Срамота, полицаите нарушават закона. Всички знаем, че това е една от професиите където стачките са забранени.Бат Бойко добър протест е спретнал за да дестабилизира плавителството, а ченгетата без да осъзнават участват в нещо от което печели само Бойко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
полицейски протест
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колега, тъз тема я дъвкахме.Правителството не е дестабилизирано от Борисов, а от недоволството на хората, от обещанията, които не бяха изпълнени, от лъжите на управляващите и от ширещата се мизерия и бедност. Нека да ти напомня, че половината от работоспособното население се изнесе от България, а останалото тук търпи огромни данъци, за да издържа почти половината, които са деца и пенсионери, Една държава без адекватна полиция не е държава и рано или късно се превръща в бананова република, а ти се радвай, че има полицаи, които все още искат да работят за хората, не за мутрите. Ти не се връзвай на това каква кал ще си хвърлят политиците, защото те са добри в това да правят слон от мухата - по-скоро гледай какво ти пише на фиша със заплатата, колкото ти влиза и излиза от джоба. Както казах и преди - ако не искате Борисов - пратете го във Варна, защото кметът тук хич няма и идея да прави улиците, като гледам предишните дупки са добре запълнени - вече са станали на легнали полицаи. А дупките по аспаруховия мост, дето ги кърпеха преди 2 месеца, пак са зейнали... Тъй, че на фона на всички кметове, Бойко Борисов е цвете за мирисане.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Дупките на Аспарухов мост са една добра инвестиция. Трябва даже под аренда да ги дават. Там отговарящата фирма не ги запълва - а си ги отглежда. Прави така че на 2-3 месеца да има нова реколта за жънене. Ако вземат запълнят всички дупки коректно в технологично отношение - после трябва да седят гладни.А за нашия кмет...неслучайно ни викат Тим Сити.
Коментар
-
ls1 написа:Дупките на Аспарухов мост са една добра инвестиция. Трябва даже под аренда да ги дават. Там отговарящата фирма не ги запълва - а си ги отглежда. Прави така че на 2-3 месеца да има нова реколта за жънене. Ако вземат запълнят всички дупки коректно в технологично отношение - после трябва да седят гладни.А за нашия кмет...неслучайно ни викат Тим Сити.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Обърни внимание като асфалтират дупка във Варна, малкото валяче дето го ползват да утъпче го пускат от 50-ина метра да идва, като пред него никой не замита. Съответно то набива на всеки метър-два в асфалта по някое камъче, което след 3 месеца е трап. Сладка работа, хем жънеш - хем сееш петорно, да има хляб и за утре.
Коментар
-
Още един фен на Бат Бойко. А това си е един демагог, човек който винаги твърди че е невинен в каквато и да е ситуация, че друг му е виновен, Според Бойко цяла България е длъжна на София, и дори бюджета на цялата държава да отива за София пак няма да му стигне. Да не би да се справи с боклука?? София е зарината с боклук. Да не би да е положил първа копка на завода за боклук? Да не би да се справи с зимното почистване? Улиците са бъкани с дупки, асфалтира 5 км булеварди и го разтръби навсякъде. И тоя ще ми става премиер...А ти кво против пенсионерите имаш? Ти няма ли да станеш такъв един ден?? Еми да ще ги храним, това са нашите дядовци баби , бащи и майки! И ше му гледам сеира как няма да влезе в коалиция с ДПС.
Коментар
-
mitakkk написа:Още един фен на Бат Бойко. А това си е един демагог, човек който винаги твърди че е невинен в каквато и да е ситуация, че друг му е виновен, Според Бойко цяла България е длъжна на София, и дори бюджета на цялата държава да отива за София пак няма да му стигне. Да не би да се справи с боклука?? София е зарината с боклук. Да не би да е положил първа копка на завода за боклук? Да не би да се справи с зимното почистване? Улиците са бъкани с дупки, асфалтира 5 км булеварди и го разтръби навсякъде. И тоя ще ми става премиер...А ти кво против пенсионерите имаш? Ти няма ли да станеш такъв един ден?? Еми да ще ги храним, това са нашите дядовци баби , бащи и майки! И ше му гледам сеира как няма да влезе в коалиция с ДПС.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Както казах, ако не искате Бойко - пратете го нас, поне да асфалтира булевардите, щото при нас и това няма
Коментар
-
Аз на няколко пъти съм питал - драги столичани, кажете ВИЕ дали да гласуваме за Бойко. Вие му сърбате попарата всеки ден. Когато стана кмет подскочих до небето - прекрасно, сега ще го видим колко струва и за после ще знаем. Същото и за Атака помислих като влезе в парламента. За Атака вече знам, за Бойко вие ми кажете. Грам присмех и сарказъм не вкарвам в думите си, на мен наистина ми трябва вашето мнение за да взема решение за кого да гласувам на лято.
Коментар
-
Никога няма да има политик със 100% одобрение - винаги ще има доволни и недоволни. Въпросът е какво се прави като цяло, защото е ясно, че нещата не могат да се оправят за няколко години. Ако сложим Бойко и варненския кмет на кантар, Бойко е направил повече. Вече 5 години живея до Варна и градът не е пипнат - освен някакви ремонти баш в центъра и новите палми - нито се изграждат паркинги, нито се правят улиците. Като вървиш, се спъваш по издадените плочки, а миналата година асфалтирата 2 квадрата - и то щото имаше една 30 сантиметрова дупка. Мостовете и надлезите са под всякаква критика - на тези по пътя за Бургас арматурата е с 1-2см над асфалта. Вече рядко ходя в София, но последните няколко пъти ми направи добро впечатление. Все пак чистотата до голяма степен зависи от това кой къде си пуска боклука и дали наетата фирма си върши работата.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Леле ако аз съм единствения който не харесва ББ ужас! Добре де дойде царя - "месията" всички гласувахте за него,След това дойде атака - айде пак всички за нея,и сега новата звезда на хоризонта ББ - след 2 години ше видите резултата. Нещата се повтарят лижата са различни, народът същия, резултатите същите.Човек проблема с боклука в софия не е от вчера, а от както ББ е кмет той само разхойда буклуците ха до Пловдив ха до Силистра. а не предприе нищо за завода за боклук. То зависи къде си ходил в София за да се впечатлиш.Погледни например площад Славейков на какво прилича - на битак. На графа пък има пазар за плодове и зеленчуци, въобще не му е там мястото. А женския пазар е едно от най-противните места в София.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар