Взех си наказателното постановление преди 2 дена , 12.03.2009 ,нямах време да го платя и въпроса ми е мога ли да шофирам с него?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взех си наказателното постановление
Collapse
X
-
Re: Взех си наказателното постановление
Zlatev написа:Взех си наказателното постановление преди 2 дена , 12.03.2009 ,нямах време да го платя и въпроса ми е мога ли да шофирам с него?
-
Re: Взех си наказателното постановление
Zlatev написа:Взех си наказателното постановление преди 2 дена , 12.03.2009 ,нямах време да го платя и въпроса ми е мога ли да шофирам с него?Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
Ами то името си говори само за себе си: Постановява наказание, но не разрешава шофиране. Както по-горе ти писаха - книжка + талон или книжка + акт. Не можеш да шофираш без книжка, но с акт С книжка и постановление рискуваш нов акт, като дори може да ти отнемат и книжката - вече е по преценка да шефа на КАТ.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Zlatev написа:ами спряха ме преди 3-4 месеца защото едната къса светлина не бачкаше и затова имам акт а на Н.П. никъде не видях ,че не ми дава право да карам , но и никъде не видях да ми дава право.... пък и аз питам тия дето имат повече "опит" с актоветеwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
така колега и аз кат тебе имах акт чл.23 ал.2 и след изтичането на едномесечния срок (валидноста на акта) отидох в КАТ и постановлението беше готово е наредих се и стигнах и мацката ми вика плащаш акта и идваш да си земеш талона аз викам колко е акта тя вика 100лв и 5 точки , :O аз викам добре ама нямам толко кинти в мене може ли да доида след ден два .И тя ми обяснява следното, когато искаш ела плащаш си на касата редиш се БЕЗ номерче и си зимаш талона, аз питам : а мога ли да карам с НП тя ми вика можеш със него и Акта но в рамките на 1 месец трябва да платиш нито ден повече, е аз се съгласих и си тръгнахкарах така 20 дни :D спиран бях няколко пъти и въпроса им беше каде ми е талона ,аз им отговарях че е в кат а те викат ,и кво немаше пари да платиш ли ? и ми се хилат аз им викам да нямах в мен , и така секи път ме пускаха не са се заяждали, онзи ден отидох и си зех талона от КАТ без редене директно от касата на гише и си взех талонаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:така колега и аз кат тебе имах акт чл.23 ал.2 и след изтичането на едномесечния срок (валидноста на акта) отидох в КАТ и постановлението беше готово е наредих се и стигнах и мацката ми вика плащаш акта и идваш да си земеш талона аз викам колко е акта тя вика 100лв и 5 точки , :O аз викам добре ама нямам толко кинти в мене може ли да доида след ден два .И тя ми обяснява следното, когато искаш ела плащаш си на касата редиш се БЕЗ номерче и си зимаш талона, аз питам : а мога ли да карам с НП тя ми вика можеш със него и Акта но в рамките на 1 месец трябва да платиш нито ден повече, е аз се съгласих и си тръгнахкарах така 20 дни :D спиран бях няколко пъти и въпроса им беше каде ми е талона ,аз им отговарях че е в кат а те викат ,и кво немаше пари да платиш ли ? и ми се хилат аз им викам да нямах в мен , и така секи път ме пускаха не са се заяждали, онзи ден отидох и си зех талона от КАТ без редене директно от касата на гише и си взех талона
Коментар
-
Zlatev написа:todorshalev написа:така колега и аз кат тебе имах акт чл.23 ал.2 и след изтичането на едномесечния срок (валидноста на акта) отидох в КАТ и постановлението беше готово е наредих се и стигнах и мацката ми вика плащаш акта и идваш да си земеш талона аз викам колко е акта тя вика 100лв и 5 точки , :O аз викам добре ама нямам толко кинти в мене може ли да доида след ден два .И тя ми обяснява следното, когато искаш ела плащаш си на касата редиш се БЕЗ номерче и си зимаш талона, аз питам : а мога ли да карам с НП тя ми вика можеш със него и Акта но в рамките на 1 месец трябва да платиш нито ден повече, е аз се съгласих и си тръгнахкарах така 20 дни :D спиран бях няколко пъти и въпроса им беше каде ми е талона ,аз им отговарях че е в кат а те викат ,и кво немаше пари да платиш ли ? и ми се хилат аз им викам да нямах в мен , и така секи път ме пускаха не са се заяждали, онзи ден отидох и си зех талона от КАТ без редене директно от касата на гише и си взех талона
Коментар
-
ilkoD написа:Zlatev написа:todorshalev написа:...Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар