jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Iphone официално в България!
Collapse
X
-
Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
-
Освен за изобразяване на придвижването върху реална карта и информацията за скоростта на движение, както и разглеждане на наличните карти програмата разполага и с възможност за навигация между въведена от потребителя начална и крайна точка. Последната функционалност все още не е твърде добре реализирана, а изисква и задължителното наличие на интернет връзка, макар да не генерира особено голям трафик. Тъй като картите не са във вид на векторна графика, а се използва стандартен битмап графичен формат полученият файл може да е с доста голям обем. Например пълна карта на 17x увеличение само на София става с размер от порядъка на около 30 мегабайта и отнема до около 5 минути, което е поносимо, то за същото нещо на цяла България ще трябва да почакате няколко часа и ще получите файл с размер от порядъка на десетина гигабайта.http://iphone-bulgaria.comAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:Освен за изобразяване на придвижването върху реална карта и информацията за скоростта на движение, както и разглеждане на наличните карти програмата разполага и с възможност за навигация между въведена от потребителя начална и крайна точка. Последната функционалност все още не е твърде добре реализирана, а изисква и задължителното наличие на интернет връзка, макар да не генерира особено голям трафик. Тъй като картите не са във вид на векторна графика, а се използва стандартен битмап графичен формат полученият файл може да е с доста голям обем. Например пълна карта на 17x увеличение само на София става с размер от порядъка на около 30 мегабайта и отнема до около 5 минути, което е поносимо, то за същото нещо на цяла България ще трябва да почакате няколко часа и ще получите файл с размер от порядъка на десетина гигабайта.http://iphone-bulgaria.comSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ползвам iPhone вече година и половина и съм изключително доволен от него! Трябват ти няколко дена, за да му свикнеш и след това става неизменна част от теб. Някой колега беше казал, че не е подходящ за забързаното ни ежедневие... Именно в забързаното ми ежедневие разбирам колко добър е този телефон. било то когато ми трябва да си обадя на някой, да напиша смс или да сметна нещо на калкулатора! Единственият му недостатък (ако мога до го нарека недостатък), поне за мен е, че след като свикнеш с iPhona всеки друг телефон ти се вижда страшно непрактичен и усложнен. За цената му и аз мисля че е висока попринцип, но в сравнение с други телефони, които даже не са му и в класа е направо смешна и определено за 450-те лева които дадох за него не съжалявам нито секунда. Няма нищо подобно на пазара за момента и като гледам в близко бъдеще няма и да има. В началото имах съмнения относно Home бутона под дисплея, понеже доскоро единствения начин да излизаш от повечето приложения беше чриз натискането му и имах съмнение колко ли ще издържи....е не забелязвам признаци да тръгнал да се разваля, но откакто излезна една програма за излизане в главното меню го ползвам само когато бързам.Fiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
tzetzo_slavista написа:Ползвам iPhone вече година и половина и съм изключително доволен от него! Трябват ти няколко дена, за да му свикнеш и след това става неизменна част от теб. Някой колега беше казал, че не е подходящ за забързаното ни ежедневие... Именно в забързаното ми ежедневие разбирам колко добър е този телефон. било то когато ми трябва да си обадя на някой, да напиша смс или да сметна нещо на калкулатора! Единственият му недостатък (ако мога до го нарека недостатък), поне за мен е, че след като свикнеш с iPhona всеки друг телефон ти се вижда страшно непрактичен и усложнен. За цената му и аз мисля че е висока попринцип, но в сравнение с други телефони, които даже не са му и в класа е направо смешна и определено за 450-те лева които дадох за него не съжалявам нито секунда. Няма нищо подобно на пазара за момента и като гледам в близко бъдеще няма и да има. В началото имах съмнения относно Home бутона под дисплея, понеже доскоро единствения начин да излизаш от повечето приложения беше чриз натискането му и имах съмнение колко ли ще издържи....е не забелязвам признаци да тръгнал да се разваля, но откакто излезна една програма за излизане в главното меню го ползвам само когато бързам.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:tzetzo_slavista написа:Ползвам iPhone вече година и половина и съм изключително доволен от него! Трябват ти няколко дена, за да му свикнеш и след това става неизменна част от теб. Някой колега беше казал, че не е подходящ за забързаното ни ежедневие... Именно в забързаното ми ежедневие разбирам колко добър е този телефон. било то когато ми трябва да си обадя на някой, да напиша смс или да сметна нещо на калкулатора! Единственият му недостатък (ако мога до го нарека недостатък), поне за мен е, че след като свикнеш с iPhona всеки друг телефон ти се вижда страшно непрактичен и усложнен. За цената му и аз мисля че е висока попринцип, но в сравнение с други телефони, които даже не са му и в класа е направо смешна и определено за 450-те лева които дадох за него не съжалявам нито секунда. Няма нищо подобно на пазара за момента и като гледам в близко бъдеще няма и да има. В началото имах съмнения относно Home бутона под дисплея, понеже доскоро единствения начин да излизаш от повечето приложения беше чриз натискането му и имах съмнение колко ли ще издържи....е не забелязвам признаци да тръгнал да се разваля, но откакто излезна една програма за излизане в главното меню го ползвам само когато бързам.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Абе ай-фона си е готин, няма какво да говорим. Само дето вече стана много популярен. Всмисъл, достъпен е почти за всеки. А иначе аз се влюбих в новото Blackberry Storm. А кой е чувал за BlackBerry? - Не толкова хора, колкото за Нокиа например. Ай-фона вече стана комерсиален, BlackBerry -не. (все още, въпреки че се опитват да комерсиализират Storm) :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
PREDATORst написа:gamma написа:Ти наистина ли си вярваш?
Коментар
-
И аз бях кривнал за малко от правия път Носих го няколко месеца но не успя да ме впечатли и го продадох и пак си се върнах на лидера при смартфоните - HTCОт както съм минал на тази фирма вече друг телефон не ползвам. А това беше доста отдавна - моделът "Typhoon", после "Blue Angel", "Magician", "Prophet", "Trinity" до "Diamond"Сега чакам да излязат следващият месец "Topaz" и "Rhodium" за да преценя на кой да се мятам
Коментар
-
В Япония го дават безплатно, щото нещо го недолюбват: http://www.freshphonenews.com/softba...one-3g-2483/А ето и една много интересна програмка за и-фон: http://ifun.ru/view/65868:DFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Humppa
Коментар
-
spark написа:А ето и една много интересна програмка за и-фон: http://ifun.ru/view/65868:DAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар