се оплаквате.... за съжаление!П.П.Имортал, излишъка в икономиката може да се сформира по много начини, като например ефективна събирателност на данъчни задължения, глоби, налози, съкратени разходи и прочие.Факт е, че тези пари до сега някой ги е къткал някъде и в един момент държавата е намерила начин да му ги вземе - ако му ги върне обратно официално.... ела да видиш Друг е въпроса, че те ще ги преперат и ще ги харчат неофициално.... Все тая, свинетИ за отклонението!

      Коментар


        #48
        Добре, Митака, оплаквате се, че не ви дават правомощия, че ви тъпчат и ви мачкат.... ами аз да попитам ли, кой ви дава право (умишлено не визирам лично теб) да се усмихвате и да се правите, че не виждате мутрите правещи системни нарушения, вместо директно да ги закопчавате?!Не е трудно да се досетиш, защо се случва това, от което се оплаквате.... за съжаление!
        Незнам само защо реши че сам полицай?? Ама си в дълбока заблуда.

        Коментар


          #49
          Ето видяхте ли че всички в БГ са недоволни и всички"хранят" другите. Аз съм полицай и съм горд с работата си, да одбележа една стотинка не съм взел все още и се надявам да устискам до края така.
          FIAT Bravo 1.4 12v

          Коментар


            #50
            mitakkk написа:
            Добре, МитакA....
            Незнам само защо реши че сам полицай?? Ама си в дълбока заблуда.
            На адаша ти говоря Ама той пък не ми отговаря на въпроса

            Коментар


              #51
              Kuku надявам се към мен се обръщаш. мутрите не са под наша юриздикция или как да ти го кажа незнам. предполагам въпроса ти е когато те извършват престъпления. а когато те извършат престъпления ги работят хора от горните етажи които пък не бяха на протеста. на протеста бяхме предимно редови полицаи. а като извършат нарушение, поне тук във варна колегите си действаме доста адекватно и се вземат неободимите мерки, я някой акт дори и ги задържаме ако са извършили дадено престъпление, но до там, след това съответния колега от "горните етажи" го поема., от там на татък не знам и не мога да ти кажа какво се случва, но хората виждат и знаят какво става според мен. а относно актовете аз не съм виждал по коректни да ти кажа от тях пиша има акта без никакви разправии от сорта "ама що мен", "тъпанари" "аз ша ви опрая и уволня" само казват мерси и приятен ден. след което отива и си плаща акта също без приказки, явно щото имат пари и не ги трвожи сумата в наказателното постановление.
              FIAT Bravo 1.4 12v

              Коментар


                #52
                Ето видяхте ли че всички в БГ са недоволни и всички"хранят" другите. Аз съм полицай и съм горд с работата си, да одбележа една стотинка не съм взел все още и се надявам да устискам до края така.
                То да ти кажа ако вземаш те псуват, ако не вземеш пак те псуват ама щото си им писал акт. Говорим за пътните полицаи. Така че оправия няма.

                Коментар


                  #53
                  Имам предвид баш тия най-наглите шофьори, примерно - на светофара се бута най-отпред, престроява се без мигач, спира си където му падне по платното, караа без колан, кара пиян нощем след дискотека - бруталисти... та за тях говоря, че никой полицай, нищо не прави по въпроса, а само им се усмихва, защото човека си цака на място и продължава, пък полицаите знаят много добре, че ще изкарат някой лев, не се стараят да ги санкционират и да предотвратят бъдещи нарушения/престъпления, а само се чудят как да вземат кинтьитьИ За пример мога да дам още много случаи, в които човека е трябвало да остане без книжка, но вместо това пуска стотачката и заминава.... пиян, с превишена скорост, без колан За да изпреваря събитията ще кажа, че и аз съм давал, давам и ще давам рушвети, НО от нарушение до нарушение има ОГРОМНА разлика - в много от случайте съм си го отнасял като стой та гледай, за разлика от хора, които никога не го отнасят по никакъв начин!!!

                  Коментар


                    #54
                    Адаш да ти кажа и аз мисля че действате избирателно поне по отношение на ЗДП. Давам и пример. Карам си аз по пътя Търново-София и при Севлиево си знам че има ограничение на скоростта, забрана за изпреварване и т.н. Забивам аз на 60 км както е според знаците, а зад мен една Х5-ка нещо напира, пусна си човека ляв мигач изпревари ме и след него се сурна и един пич с една фиеста. И гледам аз излиза полицая от караулката и посяга да спре БМВ-то но като видя че отзаде има и една фиестичка нарушител, отстъпи назад пропусна баварката да мине (само дето не и отдаде чест) и спря фиестата.

                    Коментар


                      #55
                      говорил съм с колеги от КАТ и са ми казали че като има повече от един нарушител не ги спират за скорост. и най вероятно тоя НЕ са го глобли за скорост щото знаят че ще има афектиране от страна на гражданина. Но си прав адаш винаги ще има избирателност. а за пияните шофйори не съм чувал някой да им давал "метър" поне от моите колеги, които познавам.
                      FIAT Bravo 1.4 12v

                      Коментар


                        #56
                        да става въпрос за неправилно изпреварване

                        Коментар


                          #57
                          ами незнам адаш. виж сега ако спреш бавареца за ко да го глобиш след като всичко ще е изрядно освен за скороста де. а малката фиестичка все ще се намери нещо. Аз лично щях да отсвиря цялата ситуация. За това тия колеги дето ги правят тия неща някак си не ми харесва, но за всеки случай си има одговорност и всеки трябва да си я спазва.
                          FIAT Bravo 1.4 12v

                          Коментар


                            #58
                            mitaka85 написа:
                            ами незнам адаш. виж сега ако спреш бавареца за ко да го глобиш след като всичко ще е изрядно освен за скороста де. а малката фиестичка все ще се намери нещо.
                            Това част от теста за катаджии ли е ? Е как човек да не тегли майни на катаджиите А?
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

                            Коментар


                              #59
                              МитакА, не си прав!Катаджията НЕ е застанал на платното за да хвърля боб, дали някоя кола е изрядна или не, а да си върши работата, да помага на шофьорите и да Контролира Автомобилния Транспорт, нали?!Докато не започне да си върши работата, не може да очаква, че някой ще го уважава Точно пък защото никой не го уважава, той не си върши работата - въртим се в омагьосан кръг.Кой ли има изгода от този омагьосан кръг....

                              Коментар


                                #60
                                mitaka85 написа:
                                ами незнам адаш. виж сега ако спреш бавареца за ко да го глобиш след като всичко ще е изрядно освен за скороста де. а малката фиестичка все ще се намери нещо. Аз лично щях да отсвиря цялата ситуация. За това тия колеги дето ги правят тия неща някак си не ми харесва, но за всеки случай си има одговорност и всеки трябва да си я спазва.
                                Егати изказването. Абе нали си носят оДговорност, другото го остави
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

                                Коментар

                                Working...
                                X