jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Iphone официално в България!
Collapse
X
-
Аз успях да го разцъкам - същата история както старите В комплект на всичко останало телефонът се драска много лесно понеже е изработен от алуминиева сплав. Без някакъв защитен калъф веднага се издрасква отзад и по ръбовете и много си личи понеже пада черното покритие и отдолу лъсва метала. Този който гледах все още беше красив но официалното изявление от Епъл за това е - алуминият е мек метал - свиквайте На Епъл им харесвам само лаптопите ...
Коментар
-
ilkor написа:Аз успях да го разцъкам - същата история както старите В комплект на всичко останало телефонът се драска много лесно понеже е изработен от алуминиева сплав. Без някакъв защитен калъф веднага се издрасква отзад и по ръбовете и много си личи понеже пада черното покритие и отдолу лъсва метала. Този който гледах все още беше красив но официалното изявление от Епъл за това е - алуминият е мек метал - свиквайте На Епъл им харесвам само лаптопите ...
Коментар
-
vital написа:Докато се нашматкам S2 вече не се продава(откъдето мога да го взема), иначе му бях навит.Иначе поне на 4s проверих, че всички приложения(верно не са много, ама си казах, че съм прост потребител ), които съм свикнал да ползвам са безплатни, не вярвам да има разлика с 5.Не че толкова държа да е ябълка, ама не намирам модел до към 4 инча със свестни параметри. S Advance се отказах заради камерата, не ми хареса за тия пари качеството. Както и от половин година се чака ъпдейт за андроида, който явно няма да излезе. Иначе като дизайн доста повече ми допада от заобления S3 (отделно че ми е като елка ).Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
ilkor написа:ЗабавноAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
И Аз си мислех, че диплея на Самсунг Ноте 2 е голям,ама още на 2-я ден се свиква и си е гот . Телефона го взех на жена ми,щом тя казва че и е супер удобен ,както никой друг телефон до сега/сменила е поне 6,7 /. Другото което не е за пренебрагване, е супер поддръжката от Самсунг, има почити всичко като приложения което ти е необходимо, допълнително място от 50Gb в облака на DropBox и още куп други благинки.П.П Извинявам се за Офтопика ,но.....това е истината
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар