Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Iphone официално в България!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тази тема се получава по-забавна и от другата в Алфа форума . Много ме разсмяха колегите Викате S3 е без пари и удобно се работи с една ръка Моите приятели си накупиха големи бели Галаксита , Нексуси , Ноут-ове , защото били модерни сега , но ги носят само в дамски чанти или тези модерните мъжки чанти + комбинацията от силиконови калъфи е покъртителна . Не я разбирам грандоманщината . Около 4" дисплей Сонито предлага добри характеристики на добра цена . Разопаковах обаче една чисто нова Experia P и не ме грабна , нито тъча , нито камерата . HTC малко почнаха да изостават като че ли . Лично на мен новите Мотороли ми харесват , Droid например , но ги няма никъде http://www.facebook.com/photo.php?fb...e=1&permPage=1 . Ще видим новия Нексус от LG как ще се представи За Самсунг има достатъчно защитници . S2 ще върши работа , но няма смисъл да се купува стар модел . Минито се очаква с цена 400 евро и е доста орязано от към характеристики
    vital написа:
    Обаче за отваряне на офис документи няма ли приложение? Например просто да си сваля от мейла един .doc файл и да го прегледам? П.С До колкото виждам си има "даже" безплатно.
    Office2 Plus & Quickoffice & Adobe Reader - безплатни са и без проблем отварят и запазват документи от gmail поща например .
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Приложения има за всичко! Даже аутокат може да си качиш (или поне подобна програма)! Колкото до размерите - note е голям, но s 3 си се побира в джоб на дънки без проблем....освен ако дънките не са от онези модерните като клинове! Моторолите като дизайн са хубави но дотам, а и цената на новата дебела razor maxx droid е като на с 3, а характеристиките са същите като на с 2, само батерията държала повече, ама се съмнявам да е повече от 2+ часа при включени 3G и светещ ярко дисплей! А и е доста по-дебела! Колкото до силиконовите калъфи - няма нищо лошо да си пазиш телефона! 800лв не са малко пари и като се надере или го изпуснеш те е яд! При Iphone са доста повече калъфите! Лично аз силиконов не си вземам, защото като си го извадя от джоба и крачола ми излиза с него!
      Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Витал, току-що гледах реклама за Галакси С2 от Глобул по 22,90лв на месец

Коментар

Тамън преди 1месец се преместих от тях :D

Коментар

Не мисля да е проблем ползването с друга карта При тях си подписваш договора, плащаш им таксата и изобщо не разпечатваш картата!

Коментар

Kuku написа:
              Не мисля да е проблем ползването с друга карта При тях си подписваш договора, плащаш им таксата и изобщо не разпечатваш картата!
              Абе месечният ти план като е 50 лева, едва ли няма да я разпечатваш картата. Нещо си пропуснал ситния шрифт. Цените на лизинг при мобилните оператори са много високи. Допреди 2 години бяха долу-горе с цената в брой от някой по-евтин магазин. Сега излиза понякога почти двойно, да не говорим, че свободната продажба е почти тройна. Като човек, който винаги си е взимал телефоните от мобилните оператори, направо съм разочарована от политиката им. И аз в момента се оглеждам за телефон, но няма да си го взема от тях.
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Аз се оглеждам за една S3-ка също. До сега съм купувал телефони само от Мтел но сега явно ще си го търся отдругаде ...

Коментар

:D Много се двоумя м/у С2 и С3. От оператор няма да го взема. Не може да си коректен абонат 10 години, да имаш на свое име 4 карти и при преподписването на договора освен, че не ти предлагат преференции се опитват и да те прекарат с всевъзможни глупости. Преди 2 месеца си преподписах договорите, исках ей така да ми кажат с нова, 5-та карта каква примоция могат да ми направят за С2. Въртяха, сукаха и нищо не ми предложиха, освен да ме набутат с 2 годишен договор с месечна такса 49.90 и вноска за телефона-към 35лв- ми не мерси. Сега, парите дето щях да дам на тях за С2 ще отидат в някой от магазините, в който ще го взема хем по-евтино, хем няма да се обвързвам с тях.Оглеждам и С3

Коментар

Еле, ти знаеш ли, колко беше месечната такса (а може и още да е такава) на Виваком за закупуване на С2 в брой? 5 /ПЕТ/ лева, кака!!!820лв. + 12 месеца х 5лв. Тогава телефона В БРОЙ струваше НАД 1000лв.Ситния шрифт изобщо не съм го търсил, за да го пропусна - калкулатора ми е достатъчен да си направя сметката.Тези неща се проверяват на живо, за това само подшушнах на Витал да отиде да ровери на място за офертата

Коментар

Свърши тая с плановете по 5 лева ... сега искат поне по 20-30лева и то за две години.Иначе едно време като влезех в Германос веднага ме атакуваха с този план за 5 лева и хвърлянето на картата - само и само да купя телефон

Коментар

Kuku написа:
                        Еле, ти знаеш ли, колко беше месечната такса (а може и още да е такава) на Виваком за закупуване на С2 в брой? 5 /ПЕТ/ лева, кака!!!820лв. + 12 месеца х 5лв. Тогава телефона В БРОЙ струваше НАД 1000лв.Ситния шрифт изобщо не съм го търсил, за да го пропусна - калкулатора ми е достатъчен да си направя сметката.Тези неща се проверяват на живо, за това само подшушнах на Витал да отиде да ровери на място за офертата
                        Аз си взех от първите бройки С2 за 869 + 12х5 лв. от Виваком. Тогава телефонът в get.bg беше 1150 лева, ако не бъркам с някой лев. Тази година преподписах договор за 14 лв. на месец и ми дадоха С3 за 869 лв. също, при цена в онлайн магазините пак около 1100 лева. Говорим за Глобул. Виваком и в момента дават телефоните с план от 5 лева за 12/24 месеца. А да не забравяме, че в тези 5 лева се включват не малко неща като за 5 лева. А и друго си е да ползваш гаранцията на оператор, вместо на мним магазин.Можех да взема С3-ката за 42 лева на месец за 2 години, което пак прави около 1000 лева, което за 2-годишен лизинг не смятам, че е зле.Пропуснах да кажа, че ми донесоха телефончето с куриер в неразпечатана кутия до работното ми място.
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Няма вече такива оферти ...Сега погледнах във Виваком - срещу едно/двугодишен абонамент за 5 лева мога да си купя S3 на цена със 100-200 лева по висока от тази в магазините ...

Коментар

ilkor написа:
                            Няма вече такива оферти ...Сега погледнах във Виваком - срещу едно/двугодишен абонамент за 5 лева мога да си купя S3 на цена със 100-200 лева по висока от тази в магазините ...
                            get.bg - 912 лв.Vivacom - 919.90 лв. + 12 х 5лв.Сега, ако си го намерил в някой долнопробен магазин, внесен от Англия и разкодиран е друг въпрос. Ама после да няма - телефонът ми се заключи след ъпдейт на софтуера А и както казах за тези 5 лева получаваш нещо насреща.Но като цяло си прав - офертата е много по-добра, когато телефонът е съвсем нов модел.Между другото в началото пуснаха С3 от Глобул за около 860 лв. с 5 лв. на месец за една година абонамент. И малко след това измекярите го вдигнаха на 909 или 919 не помня точно.
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Kuku написа:
                              Беше е най-точната дума в цялото ти изказване - специално за теб погледнах брошурата и отдолу, със ситни букви, пише 49.90 план. От глобул съм купила на изплащане 4 телефона + лаптоп. Офертите им бяха повече от добри.... бяха, обаче, е точната дума. Сега се заглеждам по една лумия. 800 в техния сайт е 25.90 * 24 = 621 лева, а можеш да си го купиш за под 500 лева, в амазон е 160 паунда, и то без да се обвързваш с 50 лева/месец за 2 години. 900 е още по-скъп. Ако на това му викаш изгодна оферта. Мисля, че Марко умря - жалко е, че има все още хора да им се връзват.ilkor: Че не е ли по-добре да го купиш на изплащане от друг магазин???? Със сигурност лихвата ще е по-ниска, особено като одват празници - ще има добри оферти.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Именно - дори в Гет.бг е по евтин - за какво да взимам услуга от която нямам никаква нужда.Не говоря за най евтините оферти от 700 лева - има и такива за S3-нови. Масово по магазините е малко над 830 до 860. От какъв зор да давам 100 лева отгоре?

Коментар

Working...
                                X