Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мис България и силиконите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мис България и силиконите

Колеги, до къде го достигнахме. Мис България със силиконови гърди.Бива ли такива работи. Най-малкото ще представя България на Мис Вселена, а там няма шанс да станеш първи с изкуствени "подобрители". Какъв въобще е смисъла да се пращя някой, който просто няма шанс да се избере като номер 1 по красота...За жалост дори и един такъв супер измислен конкурс става просто подаръче за някой...
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Re: Мис България и силиконите

BO написа:
    Колеги, до къде го достигнахме. Мис България със силиконови гърди.Бива ли такива работи. Най-малкото ще представя България на Мис Вселена, а там няма шанс да станеш първи с изкуствени "подобрители". Какъв въобще е смисъла да се пращя някой, който просто няма шанс да се избере като номер 1 по красота...За жалост дори и един такъв супер измислен конкурс става просто подаръче за някой...
    Колега която го лапа най добре тя ще стане мис България.

Коментар

Верно беше голяма хомо-пародия!
      Grande Punto 1.3 75 hp
      Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Еми, готина е мацката, какво.. Може силикон да е, малко възрастна, но е красива. Нямаше май нито една пищна мадама освен нея.
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Най красивата за мене беше... ПолинаКоято стана Мис ТУризъмА иначе нещо не го бяха измислили като хората, третата по СМС гласове на хората става първа подгласничка и някава миска там и ще ходи на конкурс, първата с най много гласове ясно....Но какво стана с втората с най много гласове на публиката, за нея нищо нито награди, нито корона, нито някаква титла... и за какво хората са гласували за неяЗа да не и дадат нищо на краяАБе за пореден път Българска работа

--------------------

Коментар

SokOtPraskova написа:
            Еми, готина е мацката, какво.. Може силикон да е, малко възрастна, но е красива. Нямаше май нито една пищна мадама освен нея.
            Честно казано всеки ден аз виждам поне по една мис БГ просто всяка една е уникална

Коментар

Huku написа:
              и за какво хората са гласували за нея
              За да може онези там да ви вземат паричките... Иначе вие си гласувайте де. Нито съм гледал конКУРса.., нито ме вълнуват такива тъпотии, ама вие си гласувайте де... пък някой ден може и да видите истината. Или по друг начин казано - да поумнеете!
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Huku написа:
                Най красивата за мене беше... ПолинаКоято стана Мис ТУризъм
                Fiat Bravo 80 16V

Коментар

Никога няма да пратя sms за такава глупост чудя се на тия дето пращат, която и да стане се ми е едно
                  Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
                  Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

утре ше ви постна нищо по повода - на компа на работа ми е... тръпнете в очакване!
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                      утре ше ви постна нищо по повода - на компа на работа ми е... тръпнете в очакване!
                      На мен ми пусни некоя снимка.. че да видя коя е аджеба представителката ни за пред света. (от чисто любопитство се интересувам)
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

kondov написа:
                        Huku написа:
                        Най красивата за мене беше... ПолинаКоято стана Мис ТУризъм
                        аз па да се похвала че я познавам :D :D :D

Коментар

SokOtPraskova написа:
                          Е тая ако е готина нема що Защо по тия конкурси се ги избират едни участнички Ум да ти зайде а по улиците има толкова хубави момичета? :D

Коментар

Открйите разликите :D 1-вата е миската 2-та беше моята фаворитка
                            Прикачени файлове
                            Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

Аз пък вчера по пускам ТВ- то и оооо, някякъв тъп конкурс, Пуснах си GTVІ-то и гледах ’Поицаят се жени" класическа френска комедия. А в тоя филм какви мацки има . Няма силикони. Красота!За мен слагането на силикон е признак за комплексарщина у жената!

Коментар

Working...
                              X