Според мен нямат право да стачкуват но имат нужда и от пари като всички нас ,само че доста от тях цял ден лежат и нищо не правят.Но вярно е също че със 500 лв не се живее в софия и другите големи градове само че за да им ги увелечат трябва да отпуснат от бюджета а тои от своя страна или трябва да намали на някои друг заплатите или да увеличът данаците за да вземат от нас а от мен и бес това взимат достатъчно .Трябва да увеличават само на този които си исспълнява съвестно задълженията .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
полицейски протест
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mitakkk написа:Леле ако аз съм единствения който не харесва ББ ужас! Добре де дойде царя - "месията" всички гласувахте за него,След това дойде атака - айде пак всички за нея,и сега новата звезда на хоризонта ББ - след 2 години ше видите резултата. Нещата се повтарят лижата са различни, народът същия, резултатите същите.Човек проблема с боклука в софия не е от вчера, а от както ББ е кмет той само разхойда буклуците ха до Пловдив ха до Силистра. а не предприе нищо за завода за боклук. То зависи къде си ходил в София за да се впечатлиш.Погледни например площад Славейков на какво прилича - на битак. На графа пък има пазар за плодове и зеленчуци, въобще не му е там мястото. А женския пазар е едно от най-противните места в София.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Истината е, че няма никакво значение за кой ще гласувате. Не заради това, че нашите политици са внуците на най-простите селяндури слезли от балкана и взели властта на 9.09.1944, а заради буклуци като тези - http://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_family и още няколко фамилии. Който иска да живее по-добре, ще трябва да смени не държавата, а планетата
Коментар
-
Kuku написа:Няма да гласуваш?Отиди и пусни някаква бюлетина за никому неизвестна партия... дори празна бюлетина да пуснеш, пак е по-добре!
Коментар
-
Естествено, че ще гласувам. Ако не гласувам - това значи да ни управляват български мошеници плюс ДПС.Ако гласувам - значи да ни управляват само български мошеници.Аз избирам второто. Това е което зависи от нас и никакви пропорционални системи не могат да ни го отнемат. Всеки негласувал - на практика гласува за ДПС.
Коментар
-
mitakkk написа:Срамота, полицаите нарушават закона. Всички знаем, че това е една от професиите където стачките са забранени.Бат Бойко добър протест е спретнал за да дестабилизира плавителството, а ченгетата без да осъзнават участват в нещо от което печели само Бойко.
Коментар
-
Kuku написа:lov написа:Kuku написа:...
Коментар
-
ilkoD написа:mitakkk написа:Срамота, полицаите нарушават закона. Всички знаем, че това е една от професиите където стачките са забранени.Бат Бойко добър протест е спретнал за да дестабилизира плавителството, а ченгетата без да осъзнават участват в нещо от което печели само Бойко.Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС
Коментар
-
"Както се досещате, аз съм с вас, нали знаете. В тая крадлива държава, вече ми писна. Благодаря ви, че и на вас ви писна", каза на протестиращите Васко Кръпката.
Коментар
-
Закон за уреждане на колективните трудови спорове:Чл. 16. Не се допуска стачка:6. (изм. - ДВ, бр. 57 от 2000 г.) в системата на Министерството на народната отбрана, Министерството на вътрешните работи, съдебните, прокурорските и следствените органи;Закона си е закон - трябва да се изпълнява от всички особено от органите на реда.
Коментар
-
От една страна съм съгласен, че полицаите не си вършат работата както трябва и не съм сигурен колко заслужават повишение на заплатата. От друга обаче забелязвам рефрена на правителството ’пари нема’ че ви се е набил в главите и даже го използвате като свои заключения. В България има един голям мит, и той е че страната е бедна и НЯМА. Това НЕ Е вярно! Двайсет години вече крадат, и пак крадат, и още крадат, и влачат, и дерат - и пак не свършва. Колко можеш да обереш от бедна държава?! Ако бяхме толкова бедна държава - как така успяват да откраднат стотици милиони и милиарди? Обаче ви надуват главата с ’Няма бе, няма, какво искате? Да има - да ви дадем ама няма’. И на стохилядното повтаряне вече и вие започвате ’Ама как да вдигнем заплатите, от кого да вземем че да дадем на то или оня’. Ами, казвам аз, нека спрат да крадат и ще има!Не им се хващайте на пропагандата колко бедна държава сме, не сме бедна държава, това е факт. Имаме море, имаме планина, имаме полезни изкопаеми (включително газ и злато), имаме много питейна вода, имаме гори, граница сме на ЕС, на глобален географско-търговски кръстопът сме, всяко хълмче носи история хиляди години назад. Колко държави имат това? Откъде-накъде трябва по презумпция да сме бедна държава?Обаче има хора на които така им отърва. Защото пенсионерите вместо да идат да си искат парите дето по 30-40 години са го внасяли в държавата сега казват ’Еми...бедна държава сме, няма отде’. Отивате на лекар, там ви лъжат, шантажират да плащате и пак ’Ами бедна държава, няма пари за здравеопазване’. Примери безброй. Много ми е интересно какво стана с бюджетния излишък миналата година? Лап-лап, това стана. Къде отидоха стотиците милиони? Една дупка запълниха ли по пътищата? На едно дете платиха ли трансплантацията? ....Айде стига с това ’няма пари’. Пари има, ПРЕДОСТАТЪЧНО, но изтичат в нечии джобове.
Коментар
-
ls1 написа:...........Много ми е интересно какво стана с бюджетния излишък миналата година? Лап-лап, това стана. Къде отидоха стотиците милиони? Една дупка запълниха ли по пътищата? На едно дете платиха ли трансплантацията? ....Айде стига с това ’няма пари’. Пари има, ПРЕДОСТАТЪЧНО, но изтичат в нечии джобове.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар