Докато се нашматкам S2 вече не се продава(откъдето мога да го взема), иначе му бях навит.Иначе поне на 4s проверих, че всички приложения(верно не са много, ама си казах, че съм прост потребител ), които съм свикнал да ползвам са безплатни, не вярвам да има разлика с 5.Не че толкова държа да е ябълка, ама не намирам модел до към 4 инча със свестни параметри. S Advance се отказах заради камерата, не ми хареса за тия пари качеството. Както и от половин година се чака ъпдейт за андроида, който явно няма да излезе. Иначе като дизайн доста повече ми допада от заобления S3 (отделно че ми е като елка ).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Iphone официално в България!
Collapse
X
-
Сега прочетох назад за дисплеите, прав си, по-голям от 4" и мен ми идва неудобен, защото трудно се работи с една ръка.Кажи за какво ще го ползваш? Разбрахме 4" екран, не по-голям, друго...? Все нещо ще ти намерим.Аз по принцип моя вече не го барам, ама и не ме влече толкова. Сложих му GPS програма, качих му 5GB музика (която така и няма да слушам, не слушам музика в движение), две игри, и едно "лампа" приложение. Камерата не е кой знае какво. Старото К800 и Satio-то правят къде къде по-добри снимки. Интернета движи без проблеми, ама само вкъщи съм го пробвал. От 512МБ неограничен нет, съм изхарчил 2.7МБ , и то основно заради апликацията за времето . Така че, даже и този телефон ми е много, ама от много глава не боли . А и не си сменям често телефоните,...
Коментар
-
Ами какво... имейли цъкам, цикля в някой сайтове и сурат тефтера, снимам доста, особено лекции, понякога на ден над 100-150снимки. Чат-пат навигация, там андоида май е на светлинни години, ама все ми се струва че и угризката ще се справи :D Нет на нокиа ц7 ползвам около 150-200мб месечно, т.е цъкам си немалко. Игри само като трябва да чакам продължително за убиване на време. А примерно няколко пъти месечно трябва да отварям разни word и ексел документи.emzo, хакването както сигурно забеляза определено не е за мен :D Oще не мога да се оправя със зациклянето на Хрома :D
Коментар
-
vital написа:Ами какво... имейли цъкам, цикля в някой сайтове и сурат тефтера, снимам доста, особено лекции, понякога на ден над 100-150снимки. Чат-пат навигация, там андоида май е на светлинни години, ама все ми се струва че и угризката ще се справи :D Нет на нокиа ц7 ползвам около 150-200мб месечно, т.е цъкам си немалко. Игри само като трябва да чакам продължително за убиване на време. А примерно няколко пъти месечно трябва да отварям разни word и ексел документи.emzo, хакването както сигурно забеляза определено не е за мен :D Oще не мога да се оправя със зациклянето на Хрома :DSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
И да допълня, че С2 е в пъти по-удобен за използване с една ръка от С3. Сега, друг е въпросът, че всички псевдо гъзари са с iPhone :D Макар, че и Галакси серията вече взе да става такава.... Ако не си джейлнеш Айфон-а е доста ограничен, както ти казах вече. Просто да си знаеш. За мен е непонятно телефон за един куфар пари да няма файлов мениджър и да не мога да си прехвърля една снимка с блутуут с някой, който има телефон за 100 лева.P.S. Няма флаш, никога няма и да има.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
emzo написа:По-интересно е новия IOS има ли поддръжка на FLASH ?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Щом коментирате и други телефони, ще си позволя да се изкажа неподготвено: Покупка на какъвто и да е айфон за мен е пълно безумие, при положение, че за много по-малко пари можеш да си вземеш подобен телефон, който ти върши същата, а и повече работа, а за още 45 лв можеш да си добавиш 32ГБ памет. Интересно е, че един човек, който притежава айфон, твърди че си му върши перфектна работа, а и "айфона си е айфон", което самият човек не знае какво точно значи и просто е чул друг да го казва. Някой вече го каза, ама това да не можеш да прехвърлиш една проста снимка или песен от/към айфон е върховната глупост. Айфоня си е точно "Купете си нашата скъпа купчина хардуер и го ползвайте по начин, който ние считаме за правилен." Американска работа. Това е като с телевизорите - мислиш че 32 е голям размер, понеже досега си гледал на 21" , но след два дни се чудиш защо не си взел 42".
Коментар
-
vital написа:Докато се нашматкам S2 вече не се продава(откъдето мога да го взема), иначе му бях навит.Иначе поне на 4s проверих, че всички приложения(верно не са много, ама си казах, че съм прост потребител ), които съм свикнал да ползвам са безплатни, не вярвам да има разлика с 5.Не че толкова държа да е ябълка, ама не намирам модел до към 4 инча със свестни параметри. S Advance се отказах заради камерата, не ми хареса за тия пари качеството. Както и от половин година се чака ъпдейт за андроида, който явно няма да излезе. Иначе като дизайн доста повече ми допада от заобления S3 (отделно че ми е като елка ).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар