Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба към колегите от софия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Молба към колегите от софия

Продадох си колата и сега си търся друга, цяла седмица обикалях в Пловдив и околията но не можах да намеря читаво браво което да ми хареса, от доса време наблюдавам едно браво в мобилето обаче нямам възможност да се разходя до софия ей така , пък и ме е срах да не се разходя напразно (да не се окаже и това браво някоя кошница) Ето и за какво говоря http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...111&f1=details Та молбата ми е ако някой вещ по бравотата колега има възможност да го погледне и да каже дали си струва и направо даходя да си го взимам, че на снимките хваща много окото ама друго си е да се види и то от някой който разбира Благодаря предварително
    fiat bravo 1.4 12v

Аз съм клиент на ИС Ауто и смятам, че са доста коректни хората!

Коментар

Колега, парите са си тови, но 5к за бензиново Браво не бих дал.Абарт пакета е страхотен, спор няма.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ами незнам колега така съм се наплашил от тея салони поне тука в пловдив нищо свсто няма и всички коли са удряни, поне да се бяха постарали да ги направят както трябва Ами ако колата е читава бих ги дал на драго сърце пък и се надявам да смъкна малко от цената
        fiat bravo 1.4 12v

Коментар

Според мене тия пари за 1.6 двигателя нещо не ме кефят, а и заводския тунинг май не трябва да е такъв + това все пак е 1.6 пак казвам ако беше ХГТ на драго сърце, а ти колега точно бензин ли искаш защото за ЖТД имам нещо напредвид
          MB 280 S W108 67' - pickUp
          MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
          ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
          Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
          office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Колега, вземи си 1.6 бензинка, дори и да не е това което си харесал. Много е динамично, бегачка е. Ако те притеснява разхода, веднага му сменяш горивото на газ/метан и избиваш парите за нула време. JTD-то е със скъпа поддръжка.

Коментар

Suppish написа:
              Според мене тия пари за 1.6 двигателя нещо не ме кефят, а и заводския тунинг май не трябва да е такъв + това все пак е 1.6 пак казвам ако беше ХГТ на драго сърце, а ти колега точно бензин ли искаш защото за ЖТД имам нещо напредвид
              Колега ориентирал съм се към бензиновете мотори, не съм почитател на дизела
              fiat bravo 1.4 12v

Коментар

Затова компромисно решение е 1.8 бяга много, гори колкото 1.6 и са уж по податливи на натоварване и данъка пак ще ти е над 100 лв. де
                MB 280 S W108 67' - pickUp
                MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

emzo написа:
                  Колега, парите са си тови, но 5к за бензиново Браво не бих дал.Абарт пакета е страхотен, спор няма.
                  Опитай се да си сложиш абартовия пакет да видим колко пари ще ти излезне. Ти да не искаш абартово браво да е на цената на обикновено. Гледам , че бравото е от новите( километраж, салон и климатроник) . Ако е читаво си заслужава парите. Според мен поне до 4700лв трябва да смъкнат.
                  Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Между другото това Браво стои още от октомври месец, само не си спомням на каквацена беше преди. Като ме удариха и си търсех кола го гледах.
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Преди се продаваше за 6000, пак искам да кажа, че момчетата там са точни, а седи най- вероятно толкова дълго, защото продават предимно скъпи коли и защо може би цената му е по- висока от другите. Купувал съм от там Поло 2006та, човека беше сменил абсолютно всичко и ми представи фактури от Порше София. И до сега с полото вече 5 месеца няма никакъв проблем. Беше удряно, но човекът, който го продаваше си каза къде е бил удара къде е правено и т.н.

Коментар

westdogg написа:
                        emzo написа:
                        Опитай се да си сложиш абартовия пакет да видим колко пари ще ти излезне. Ти да не искаш абартово браво да е на цената на обикновено. Гледам , че бравото е от новите( километраж, салон и климатроник) . Ако е читаво си заслужава парите. Според мен поне до 4700лв трябва да смъкнат.
                        Аз не казвам, че е евтин, но не бих ги дал за 1,6 двг.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

trace написа:
                          Между другото това Браво стои още от октомври месец, само не си спомням на каквацена беше преди. Като ме удариха и си търсех кола го гледах.
                          Колега и аз го гладам в мобилето от доста време и мисля, че можеби седи толково дълго заради цената Ти на място ли го гледа или на обявата, ако си го гледал на място сподели впечатления Мерси
                          fiat bravo 1.4 12v

Коментар

Не съм ходил да го гледам, и мен ме спря цената тогава.А днес бях там през деня, ама като не бях видял темата...
                            Ex Fiat 126P
                            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS
                            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

fiat bravo 1.4 12v

Коментар

Working...
                              X