Продадох си колата и сега си търся друга, цяла седмица обикалях в Пловдив и околията но не можах да намеря читаво браво което да ми хареса, от доса време наблюдавам едно браво в мобилето обаче нямам възможност да се разходя до софия ей така , пък и ме е срах да не се разходя напразно (да не се окаже и това браво някоя кошница) Ето и за какво говоря http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...111&f1=details Та молбата ми е ако някой вещ по бравотата колега има възможност да го погледне и да каже дали си струва и направо даходя да си го взимам, че на снимките хваща много окото ама друго си е да се види и то от някой който разбира Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба към колегите от софия
Collapse
X
-
Според мене тия пари за 1.6 двигателя нещо не ме кефят, а и заводския тунинг май не трябва да е такъв + това все пак е 1.6 пак казвам ако беше ХГТ на драго сърце, а ти колега точно бензин ли искаш защото за ЖТД имам нещо напредвидMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Suppish написа:Според мене тия пари за 1.6 двигателя нещо не ме кефят, а и заводския тунинг май не трябва да е такъв + това все пак е 1.6 пак казвам ако беше ХГТ на драго сърце, а ти колега точно бензин ли искаш защото за ЖТД имам нещо напредвидfiat bravo 1.4 12v
Коментар
-
Затова компромисно решение е 1.8бяга много, гори колкото 1.6 и са уж по податливи на натоварване и данъка пак ще ти е над 100 лв. де
MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
emzo написа:Колега, парите са си тови, но 5к за бензиново Браво не бих дал.Абарт пакета е страхотен, спор няма.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Между другото това Браво стои още от октомври месец, само не си спомням на каквацена беше преди. Като ме удариха и си търсех кола го гледах.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Преди се продаваше за 6000, пак искам да кажа, че момчетата там са точни, а седи най- вероятно толкова дълго, защото продават предимно скъпи коли и защо може би цената му е по- висока от другите. Купувал съм от там Поло 2006та, човека беше сменил абсолютно всичко и ми представи фактури от Порше София. И до сега с полото вече 5 месеца няма никакъв проблем. Беше удряно, но човекът, който го продаваше си каза къде е бил удара къде е правено и т.н.
Коментар
-
westdogg написа:emzo написа:Колега, парите са си тови, но 5к за бензиново Браво не бих дал.Абарт пакета е страхотен, спор няма.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
trace написа:Между другото това Браво стои още от октомври месец, само не си спомням на каквацена беше преди. Като ме удариха и си търсех кола го гледах.fiat bravo 1.4 12v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар