Ами то за това се проверява на живо!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Iphone официално в България!
Collapse
X
-
Не робувам на марки и много се навих на този телефон (Huawei Ascend P1). За съжаление в магазините на Виваком не го дават на лизинг с подновяване на договор, а в сайта им пише,че може
Коментар
-
Аз все пак се сдобих с ябълка 5 :DИзключителен е, iOS определено е най-приятната ми за ползване от тва, което съм ползвал и тествал. Всичко е изключително бързо и лесно, няма безкрайни менюта... Много съм доволен от избора си Скоростта на всичко, свързано с нет е невероятна. Аз си мислех, че нашите оператори нямат добра скорост на мобилния нет, съдейки по мои бивши телефони или такива на познати.Бях писал, че чакам S3 mini, дойде по-рано от предвиденото, но според мен S2 е по-добрия вариант, макар и по-стар модел.
Коментар
-
Аз купих в събота S III mini за подарък.Уникален телефон! Много приятна закръглена форма и прилични размери в сравнение с огромната джапанка S III.Много се чудех дали да не си взема SIII за мен а да подаря моя S II но като видях "малкия" и направо се влюбих Поиграх си и с една Нокия 920. Също е много яка ама то като малък таблет и на размери и на тегло.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар