Тази тема се получава по-забавна и от другата в Алфа форума . Много ме разсмяха колегите Викате S3 е без пари и удобно се работи с една ръка Моите приятели си накупиха големи бели Галаксита , Нексуси , Ноут-ове , защото били модерни сега , но ги носят само в дамски чанти или тези модерните мъжки чанти + комбинацията от силиконови калъфи е покъртителна . Не я разбирам грандоманщината . Около 4" дисплей Сонито предлага добри характеристики на добра цена . Разопаковах обаче една чисто нова Experia P и не ме грабна , нито тъча , нито камерата . HTC малко почнаха да изостават като че ли . Лично на мен новите Мотороли ми харесват , Droid например , но ги няма никъде http://www.facebook.com/photo.php?fb...e=1&permPage=1 . Ще видим новия Нексус от LG как ще се представи За Самсунг има достатъчно защитници . S2 ще върши работа , но няма смисъл да се купува стар модел . Минито се очаква с цена 400 евро и е доста орязано от към характеристики
Office2 Plus & Quickoffice & Adobe Reader - безплатни са и без проблем отварят и запазват документи от gmail поща например .
vital написа:
Коментар