Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Една инициатива :mrgreen:

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Ха-ха, така си е.Дялани камъни са те.Където ги постави партията там виреят.К’во да кажем ние с гайдите.За предишният строй бяхме млади, за новия сме стари! А бе еб...но поколение!Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

    Коментар


      #17
      Значи колеги това за 200-те лв - и 2200 да вземат - оправия няма. Всичко си е до манталитет и човек. Имал съм случаи и такива които взимат 200 лв да са любезни и да свършат работа, но повечето гледат . А дали ще им се молим или заявяваме - няма значение.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
      http://forum.fiat-bg.org

      Коментар


        #18
        Разбира се, че не само парите са фактор, но наистина не виждам човек, който се чуди как да избута до следваща заплата да бъде вежлив и усмихнат и да казва по 100 пъти ’Добър ден"! Когато взима 1000лв. заплата и доброто отношение към клиентите е на първо място в графата с изисквания в длъжностната му характеристика и разбира се има, кой да го контролира, нещата ще изглеждат по друг начин! Когато знаеш, че мястото ти лесно може да изстине няма да си позволяваш волности и незаинтересованост! Що се отнася до подмятането, "като не им харесва да си намерят друга работа за повече пари" я разгледайте обявите за работа. Някъде да пише "търся между 45-55 години"??? Често ми се налага да работя в централната сграда на НДК. Няма да ви казвам там за какви привидения на комунизма става въпрос Напоследък и в частният сектор безхаберието е пълно! Продавачите и консултантите по магазините често се държат меко казано нелюбезно! Странно, но преди 10 години, като, че ли беше по-различно... а уж напред вървим!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

        Коментар

        Working...
        X