Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба към колегите от софия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мисля, че за 1,6 не си струва, но ти зи знаеш.

Коментар

Не ги слушай, не само двигателя определя цената на колата , външния вид ( тунинга) също И все пак повече от 4500лв не им давай.
      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Колеги благодаря ви за мненията, но идеята на темата не е заслужава ли си парите и коментари по снимка, а молба някой да я погледне тая кола на място и по точно ме интересува дали се забелязват някакви признаци от удари, пребоядисване, добре ли работи моторчето (не че няма да го гледам и аз отделно) ами общо взето дали и на живо изглежда толкова добре колкото и на снимките понеже доста коли вече гледах перфектни на снимка, а в действителност нямат нищо общо като ги видиш на място
        fiat bravo 1.4 12v

Коментар

Е, няма ли толкова човек от София, който да погледне колата? Ако беше във Варна досега да съм я огледал. Колата поне на снимка изглежда добре с този АБАРТ пакет, но километрите са подозрително малко, но знае ли човек- може и да са реални. А относно избора на двигател според мен е най-добре да покараш 1.6/16V, 1.8/16V и 1.9 JTD , ако разбирасе имаш тази възможност и да си избереш този мотор ,който ти допадне най-много. Гледах в Мобилето и едно "Браво" 2.0 20V 155 к.с.-2000г. за 5000 лв. внос от Швейцария. Ако сега ми предстоеше покупка на автомобил бих взел такава кола.
          SEAT Leon Cupra 300
          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Днес го гледах, снимки може да видиш тук:http://trace.data.bg/p/files/Pics/tempДа започна отначало. Запали веднага колата, държи си 1200 оборота, работи равномерно,не забелязах да има някакъв проблем. Не съм я карал, защото нямаше как да се изкара, колитеса доста нагъчкани там. Отвътре е запазена, няма за какво да се закачиш.Тапицерията е прана и сега стои малко като на петна (личи си на снимките), но това съм говиждал на много прани коли, не знам откъде идва проблема. Иначе си е запазена тапицерията.Задния десен стоп пластмасата е напукана, на дясното огледало стойката е обелена, предния капак има лека вдлъбнатина. Заден десен калник, точно на веждата при внимателно вглежданеси личи, че е имало някаква интервенция, нищо сериозно според мен.Дръжките са здрави. За мен колата си заслужава като състояние да я вземеш, нещата които на пръв поглед трябва да се правят са дреболии.Друг въпрос е цената - 5300 не е малко, тук вече ти си решаваш.
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Честно казано не ми изглежда достатъчно добре за тия пари..
              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                Ами от 10 годишна кола ти какво очакваш- не може да няма кусури. Но съм съгласен,че парите й са много-трябва да се използва кризата и да се притиснат търговците максимално до стената.
                SEAT Leon Cupra 300

Коментар

Прекалено много са и тия пари на тая колица ама колегата си решава :D

Коментар

Парите са много разбира се, но нали за това има пазарлъци. Докато си търсех кола из немското мобиле, почти всички свалиха по около 1000Е още при преговорите по интернет.
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

VooDoo написа:
                      SokOtPraskova написа:
                      Ами от 10 годишна кола ти какво очакваш- не може да няма кусури. Но съм съгласен,че парите й са много-трябва да се използва кризата и да се притиснат търговците максимално до стената.
                      Не очаквам да няма косури, даже напротив - всяка кола втора употреба ги има в изобилие, също така не очаквам да не е удряна пребоядисвана и тем подобни. Просто за Браво в момента не ми се струва удачно да се дадат над 5 000лв. - даже ми изглежда абсурдно. Но това е мое мнение, разбира се. Отделно тоя абарт пакет няма кой знае каква визия - особено стоповете. Няма airbag за пасажера, а и отвън са го докарали на вид (не според мойте вкусове де), отвътре обаче изглежда нищо особено, даже доста неуютно. Въпрос на вкус де. И това Браво, като го вземеш тепърва: облужване, регистрация, каско, преглед, ГО и т.н. То ще стане златно...

Коментар

Едно голямо НЕ от мен, иначе ако толкова много те превлича колата, бегай и е купувай. Кефа цена няма, то е ясно P.S. Защо на обявата пишеше оригинален заводски тунинг, според мене тунинга е сделан от некой гаражен италиански "Бай Иван" :D
                        MB 280 S W108 67' - pickUp
                        MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                        ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                        Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                        office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Suppish написа:
                          ...... гаражен италиански "Бай Иван" :D
                          Бай’Ван

Коментар

1200 оборота не са ли много Може моторчето за празния ход да е заминало...Иначе изглежда запазено но много скъпо го продават...

Коментар

Uneek написа:
                              1200 оборота не са ли много Може моторчето за празния ход да е заминало......
                              Студен мотор работи на 1200-1300 оборота
                              SEAT Leon Cupra 300

Коментар

Колега trace благодаря ти много, добих доста добпа представа за колата :D Ими сега трябва и да черпя , като идва към пловдив задължително се обади, толкова подробна информация и снимки (супер са ) не бях и очаквал :D А сега за колата наистина очаквах да е малко по-добре за парите които искат и вече сериозно се замислям за варинта да вкарам повече парички за стило и трети вариан който изкочи онзи ден алфа 156 2001г спортвагон 1.9 дизел за 7000лв колата я гледах има леки козметични забележки и преден десен не помня горен или долен носач за смяна вижда ми се добра оферта, та тия дни ще мисля и премислям ама алфичката ми се вижда по-добра макар и по-скъпичкаОще веднъж благодаря
                                fiat bravo 1.4 12v

Коментар

Working...
                                X