jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Iphone официално в България!
Collapse
X
-
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Един приятел си взе от САЩ. Още там дисплея му се прецакал и го ремонтирали. Върна се тука и пак се прецака. После не знам какво е станало. Иначе спор няма - дизайн, дисплей са много впечатляващи. Аз имам Nokia N82 и съм много доволен.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
iPhona е негоден за употреба в натоварен делничен ден когато всяка секунда е ценна и всичко трябва да става бързо. Той става да си седне човек в парка или в кафето и да си играе с него. Общо взето е чисто моден аксесоар. Има доста добри технически решения, както и всички продукти на Апъл, но нещата спират до там. Функцията е за сметка на дизайн и мода. Аз не искам такъв телефон. Телефона трябва да е в помощ не в тежест на собственика. Телефона трябва да ми служи а не аз на него и да се съобразявам с прищявките му. :D Можех да го взема от америка за никакви пари, взех един от тука да го видя що за чудо е преди да го поръчам от щатите и за малкото време дето беше при мене разбрах, че всичко е "гъзърлък". И се отказах. Доброто старо СЕ К810 ще продължи да ми служи и няма да го заменя за такива фешън залъгалки...
Коментар
-
Yavor написа:....А иначе като машина - който и уинмобаил да имате - се тия лайна, ОС на айфона е по-стабилна....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Май проблема на уиндоус опира до ресурса на машината на която се изпозлва - стария ми QTEK 9100 трудно изкарваше две седмици без ресет, сегашния HTC Touch Diamond с месеци не съм го ресетвал, а честичко си играя да качвам всевъзможен софтуер с съмнителен произход. С домашния ми комп по подбен начин седят нещата - след последните няколко ъпгрейта не го гася с месеци, преди рядко изкарваше деня без да зависне. Яворе всяка операционна система за мобилни телефони си има общност и съответно форум и навсякъде ти помагат с каквото могат. Само едно ми е направило впечателние само в форума на Айфон оплюват другите системи в всеки друг форум било за симбиан или уинмобайл има и разделче за Айфон но не за критики, а и той си има недостатъци. Там са малко като автомобилне форум в който ако заговориш за друга марка и става чудо
Коментар
-
stenli написа:Яворе всяка операционна система за мобилни телефони си има общност и съответно форум и навсякъде ти помагат с каквото могат. Само едно ми е направило впечателние само в форума на Айфон оплюват другите системи в всеки друг форум било за симбиан или уинмобайл има и разделче за Айфон но не за критики, а и той си има недостатъци. Там са малко като автомобилне форум в който ако заговориш за друга марка и става чудоAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
loop написа:Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Такова е мнението на човек който гледа на повърхността. Уиндоус си има проблемите точно защото е направен да угоди на всеки. Вярвайте ми, не ви се ще в света да нямаше PC, а само Епъл и Мак-ове. Много ми е интересно как ще реагира ОС-а на Мак ако го подложим на тестове със стотици милиони сбирщайн щайги. После да пуснем всеки да пише какви ли не софтове. А после да пуснем още няколко милиона тея софтове да ги кракват, съответно бърничкат из кода им къде адекватно къде не. Па после да мерим стабилност, вирусоустойчивост и какво ли не.Спомням си как като питаха един шеф в Майкрософт защо в програмата са открито хиляди грешки той каза ’Това не са грешки, това са потенциални точки на развитие’.Останалото е запалянковщина.Между другото УинМобил няма много общо с Уиндоус освен производителя. По съвсем различен начин се работи, със съвсем различни софтуери и съответно - проблеми. Това е все едно да кажеш, че мотоциклета БМВ е лош, понеже и колата БМВ е лоша.И последно - айде да не забравяме кой спаси преди десетина години Епъл от фалит с една хубава финансова инжекция.
Коментар
-
zloben9000 написа:Еипъл са марка която произвежда ЛайфСтайл продукти общо взето гъзарски продукти правят със готин дизайн. естествено ТОВА СЕ ЗАПЛАЩА !::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Коментар
-
jenshen73 написа:loop написа:stenli написа:Май проблема на уиндоус опира до ресурса на машината на която се изпозлва - стария ми QTEK 9100 трудно изкарваше две седмици без ресет, сегашния HTC Touch Diamond с месеци не съм го ресетвал, а честичко си играя да качвам всевъзможен софтуер с съмнителен произход. С домашния ми комп по подбен начин седят нещата - след последните няколко ъпгрейта не го гася с месеци, преди рядко изкарваше деня без да зависне. Яворе всяка операционна система за мобилни телефони си има общност и съответно форум и навсякъде ти помагат с каквото могат. Само едно ми е направило впечателние само в форума на Айфон оплюват другите системи в всеки друг форум било за симбиан или уинмобайл има и разделче за Айфон но не за критики, а и той си има недостатъци. Там са малко като автомобилне форум в който ако заговориш за друга марка и става чудоloop написа:Iphone - може да има още какво да се желае от него, но всичките му функций компенсират това -> #1..!!Apple - #1 от всяка гледа точка - за мен лично!Само човек, който е работил с продукти на Apple знае за какво става въпрос.Поздрави.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Сега, само да кажа - с компютри се занимавам от 1988г. Професионално - от 1996г. Работил съм на двете платформи - Windows и MacOS X. В момента разучавам (признавам си) Linux, имам скромен опит с батко му UNIX (Sun). Та текущо MacOS е изцяло или почти изцяло базирана на Linux, т.е. всичко, което работи с Linux може да се имплементира със MaxOS. Защо и как на Linux му стигат 256MB да работи прекрасно, а на MS Windows Vista - 2GB са и малко? Защо примерно 10 прозореца на тоя форум във Windows ми заемат 528MB памет, а в Linux със същите настройки на Firefox (дори същата версия) - само скромните 96MB? Или искаш да кажеш, че виждам по различен начин страницата?BO по-горе вметна, че имало несъвместимост между файловете ма MS Office и Apple Office - много ясно, то несъвместимост има и между MS Office и MS Office. Това да не можеш да разработиш един стандарт и да работиш с него е ... тъпо, дори ... много тъпо. Имам една оферта писана през 1996г. на Apple - оня ден за експеримент реших да я отворя с Apple - ами отваря си се, версиите на софтуера, които са изтекли от тогава до сега - доста ...Всъшност съм на ясно какво е PC платформата и какво е Apple, какви бяха едно време разликите и какви са сега. Как примерно е възможно един Apple да е дебел колкото тефтер (не говоря за лаптоп) и да работи прекрасно със софтуера нужен да се свърши работата на клиента и как междувременно PC е Tower Case огромна, грозна кутия, която не само, че забива, а периодично просто спира. Параметри- 4х и повече над Apple. Но няма смисъл да пиша, привърженици на Windows - много, но това е начинът на Бил Гейтс - пусни им дозата без пари, после сами ще ти ги дават - едно време всички версии се крадяха много лесно, постепенно започна да става все по-трудно и по-трудно и очаквам Windows 7 когато излезе - да не може да се краде...П.П. По темата - утре ще видим колко "официално" ще е iPhone в България - ако картата ми отключи телефона ми ... ще пиша - първи ще съм!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз не разбрах каква е пряката връзка между РС и Windows, ама айде.Относно държавите, в които официално се продава iPhone - Македония не ме подразни, но ме дразни наличието на почти всички африкански държави при липсата на един член на ЕС... както и да е.iPhone бих си взел, но не и на тези цени, на които се продава в момента. Не че не дадох преди години близо 800 лв за сегашната ми Nokia N70 де...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар