Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Iphone официално в България!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    dudulia написа:
    Не си прав,защото в тази месечна такса са включени не знам колко,но не по-малко от 1000 минути разговори + неограничен достъп до интернет.При глобул дали ще е така?И понеже доколкото знам,за да ползваш GPS ти трябва интернет връзка искам да попитам колко от притежателите на този тежък и голям телефон ползват навигацията си?
    Продължаваш да си ненаясно.Не са 1000 и повече минутите, а съм ти ги писал - НАЦИОНАЛНИ 450. GPS се ползва успешно и без Интернет - какъв е смисъла да имаш GPS в планината, където по подразбиране няма Интернет? Виж сега, не се хваля, но имам телефона, ползвам му ВСИЧКИ нормални функции успешно. Не е толоз тежък.Сравнявах ти "еднакви" условия - най-ниска цена на придобиване с най-нисък абонаментен план. За 15те си лева глобул ти предлагат 250МБ интернет и 10ст/МБ след това. АТ&Т ти предлагат интернета за 30 долара, а останалите 39.99 са за НАЦИОНАЛНИ 450. Виж, няма какво да търкаме клавиатурите - като си изкараме главата от пясъка, като хванем калкулатора - при нас излиза по-изгодно.П.П. Интернета на АТ&Т не е точно "неограничен"...П.П.П. Ако решиш да питаш защо е по-изгодно - хвани калкулатора и смятай: Ползваш-неползваш - плащаш. При Глобул можеш да не им ползваш 12те месеца абонамент, но си вътре "само" 180лв. В САЩ ако не си ползваш абонамента, който плащаш си "вътре" само със: $1679.76Хайде наздраве и да зарежем сметките от тук насетне, че явно не става
    Не става въпрос за сметки и т.н.Аз не съм ползвал този телефон,просто защото не съм пожелал да го ползвам.При премиерата и на двато модела (стар и нов) бях в САЩ и можех да го имам същият ден.Все пак доколкото ми е известно,за да се ползва GPS ти трябва интернет,за да се свали картата до мястото където ще се ходи.Интересно ми е дали е така или бъркам?Как стои въпроса с карта на България?Има ли такава,точна ли е,има ли 3D изображение? Питам защото този телефон никога не е представлявал интерес за мен и не ме е вълнувал,но все пак искам да си затвърдя мнението. :D
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Освен за изобразяване на придвижването върху реална карта и информацията за скоростта на движение, както и разглеждане на наличните карти програмата разполага и с възможност за навигация между въведена от потребителя начална и крайна точка. Последната функционалност все още не е твърде добре реализирана, а изисква и задължителното наличие на интернет връзка, макар да не генерира особено голям трафик. Тъй като картите не са във вид на векторна графика, а се използва стандартен битмап графичен формат полученият файл може да е с доста голям обем. Например пълна карта на 17x увеличение само на София става с размер от порядъка на около 30 мегабайта и отнема до около 5 минути, което е поносимо, то за същото нещо на цяла България ще трябва да почакате няколко часа и ще получите файл с размер от порядъка на десетина гигабайта.http://iphone-bulgaria.com
      До колкото разбирам това с GPS-a е голям филм... Все пак нека jenshen73 да каже Искам да кажа и че телефончето (ако изобщо може да се нарече така) е много добро. Имах възможността да си поиграя с него. Страшно интуитивни и лесни за работа приложения, страхотен дизайн и много добър дисплей. Обаче не бих си го купил, причините за което не искам да ги споменавам в тази тема
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
        Освен за изобразяване на придвижването върху реална карта и информацията за скоростта на движение, както и разглеждане на наличните карти програмата разполага и с възможност за навигация между въведена от потребителя начална и крайна точка. Последната функционалност все още не е твърде добре реализирана, а изисква и задължителното наличие на интернет връзка, макар да не генерира особено голям трафик. Тъй като картите не са във вид на векторна графика, а се използва стандартен битмап графичен формат полученият файл може да е с доста голям обем. Например пълна карта на 17x увеличение само на София става с размер от порядъка на около 30 мегабайта и отнема до около 5 минути, което е поносимо, то за същото нещо на цяла България ще трябва да почакате няколко часа и ще получите файл с размер от порядъка на десетина гигабайта.http://iphone-bulgaria.com
        До колкото разбирам това с GPS-a е голям филм... Все пак нека jenshen73 да каже Искам да кажа и че телефончето (ако изобщо може да се нарече така) е много добро. Имах възможността да си поиграя с него. Страшно интуитивни и лесни за работа приложения, страхотен дизайн и много добър дисплей. Обаче не бих си го купил, причините за което не искам да ги споменавам в тази тема
        GPS софтуера, който идва стандартно с iPhone не става за нищо - ползва Google Maps и поради същата причина - изисква интернет. Понеже Apple са решили монополно въпроса с приложенията лагера на айфон потребителите е разделен на 2 - хакери и ... потребители Хакерите са тези от нас, които не се задоволяват със AppStore и ползваме Cydia и Installer - двете програмни хранилища, които съдържат ОГРОМЕН набор от софтуер за айфон. В момента ползвам едно приложение xGPS, което е много добро и има възможност да се свалят карти предварително - знаеш, че ти трябва карта на България (гугъл мапс, пак) сваляш си я и си работиш офлайн с GPS-а. Единственият проблем е, ако искаш и рутиране - за него СЪЩО е нужен интернет - да ти изчисли маршрута и след това - пак си спираш нета...Глобалната идея на този уред е, че трябва да се продава задължително с Интернет пакет, защото ... си е инет базирана джаджа... Много полезна, много лесна, много ... много Само суперлативи мога да дам... Тествал съм и съм ползвал МНОГО смартфони, но това, това не е телефон...
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ползвам iPhone вече година и половина и съм изключително доволен от него! Трябват ти няколко дена, за да му свикнеш и след това става неизменна част от теб. Някой колега беше казал, че не е подходящ за забързаното ни ежедневие... Именно в забързаното ми ежедневие разбирам колко добър е този телефон. било то когато ми трябва да си обадя на някой, да напиша смс или да сметна нещо на калкулатора! Единственият му недостатък (ако мога до го нарека недостатък), поне за мен е, че след като свикнеш с iPhona всеки друг телефон ти се вижда страшно непрактичен и усложнен. За цената му и аз мисля че е висока попринцип, но в сравнение с други телефони, които даже не са му и в класа е направо смешна и определено за 450-те лева които дадох за него не съжалявам нито секунда. Няма нищо подобно на пазара за момента и като гледам в близко бъдеще няма и да има. В началото имах съмнения относно Home бутона под дисплея, понеже доскоро единствения начин да излизаш от повечето приложения беше чриз натискането му и имах съмнение колко ли ще издържи....е не забелязвам признаци да тръгнал да се разваля, но откакто излезна една програма за излизане в главното меню го ползвам само когато бързам.
          Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

tzetzo_slavista написа:
            Ползвам iPhone вече година и половина и съм изключително доволен от него! Трябват ти няколко дена, за да му свикнеш и след това става неизменна част от теб. Някой колега беше казал, че не е подходящ за забързаното ни ежедневие... Именно в забързаното ми ежедневие разбирам колко добър е този телефон. било то когато ми трябва да си обадя на някой, да напиша смс или да сметна нещо на калкулатора! Единственият му недостатък (ако мога до го нарека недостатък), поне за мен е, че след като свикнеш с iPhona всеки друг телефон ти се вижда страшно непрактичен и усложнен. За цената му и аз мисля че е висока попринцип, но в сравнение с други телефони, които даже не са му и в класа е направо смешна и определено за 450-те лева които дадох за него не съжалявам нито секунда. Няма нищо подобно на пазара за момента и като гледам в близко бъдеще няма и да има. В началото имах съмнения относно Home бутона под дисплея, понеже доскоро единствения начин да излизаш от повечето приложения беше чриз натискането му и имах съмнение колко ли ще издържи....е не забелязвам признаци да тръгнал да се разваля, но откакто излезна една програма за излизане в главното меню го ползвам само когато бързам.
            Нали се сещаш, че ако много го хвалим - ще почне да се търси и ще му скочи цената... Нека да си е като камъка - няма ММС (никога не съм имал нужда от тях, ако нямаше и СМС - още по-добре), няма ВидеоПовикване - хм, че за кво ми е? и кво още нямал, че не помня, ааа, имал ТЪЧскрийн, само дето не е ТЪЧ ми нещо много по-различно... Ама NOKIA е най-добрата тачка Тъй, че купувайте си НОКИА, аЙфона - на нас го оставете...
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
              tzetzo_slavista написа:
              Нали се сещаш, че ако много го хвалим - ще почне да се търси и ще му скочи цената... Нека да си е като камъка - няма ММС (никога не съм имал нужда от тях, ако нямаше и СМС - още по-добре), няма ВидеоПовикване - хм, че за кво ми е? и кво още нямал, че не помня, ааа, имал ТЪЧскрийн, само дето не е ТЪЧ ми нещо много по-различно... Ама NOKIA е най-добрата тачка Тъй, че купувайте си НОКИА, аЙфона - на нас го оставете...
              Един 5800 или н95 8 гб го удрят толкова в земята тоз айфон че няма накъде,а за е90 няма изобщо да споменавам.Опитай се само да сравниш гугъл мапс и гармин и ще ти стане ясно защо мисля така
              Bravo 1.2 16v
              Lancia Dedra 1.8 16v
              Suzuki GSXR250R

Коментар

Ти наистина ли си вярваш?
                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
                  Да вярвам си и се взимам даже на сериозно Даже старата ми 9300и е по добра от айфон
                  Bravo 1.2 16v
                  Lancia Dedra 1.8 16v
                  Suzuki GSXR250R

Коментар

Абе ай-фона си е готин, няма какво да говорим. Само дето вече стана много популярен. Всмисъл, достъпен е почти за всеки. А иначе аз се влюбих в новото Blackberry Storm. А кой е чувал за BlackBerry? - Не толкова хора, колкото за Нокиа например. Ай-фона вече стана комерсиален, BlackBerry -не. (все още, въпреки че се опитват да комерсиализират Storm) :D
                    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

PREDATORst написа:
                      gamma написа:
                      Да вярвам си и се взимам даже на сериозно Даже старата ми 9300и е по добра от айфон
                      и аз съм на мнението на колегата PREDATORstимах за около седмица един iphone и го върнах,5800 по ми допаднаама много хора много мнения и безмислено спорене кое е по хубаво

Коментар

И аз бях кривнал за малко от правия път Носих го няколко месеца но не успя да ме впечатли и го продадох и пак си се върнах на лидера при смартфоните - HTCОт както съм минал на тази фирма вече друг телефон не ползвам. А това беше доста отдавна - моделът "Typhoon", после "Blue Angel", "Magician", "Prophet", "Trinity" до "Diamond"Сега чакам да излязат следващият месец "Topaz" и "Rhodium" за да преценя на кой да се мятам

Коментар

В Япония го дават безплатно, щото нещо го недолюбват: http://www.freshphonenews.com/softba...one-3g-2483/А ето и една много интересна програмка за и-фон: http://ifun.ru/view/65868:D
                          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Извинявайте за спама, но не мога да разбера защо се дръгнете за една цифрова радиостанция?

Коментар

Какво не му харесвате на IPhone
                              Прикачени файлове

Коментар

spark написа:
                                А ето и една много интересна програмка за и-фон: http://ifun.ru/view/65868:D
                                То хубу, ама я ми кажи на кой друг телефон може да се подкара такава програма - най-малкото щото нямат мулти-тъч технологията...само тъч са
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X